Mamici de zmeurici de iulie-august (70)
Raspunsuri - Pagina 12
Cornelia spune:
lucialu
! Pediatra l-a vazut si a zis sa mai asteptam, s anu ii schimb inca formula, ca sa nu il dau peste cap din nou. O astept si duminica, sa il vada.
giova, lenjeria din poze e de la Ikea. Dar nu are decat cearceaf de pilota si fata de perna. Cearceaful e simplu si e cumparat separat. Am pus peste el cearceaful de pilota tocmai pentru ca imi place ca e colorat
.
Adriana, e superba Anastasia!
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
Giova spune:
cornelia mersi de raspuns.
ne-a cazut buricul
Marco a dat-o in altceva...a vomat si i-a mers burtica
. Macar a reusit sa-i dea o banana si-l prostesc cu ceai de menta.....of...of.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Cornelia spune:
of Giova, multa sanatate lui Marco! L-a vazut vreun medic? Aveti mare grija ca bolile sa nu fie agravate pe fondul aparitiei fratiorului. Eu am trecut prin asta si este posibil. Dar sper sa nu fie cazul la voi
.
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
CriPOD spune:
Wow ce recolta bogata!
Bine ati venit zmeurele proaspete: Anastasia Ioana, Denis Stefan si Balasz!
Sa cresteti mari si sanatoase, sa fiti cuminti si papaciosi.
Mamicilor adrianafedorca, monica2008, pooh, felicitari!
Refacere rapida, mult laptic si multa fericire alaturi de puii vostrii! 
Nu va vine sa credeti, chiar am citit tot capitolul asta si vreo cateva ultime pagini din cel trecut?! Asta da schimbare, eh?
Nu cred c-am ramas cu mare lucru, ca-s cam gaunoasa la creer in ultima vreme, dar pe moment am avut de comentat ceva la fiecare. Acu' asa vag...
Am vazut pozele, admirat burtici si bebelusi perfecti, niste minuni!
Giova, imi pare tare rau de probelusele cu Marco, sper sa-si revina repede. Bebe Edi e un scump, kkcios ca si-al meu, ce-i drept, ca veni vorba, scriu pe ropote, vine ceva-n scutec as we speak. 
Rallu, ai rabdare, si eu cred ca-i un puseu de crestere. Alapteaza des, baga lichide, odihna, ai incredere.
Cornelia, imi pare rau ca esti trista, dar nu se stie niciodata daca insisti. Oricum, puiului ii place de tine, nu neaparat de tzitzi al tau.
Motana, deschizi business pana la urma!
E cald la voi? BTW, din tot ce am cumparat sau facut pt bebe, cele mai folositoare le-am gasit, in ordinea asta: wrapul, baby gowns (m-am obisnuit cu ele, urasc salopetele cu toate capsele si cracii lor) si perna de alaptat. Restul sunt detalii. Baga poze, noua nu ne arati?
Romanitza, esti aproape acolo, un pic doar mai e.
Moniland e cazul sa nasti. Daca si io, care n-am avut vise ciudate si m-am tot distrat in umbra de ale altora am ajuns sa visez c-ai nascut fetitele!!! E timpul!

Lucialu, stai cuminte, in fiecare zi trece cate-o zi. Ce mai face pupica?
Alinutza, mai poti, duracell?
Eu sunt in zona "prima experienta", ca in Ro aveau grija altii de bebei in prima saptamana pe vremea aia, asa ca s-o iau de la 0 e prima data. Si da, e ca mersul pe bicicleta, adica la fiecare copil faci aceleasi rani la san.![]()

patricia, wow am vazut pozele... care burtica? ![]()

Azi e o saptamana de cand am fost la monitorizare si m-a trimis aia acasa.
La cat de nepregatita eram atunci sa vina bebe asa repede, acum nu mai concep altfel. In plus... cat se mai facea in 2-3 saptamani de asteptat de la 3.800? Chiar nu mai reuseam sa-l scot pe-acolo, pfff. Pe de alta parte, dor de burta inca n-am, ca io am venit acasa si cu bebe in brate si cu burta.
Acu' incepe sa dispara, dar tare incetisor se duce. Dar imi lipsesc si mie ghionturile din ea si locatarul.
Incepem sa ne facem un program, adica azi noapte a dormit de la 1 la 5 cand m-am trezit eu panicata si l-am verificat sa vad daca respira, iar azi a mai rarit-o si a dormit ca un ingeras in wrap pana am facut eu treaba. Ba am fost si-n parc la o tura de vre-un km jumate cu carutzul. Alta viata pe capul meu. Mi s-au vindecat si oribilele rani pe care mi le-a facut in asteptarea laptelui, viata-i roza si frumoasa. Cel putin se vede ceva roz undeva spre iesirea din tunel.![]()
Marti am fost la pediatru, primul control. Si nenea dr a constatat ca inca scade in greutate. Cam mult. Flamadul n-avea nimic de halit. 'nyway, a zis sa merg sa-mi iau ceaiuri de lactatie si sa revin azi la cantarit. Si marti dupa-masa a venit lapticul si s-a pus baiatul pe halit. Si-a tot halit pana azi, cand am fost la cantarit si s-a speriat dr. A zis sa il pun la portie, ca a luat prea mult si nu e bine nici asa
. Asa ca acum sper s-o rareasca el singur pe la 3-4 ore, am ajuns la 2 jumate. Altfel e cuminte, rade-n somn, se uita la mine cu bilele alea cu curiozitate, sunt forever indragostita de micul meu print, Oliver, pepitzelul. La fel si restul familiei.
Voi folositi suzeta? Cele care alaptati... le dati vitamina D zilnic?
Noh, nu mai stiu ce mai vroiam sa zic, e tarziu si ma duc si eu la printul meu, ca cine stie ce mai iese la noapte.
Am scris ceva, desi parca vad ca nu dau cu capul de perna si imi pica fisa ca "bey, ce tampita's uite ca am uitat sa zic ceva cuiva".
Am mai scris, dar cred ca s-a sarit peste mesajul meu la vremea aia. Pentru lista de inceput de capitol: Oliver a avut 54 cm, apgar 9, nastere fara medicatie. Va rog sa completati si la noi.
Sper sa am timp sa va povestesc mai multe despre nasterea in sine.
Noapte buna si sper sa mai am timp sa scriu ca de citit parca mai am sperante.![]()
Un weekend frumos si tinem pumnii sa apara zmeurele noi si sanatoase!!!
AnnaBaby spune:
A nascut sau naste cineva azi? Se implineste un an de la nasterea puiului meu! Va urez si voua nasteri usoare, bebei sanatosi si refaceri rapide!
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
jojo_miha spune:
Monica felicitari!
Adriana bine ai venit acasa!
Cornelia mie nu mi se pare putin 50ml si Teodora a mancat foarte putin cat a fost mica,nu ca acum ar fi vreo modificare.
Fetelor se pare ca pe data de 15 va ploua cu zmeurici,eu nu mai am rabdare.Ma intreb cum va fi viata cu doi copii,cum voi sta in spital fara Teodora,veti zice ca sunt nebuna dar ma intreb cum le voi iubi
.Voi vedea saptamana viitoare.
AnnaBaby la multi ani pt printesa ta!
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si
38+
Larisa Gabriela
AMR 4 zile !
Euphoria spune:
Adriana, Pooh, Monica, felicitari! sa va traiasca ingerasii, sa fie sanatosi si mancaciosi, iar voi sa va refaceti rapid si sa aveti laptic!
Adriana, de-abia te asteptam! M-am gandit mult la tine, abia astept sa ne povestesti cum a fost! sunt mirata ca nu ti-a fost bine :((( dar important e ca a trecut si acum esti acasa cu minunea mica!
Mqqm, eu nu alpatez, dar ii dau vitamina D zilnic, din a 14 zi. Si mi-au spus sa-i dau indiferent care e sursa lapticului.
Alina spune:
'neatza!!
Bine ai venit,Teodora Andreea!
Felicitari mami Aida!
Bine ai venit,Balasz!
Felicitari mami Pooh!
Bine ai venit,Denis Stefan!
Felicitari mami Monica!
Bine ai venit,Anastasia!
Felicitari mami Adriana!
Lucialu,
,noi suntem relativ bine dar ca si tine cu contractii si alte simptome pe care am vazut ca le au si alte fete:greata si ameteli
.
Ieri ma duceam in toate directiile,cica ar fi de la anemie.Blanca ,tu intrebai de ameteli,cum stai cu fierul?
Eu iau picuri cu fier dar mare lucru nu simt...
Cornelia,eu stiam ca lenjeria e de la IKEA,am vazut si eu ca metraj dar nu am mai cumparat ca am atitea lenjerii,pe putin 6-7,unele cumparate,unele facute,am si de iarna din finet.
Imi pare rau ca nu e coborit ousorul lui Vladimir si eu am stressuri vizavi de eventuale probleme la baieti ca hidrocel,coborireea testicolelor,hipospadias,etc.Astea netratate au consecinte grave sau mai putin grave la virsta adulta
.Auz,poate nu-i place laptele micutului.Ce-i dai?
mQQm,incurajator ce scrii tu acolo,program!Mama mia!Succes in continuare si plimbari placute,si eu astept cu mare drag sa inaugurez cariciorul,statul in casa ma depreseaza.
Giova,parca esti eu
.Si mie mi se parea fiica-mea taaare micuta si slabutza la nastere(desi avea o fatuca rotunda si falcoasa
)dar pt ca minca ff bine a luat extrem de bine in greutate,la 1 an avea peste 11 kg si fara sa-i dau cereale.Astia mai mici recupereaza mai bine si mai rpd.Tare dragute pozele si Marc m-a dat gata ce dulce si ce camasa simpatica avea.Eu sunt innebunita dupa camasile de baitei,abia astept sa-i iau si eu flacaului meu
.
Alinuta,si eu am aceleasi simptome,greata,umflata si la fata si peste tot..seara am mereu 3 kg in plus,dimineata sunt la 64 si papa putin,seara nik sau fructe.Ai stabilit cind vine bebe?
Dilaural,noi avem acelasi termin,eu o sa fac cezariana in 28 iulie,la 38 sapt implinite,exact nr de sapt stabilit de medici pt "copil la termen".Eu am stabilit din mai data,am avut si oferta de 4 august dar la ce contractii am,nu vreau sa risc sa ajung in urgenta si cine stie ce sa mai patesc.
Uliiasi,ce dragalas e baietelul tau si ce claie de par are
.
Ma voi uita azi pe la toti zmeureii,toti sunt niste scumpi,sunt sigura.
Fetele,eu nu gasesc aici protectie de patut pt toata lungimea
.Numai pt o treime,cum am am avut la fata si eram mereu stressata ca se invirte si o gaseam cu picioarele printre gratii.Acum am luat de la IKEA protectie completa dar e scurta pt patutul nostru si si cam ingusta,nu-mi mai place.Am gasit la o firma de lungime 210 si as putea lua 2 dar sunt fata model,fara culori vesele,simple.Am citit ca nu se prea fac pt dimensiuni mari ca sunt periculoasa,nu circula suficient aer la bebel,o fi pe bune?
Oare daca comand din Ro,livreaza aici?Sau din Italia,cum le zice in italiana sau ce siteuri de-acolo sa caut?
Ma duc la micul dejun,mai vin io...
Succes maxim celor care au de gind sa nasca astazi!![]()
Alina,mami de printesa si
baby 
alinutza78 spune:
'neata gagici
Cornelia imi pare rau ca bebe Vladimir nu s-a adaptat la formula de lapte
..poate ii schimba pediatra duminica formula si o sa fie totul ok...asa ma induioseaza cand povestesti ca el se simte bine la tzitzi
...dragul de el
Giova felicitari pentru caderea buricului..suntem mari
pup micul kkcios si mancacios
. Multa sanatate lui Marco
mqqm mai am de lucru..asta nu inseamna ca mai pot ci ca trebuie
. Doamnee..vorbesti atat de optimist si fericita de micul Oliver (de cum va adaptati amandoi
) incat am prins curaj...si nerabdare
. Sunt moarta de curiozitate sa ne povestesti detaliile nasterii..tre' sa fi fost chestii interesante pe acolo..ca de exemplu ca ai pus doctorii la treaba sau ai instruit moasa
. Vreau si eu poze cu micul Oliver in wrap..sa vaz si eu cum il tii..te-au ajutat lectiile anterioare cu papusa
?
Motana chiar asa ...si eu vreau poze cu slingul "hand made". Eu am promis poze si cu slingul si cu wrapul...numai ca nu le-am spalat (nici nu le-am scos din ambalaj
), pentru ca la centrul unde ma duc se zvonise ca vine o elvetianca, mamica a 4 copii, care a purtat copiii numai in wrap/sling..si ne-ar fi tinut niste cursuri cum sa le folosim in functie de varsta bebelusului. Numai ca am aflat de cateva zile ca, cursurile vor fi tinute pe 31 iulie
...si eu atunci sunt chiar ca pe ultima suta de metri..nu prea ma mai vad lelea prin oras. Asa ca saptamana viitoare voi lua o papusa bebelus de la centru si voi face exercitii acasa..plus ca vreau sa invat sa infas bebelusul dupa metoda Karp.
Patricia ce mai faci? cum iti mai este? auzi...pentru propria mea liniste mentala
..mai povesteste (ca povestesti frumos
) cum ca acum e perioada cea mai frumoasa si o sa ne fie dor de ea..eu deja incep sa-mi pierd rabdarea si prevad ca o sa conduc in curand clubul "plangacioaselor"![]()
Alina si tu lipsesti de la apel
..ai terminat pozele? e multumita sefa? tu mai poti? vergeturile tale au viata proprie ca ale mele se extind pe zi ce trece in ciuda eforturilor mele de a le potoli
De noce mai stie cineva? era si ea pe ultima suta de metri si nerabdatoare sa nasca...
mai revin eu ca astazi am in plan treburi casnice (calcat lucruri bebelus) ..si poate citit din dr Karp.
week-end frumos tuturor...si cateva agitate pentru eventuale zmeurici

Alinutza
s36 viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
alinutza78 spune:
Alina cred ca scriam mesajele in acelasi timp
. Stii ce bine ma simt ca si tu experimentezi aceleasi senzatii "cool"
...rusinica mie
. Marti am programata ecografia si atunci, cica, o sa stabilim si data cezarienei. Probabil si in functie de cat e dezvoltat strumful...si daca exista ceva semne ca vrea mai repede afara
. Si eu sper sa fie pana pe 31 iulie
..acum gandesc egoist, da' ma intelegi![]()
Nici eu nu am protectii complete la patut...acum m-ai pus pe ganduri
Alinutza
s36 viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru