Mamici de zmeurici de iulie-august (70)
Raspunsuri - Pagina 13
Alina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinutza78 Alina cred ca scriam mesajele in acelasi timp . Stii ce ma bine ma simt ca si tu exterimentezi aceleasi senzatii "cool" . Marti am programata ecografia si atunci, cica, o sa stabilim si data cezarienei. Probabil si in functie de cat e dezvoltat strumful...si daca exista ceva semne ca vrea mai repede afaraNici eu nu am protectii complete la patut...acum m-ai pus pe ganduri ![]() Alinutza s36 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru |
Alinutza
,sa stii ca si la mine vergeturile se vad ca naiba,rosii si urite.Si burtocul nu arata asa bine,venele sunt dilatate...oare cum fac madamele astea care apar prin tabloide cu burtica(Esca,Marin si care or mai fi fost),burtici perfecte...le da cu una tona fond de ten sau e ele asa perfecte?Da,marti au fost bune pozele si de-atunci nu am mai prea avut spor la munca,cred ca a venit asa o relaxare prea mare pe capul meu
Ma duc sa maninc ceva,revin...
Alina,mami de printesa si
baby 
PatriciaArdeleanu spune:
'Neatza!
m-am trezit si eu cu o stare de greata (bine,asta e la mine ceva normal acum), ameteala, mi-a curs singe din nas,degetele de la maini umflate ca abia pot scrie...eu cred ca temperatura, vara, presiunea, toata sint de vina, la Rebecca parca nu imi era asa pe ultima suta de metri. din punctul meu de vedere e mult mai bine iarna.
Alinutza, o, da.....bucura-te ca iti garantez eu ca o sa iti lipseasca. eu la Rebecca ma grabeam din cauza nerabdarii, nu mai suportam, as fi dorit sa adorm si sa ma trezesc direct la termnen, si pe urma cine jelea. ma uitam la ea si jeleam dupa burta, dupa senzatii, etc. pe urma vin altele, nu mai dormi cind vrei, nu mai citesti, nu mai iesi afara cind ai chef.
eu acum nu ma grabesc deloc si culmea, timpul trece foarte repede.
hai ca mai e putin si iti vine si mama, cred ca de-abia astepti.
si kg in plus sint sigur de la apa.
Alina, chestia cu burtile -or fi ele machiate la poze, iti dai seama, dar este si genetic. mama are 5 copii si nu a avut nicio vergetura pe burta si exact aceeasi conformatie pe care am mostenit-o si noi, toate fetele ei. acum si la mine, in afara de ceva par pe burta in plus, pielea arata foarte frumos si nu m-am dat nici macar o data cu crema.
si eu la rebecca am avut aparatori cum zici tu, mi-ar fi trebuit 2 la fel, dar nu am mai luat, am folosit asa. acum deocamdata nu am luat, caci am in plan patut pliant si nu imi trebuie.
Mqqm, 
ma bucur ca te simti bine si ai avut timp sa ne citesti.nu ne-ai spus (sau mi-a scapat mie) cum se comporta surioara??asteptam poze cu micutul Oliver (am mai spus, imi plac ambele nume la nebunie).
mai ziceam ca si eu la fel de nehotarita ca tine la numele, acum mai noi, rebecca vrea sa ii spuna Andrei, ca pe prietenul ei cel mai bun![]()
Adriana, ai o fetita superba! sa va traiasca si sa fie sanatoasa! refacere usoara si sa te bucuri de ei. FRatiorul a vazut-o?
Motana, felicitari pentru indeminare manuala! o sa las si eu nr meu de telefon in cont.
Pooh, te steptam acasa cu primele impresii!
Givoa, felicitari pentru buricutz! si multa sanatate lui Marco! l-ai adus acasa?
Meleea, deci luni e marele eveniment??
Alina, tu parca ziceai de multi srbatoriti. si la mine ncepind cu data de 13 iulie si pina pe 14 august am o multime de sarbatoriti. sa vedem ce zi isi va alege bb sa vina
ca poate sa cada in zi cu nasa'sa, cu unche'su, cu bunica materna, cu tasu, cu bunicu patern, cu bunica paterna, cu verisoara, asta daca incepe dupa 20 iulie![]()
DEnis-Stefan, bine ai venit pe lume! 
sa fii mereu fercit, sanatos si voios si sa iti bucuri parintii!!
un wekeknd frumos!
azi se anunta o vreme ploioasa, noi sintem singure acasa. ne pregatim sa iesim putin la cumparaturi ca trebuie sa gatesc- inca nu stiu ce-si pe urma joaca![]()
Patricia
s36 si Rebecca
05.02.2005
Motana spune:
Fetele cu cezariene, am citit si mi.a mai zis si o prietena care naste la CMU ca cica dr. ri si in general zic ca e mai bine sa te lase sa intri in travaliu si apoi sa faca cezariana, cica ar reactiona corpul mult mai bine, ia totul mai "natural".
Adriana, la tine s-a rupt apa si apoi ai avut cezariana, nu? Poate de aia tot te lungea dr. atata, nush am auzit si va zic si eu, intrebati.
Eu am cam trebaluit, s-au hotarat sa faca baby shower maine, la noi nu e cu surprize, ci anuntat, mie imi era indiferent daca era sau nu, dar daca au insistat, am zis ca ok, deci am mai umblat dupa una alta azi, de iar ma dor picioarele de mooor!
Asta ca sa join si eu clubul de plangacioase.
Nu am mai facut shalul pt alaptat azi ca de cand am ajuns acasa am stat cu picioarele numa in sus, ca imi explodau, crek las pe luni. Hai ca pun cateva poze, nu prea am cu cine sa exersez slingul asta, am pus pisica, sta comod ea, na... si mai si torcea deci crek ii place
Am luat si eu bej asa ca sa mearga cu inelele ca nu gasisem altele, dar sunt mandra ca am facut dupa o metoda cu pliuri asa si au iesit ok, o sa ii mai pun o banda acolo si poate la capete, sa il mai intregesc un pic.
mQQm, chiar, ce bine ca ai zis ce folosesti c m mult, tre' sa am si io wrapul facut, la ala e mai simplu, perna am comandat deocamdata, daca am chef ma bag la una de mana. Adeca cum miss, nastere fara medicatie???? Adeka naturel naturel, wow

, si baga poze si povestea de cum a decurs tot de ziua Americii.
Alinutza, ce bine ar fi chiar sa vezi un curs de cum se pune bb pe varste in sling si wrap, uite chiar azi imi zicea o fosta colega, care un bb de 3 luni, il tinea o gramada in sling in pozitia newborn da cica nu prea mai incape (nush cum vine asta) si cica pediatra nu e de acord cum sta el, bebe acolo in sling acum, ca pana la 6 luni sa nu il mai tina asa, mai pe fund. Hmm nush ori greseste ea ori e pediatra de aia old fashioned. O sa mai vad si eu pe net ce pozitii vin pe varste. Am copiat cursul de pe gmail, nu am studiat inca, pup!
Patricia, merci, o sa adaug si nr tau ca sa anunt la timpul potrivit, of acusi e, si pe mine abia m.a apucat dibaceala.
Asa e cu pielea, cred ca e si genetic, si cremele fac multe, deh. Eu acum nu ma plang de nici o vergea, dar am avut o perioada cand m-am ingrasat si am slabit si de atunci am ceva pe coapse.. asa ca nu e bb de vina, ci eu.
POZE, cu sling, asternuturi si bambineto, next next pe acolo, mai incarc si apoi revin
38+
Daria Alessia
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"
mihaStroescu spune:
Buna mamici de zmeurici!
Am si eu o intrebare pentru cele care au nascut deja, la ce temperatura tineti bebeii? Cum suporta ei caldurile astea? Temperatura optima e 22 grade dar acum in casa sunt 30, cum se simt mititeii?
PS Bine ca mai ploua si se mai racoreste...
Mamica mandra de
Eliana 20 luni si
35+
coccorina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adrianafedorca buna dragele mele am ajuns si noi azi acasa, pe la ora 4, am papat si acum facem nani Anastasia Ioana a venit pe lume marti 07.07.2009 la ora 7,03 ( era tare sa se nasca la 7,07) a avut 3,750 si 53 cm, nota 9 e o scumpa , o frumoasa si o cuminte eu ma simt binisor ma mai doare operatia dar o sa treaca o sa pun cateva poze pe contul comun va pupam cu drag si va dorim nasteri usoare pt cine se pregateste sper zilele astea sa va povestesc cum a decusr nasterea...in orice caz nu pre aplacut...iar eliasul mi-a lasat un gust amar, ar acum suntem acaas si nu mia conteaza nimic ![]() ![]() ![]() _ Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005) si minunea din burtica 39+ Anastasia Ioana![]() AMR 1 zi![]() ![]() "Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler |
[/quote]
felicitari Adfriana!! Bine ai venit pe lume Anastasia!! Sanatate multa si sa va bucurati una de alta...
Coccorina
37s
IsabelleAMR 3 SAPTAMANI Bebelina in burtik
LuisaTL spune:
Buna tuturor,
Felicitari mamici, sa va traiasca puiutzii si sa va bucurati de ei!
Vesti prea bune nici noi n-avem...ni s-a deschis colul, marti pe 14 ne internam si pe 15 iulie facem cezariana. Asteptam pana atunci, in ideea de a avea 38 de saptamani implinite.
Of, vorba multora dintre voi, ce dor imi va fi de burtica! A trecut prea repede timpul... Asa ca, bucurati-va de burtica cat mai puteti, acum e minunat!
Recunosc ca am emotii, desi am mai trecut prin asta...oare de ce?!! Mai ales ca stim ce ne-asteapta...
Nici eu nu stiu cum ma voi descurca cu 2 copii, mai ales ca nu am nici un ajutor... 
De alaptat eu chiar nu mai vreau sa-mi fac probleme. Dupa prima nastere n-am avut lapte vreo 10 zile si nici formula de nici un fel nu vroia...a fost groaznic. Pana la urma cu mare chin am alaptat pana la 1 an si 7 luni pt ca alteva (lapte formula/vaca) a refuzat. Daca si de data asta va fi la fel, foarte bine, daca nu, asta e. Fiecare copil e diferit si asta e, trebuie sa ne adaptam. A, plus ca nu a vrut suzeta de nici un fel...
Va rog mult, dati-mi si mie adresa contului comun pe pm, pentru un nr. de telefon. Multumesc mult!
Luisa, mami de Dorothy (24 nov. 2004) si
38 s.cu
Sara
alinutza78 spune:
Motana nu cred ca s-au incarcat toate pozele..am putut sa vad poze doar cu slingul si bambineto..si am mai tras un ochi si la hainutele bebelinei
. Imi place bejul si cum arata materialul..putin lucios..asa arata si slingul meu, numai ca e albastru marin si tot asa putin lucios.
In functie de cum este stabilita data cezarienei ma gandesc si vad cum manageriez si problema participarii la cursul de sling/wrap. Da' eu cred ca atunci (sfarsitul lui iulie) tu ai sa fii deja maestra la purtat bebelina in sling
.
Cat despre cezariana la rece vs cezariana dupa ce se declanseaza travaliul...am auzit pareri foarte variate
. Pentru mine, sincer, cred ca ma linisteste mental sa stiu o data exacta la care sa ma raportez...si ideea de a se declansa travaliul si eu sa fiu singura acasa, fara prieteni in Bucuresti, cu sotul pe la serviciu ...sa ma descurc cu traficul
....auch, cred ca mai bine as naste acasa decat in taxi
.
Alinutza
s36 viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
bibuga spune:
felicitari zmeuricilor si mamicilor care s-au luptat cu viata pt viata!
am niste emotii cind va citesc .... am intrat si noi in sapt.38,bb poate veni oricind,dar ma simt asa aiurea,parca n-as fi pregatita...
nu mai am rabdare pt computer,dar vroiam sa va urez multa sanatate,nasteri usoare si sa ne auzim cu vesti bune!
bibuga
meleea spune:
Patricis, pai luni ma duc sa ma internez si daca nu intervine nimic cica marti ar fi ziua cea mare. nu stiu sigur ca asa i-a zis si cumnatei cand au fixat data,vino luni ca te operez marti si ....luni a si bagat-o la sala ,depinde cum arata colul cred al meu era inchis ,la ea era putin deschis cu 2 sapt inainte.
Ma duc poate mai bag ceva somn ca noaptea patrulez de zor.
Meleea
37
Luni 13 iulie ne prezentam la spital
coccorina spune:
Am scris un mesaj si pentru monica, dar nush unde e?...
, l-a furat careva...![]()
Felicitari Monica!!! Bine ai venit pe lume Denis Stefan!!!! sa fiti sanatosi si sa va bucurati unul de altul...
Coccorina
37s
Isabelle
AMR 3 SAPTAMANI Bebelina in burtik

(23 aprilie 2005)