Mamici de zmeurici de iulie-august (70)
Raspunsuri - Pagina 14
alinutza78 spune:
Motana petrecere frumoasa la baby shower (la tine cred ca e noapte/dimineata devreme acum
...asa ca du-te la culcare ca sa fii fresh)
Am trimis pe contul comun un material cu poze despre wrap...s-ar putea sa-l ai si tu..dar poate mai intereseaza si pe altcineva
LuisaTl tinem pumnii pentru data de 15 iulie...sa dea Dumnezeu sa decurga operatia bine si sa-ti tii cat mai curand in brate comoara
Meleea scoatem si la tine agitatele sau asteptam pana pe 14 ca sa nu creasca morcovul prea mult?![]()

gataa...m-am forumit destul...ma duc sa calc
Alinutza
s36 viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
noce spune:
Felicitari noilor mamicute: Pooh, Ayda, Monica si Adriana! 

Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si binecuvantati de bunul Dumnezeu
!
Bravo, Pooh, nastere naturala fara epidurala, bb mare! 

Mqqm, felicitari pentru nasterea fara medicatie
! In Romania cred ca este un vis imposibil deocamdata, poate la al 3 lea copil voi avea si eu sansa asta.
Camilucaci, operatie usoara, recuperare rapida si bb sanatos! Probabil acum o ai deja pe bblina langa tine 
Uliiasi, foarte frumoasa povestea nasterii, iar bb David este ca un ingeras. Cred ca te topesti cand il vezi.
Noi am lipsit 3 zile, motivat, dar nu de nastere. Au fost la noi nasii la Filip si am petrecut cateva zile in familie. Ne-am intors tot in varianta 2 in 1. Ieri topaiam pe mingea de travaliu si strigam cu nepotica mea "bb iesi afara din burtica", iar bb a adormit
. Nici un gand. Totusi, burtica pare ca a mai coborat un pic, cam o palma sub piept.
Mi-am masurat si eu circumferinta burticii, am 110 cm.
Pony, nastere usoara! Eu nu mai merg la control in sapt 39, dar probabil ca daca as merge as afla ca e cam la fel de maricel. Nu te mai gandi la marime, mergi cu incredere inainte. Ziceai ca nasti duminica? Sa vina cu bine! 
Giova, ce baietel papacios e Edi, e pus pe recuparat, sa nu ii mai fie teama lu' mami ca e prea mititel. Sa vezi ce repede o sa creasca.
Crixia, la ce medic de fam mergi? Sotia tatalui meu e med de fam in ct si stiu ca face gravidutelor antitetanos. Din cate stiu eu, nu sunt mult medici care il recomanda.
Meleea, problema slapilor cred ca era talpa subtire. Si pe mine ma dor talpile cand folosesc papuci cu talpa subtire. Dar am niste slapi cu talpa groasa de cauciuc cu care ma plimb fara probleme. Desi, vad ca mai ai 2 zile pana la cezariana, deci, nu mai conteaza. Operatie usoara, recuperare si mai usoara! 
Doina2222, sa vina bb singurel pana marti! 
Romanitza, la munca in sapt 38??? Vai! Eu pot sa numar pe degete de cate ori am iesit din cartier in ultimele 2 luni. Nu mai zic de condus sau alt efort. Acolo nu se da prenatal? Am mai citit pe forum de gravidute din Canada care au lucrat pana tarziu. Mi se pare greu, greu, greu
.
Noi botezul am vrea sa-l facem cat mai repede, la 40 de zile (care e minimul) ca sa prindem caldura. Ne-ar placea in ultima sambata din august, dar e post. Mai vedem dupa ce se naste bb. Oricum, nu dam nici un avans. Biserici sunt destule, iar masa vrem sa fie in familie, la o terasa, 2-3 ore, pentru ca multi nu sunt din Bucuresti si vor pleca dupa amiaza acasa.
38+
Filip
Luna a 9a 
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
Moniland spune:
Buna dimineata!!!
Eu sunt bine
.
Motana inca nu am nascut. Poate asteapta fetele mele sa fie leoaice si nu racusori. In cazul acesta in 24 iulie o sa nasc.
Dar mai sunt 2 sapt pana atunci.
Noapte am dureri de burta dar m-am prins de la ce sunt. Burta este f. mare si cand ma intorc de pe o parte pe spate si apoi pe cealalta parte o fortez sa o iau cu mine. Acum o sa o iau in brate si asa o deplasez. Ma durea efectiv burta dar nu de CM ci parca ligamentele.
Luiza,inca 4 zile si vei fi cu Sara in brate. 
Alinutza, pe mine cred ca ma linisteste psihic sa stiu ca travaliu s-a declansat ca atunci si bebelusii sunt pregatiti de nastere. Altfel ma gandesc ca ei sunt bine mersi in burtica si dintr-o data apare o mana si ii scot afara. Mi-e mila.
Bibuga, te asteptam cu vesti cand va fi cazul. Iti tin pumnii.
37+
Laura Ioana
Irina Maria
blanca000 spune:
Neatza si de la noi..tot in formula dubla si astazi intram si noi in 39 saptamani (38 implinite). Bebe nu da semne ca ar vrea afara poate il asteapta pe doctor sa vina din concediu peste o saptamana.
Vad multe gravidute la apel, f frumos..da' voi nu mai nasteti
. La orizont numai cezariene se intrevad saptamama viitoare...bravos..da' o normala ceva..acolo sa fie, sa ma linistesc si eu ca mai se naste si prin locul indicat ![]()
.
Noi suntem fresh, se mai intareste burtica sau bebe se incordeaza pe acolo dar nimic doreros...somn bun azi noapte..si la noi dureri de ligamente dar normal. Ametelile vad ca s-au mai rarit dar incerc sa mamanc echilibrat chiar daca nu imi e foame..sigur erau si de la nemancare.doar pepene toata ziua nu aduce nimic in organism...si ma manaca bebe pe mine din resurse.
Toata lume din jur se plimba, la mare, la munte..etc...noi acasa..nu stiu ce sa mai facem azi sa ies un pic din cotidian..voi ce planuri de we aveti? Poate ma inspira ceva..
s39
Eva Ilinca
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
noce spune:
Fetelor, voi ati gasit pediatrii la care veti merge dupa nastere? Ati vorbit dinainte? Cum procedati?
Am inteles ca ar fi bine ca medicul de familie sa fie si pediatru si sa-l inscriem pe bb imediat dupa nastere. Oare la cat timp trebuie sa fie primul control si la care medic, de familie sau pediatru?
Eu nu o sa-l inscriu la medicul nostrui de familie, mi-a spus clar ca nu vine acasa si n-as vrea sa stau pe la usi, in aglomeratie, cu bb in brate. Vreau sa gasesc unul aproape de casa, care sa se ocupe de bebelusi in mod curent si sa vina si acasa daca e nevoie.
38+
Filip
Luna a 9a 
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
Euphoria spune:
Neata fetelor,
Noi tocmai ne-am intors din parc, pentru ca incepuse oracaiala, si am crezut ca e cazul sa venim acasa sa papam, dar a adormit la loc in lift. :)) Nu e prima data cand ma pacalesti, numai eu stiu cate biberoane de laptic am aruncat, cu alarmele false de foame. :)) Asa ca pana se trezeste gogoasa mea, am zis sa vad ce mai faceti si daca a mai aparut vreo zmeurica.
Noce, eu am probat vreo 3 pediatre pana acum...E greu sa gasesti pe cineva cum trebuie, si pentru mine una e greu sa imi dau seama daca e ok sau nu, avand in vedere ca nu am deloc expeienta. e vorbit, am vorbit dupa ce am nascut, si toate mi-au venit acasa. Cred ca o sa o inscriu si la medicul meu de familie, desi nu e pediatru, dar pentru retete si sa fie si ea luata in evidenta undeva...Sau mai am varianta unei policlinici din sector, dar asta mai tarziu un pic. Oricum, eu zic ca e foarte important sa gasesti pe cineva care vine acasa, eu n-as sta cu bebela prin spitale...sa urmaresc doctorii...
Fetelor care ati nascut, nu va e dor de burtici? Eu ma mai trezesc ca pun mana pe burtica...imi lipseste sa o "car" tot timpul dupa mine, si o sa simt acolo, uneori imi vine sa plang de dor...Presupun ca face parte din depresia post-natala...:)) Vi se intampla si voua?
Va pup,
PS: Imi poate trimite si mie cineva datele contului? Multumesc.
ivanoiuadela9 spune:
'neata si de la noi ![]()
Mai are cineva greturi si vomita ca mine ? Numai la inceputul sarcinii am patit asa ... aseara mi-a fost ffff rau , de la ce oare ? Bine ca a plouat
toata noaptea si s-a racorit ca am putut dormi si eu cateva ore linistita pana pe la 6 apoi am mai aranjat hainutele lu bb , la 8 am plecat in piata dupa niste mici cumparaturi ca vine printesa de la tara si vrea neaparat sa i fac ardei umpluti si cornulete cu rahat si gem 
, m-am intors cam greu ... ca abia mai merg ca o ratusca
, am papat ceva si ce credeti ? iar la
pana acuma ... ce o fi cu somnolenta asta pe mine ? 
Ziua as dormi si noaptea stam de planton .
Adela 39 sapt
+ Maria Luiza (18.06.2002)
meleea spune:
Noce,![]()
sa inteleg c dupa nu mai ma incalt ca nu mai am timp?![]()
![]()
esti mortala, deci pt o lunga perioada ,mi-am semnat"condamnarea de arest la domiciliu" 

Meleea
37
Luni 13 iulie ne prezentam la spital
elenada spune:
Hello
Intru pe scurt sa va zic ca suntem bine. Piticii au crescut bine. Fetita are 2462 gr iar baiatul are 2789 gr.
Vinerea viitoare merg pt control si pt fisa de internare. Dr radea si zicea ca se mai gandeste daca ii scoatem pe 18 sau mai stam. I-am zis ca e sadic si rau. Eu de doua zile vars intr-o fericire. Oare mai stau piticii pana pe 18 iulie?
Pooh felicitari pt bebe sa fie sanatos si sa creasca mare si frumos.
Adriana felicitari pt buburuza. E o frumoasa. Scumpa rau. Sa fie sanatoasa si fericita toata viata.
Va pup pe toate

elena
+36
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 7 zile
Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 36 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
meleea spune:
Alinutza, inca nu am niciun morcov...inca....cine stie luni. Doar ca in situatii deastea am un curaj nebun( ca de frica sar si la bataie chiar daca nu am sanse ![]()
![]()
daca situatia o cere![]()
![]()
) Am putine emotii la anestezie dar cam atat,in rest e o mare nerabdare sa-l vad pe bebelul masta mic care mi-a dat uneori mari emotii;ma mai gandesc cu teama la lactatie,daca nu vine sau nu e suficient;
In rest am mare incredere in doc si o sa fie si cumnatul acolo cand il scoate pe bebe ,ca o alta teama era sa nu mi-l incurce cu alt bebel
. Deja gandurile mele se duc departe ...cum o sa ma descurc eu cu crutul 4 etj.
, cred ca asta imi distrage atentia pe moment de la morcov
cel mai mare morcov cred ca e faptul ca vreau sa aud ca e sanatos tun si nu avem pb,in rest ....
Meleea
37
Luni 13 iulie ne prezentam la spital