Mamici de zmeurici de iulie-august (70)
Raspunsuri - Pagina 15
noce spune:
Dupa nastere scapam de picioare umflate, eu asa stiu ![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui meleea Noce, ![]() ![]() ![]() Meleea 37 Luni 13 iulie ne prezentam la spital |
38+
FilipLuna a 9a

Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
LuisaTL spune:
Buna,
NOCE, la prima nastere si acum la a doua ni s-a spus ca in momentul in care ajungem acasa sa anuntam medicul de familie (trimiti sotul) pentru a-l lua in evidenta. De asemenea, ne-au zis sa avem o copie dupa certificatul de nastere si fisa nou-nascutului (se da in spital la externare) In mod normal, in zilele urmatoare medicul de familie va veni macar o data sa examineze copilul. Daca nu vine el, asistenta va veni regulat cam timp de o luna. LA noi asa a venit si a fost f. bine.
In ce priveste pediatrul, noi il avem deja de la fetita.
Din exeprienta iti spun ca e f. important sa gasesti un pediatru bun in care sa ai incredere. Noua ne-a spus pediatra ca daca nu sunt probleme e important sa fie vazut de ea in momentul in care implineste o luna. Cam asta e...
EUPHORIA, asta spuneam si eu ca o sa-mi fie tare dor de burtica... Mai ales ca s-ar putea sa fie pt.ultima oara
Luisa, mami de Dorothy (24 nov. 2004) si
s. 38 cu
Sara
LuisaTL spune:
Alinutza78, multumesc pentru incurajare!
Sa ne-ajute Dumnezeu pe toate sa ne tinem copilasii in brate sanatosi si sa n-avem nici o problema!!!
Luisa, mami de Dorothy (24 nov. 2004) si
s.38 cu 
noce spune:
Eu am intrebat medicul de familie daca sa o anunt cand se naste bb si daca vine acasa si mi-a zis ca nu, sa-mi gasesc pediatru. Stiu ca ar trebui, dar nu pot s-o oblig. Si atunci nici n-as inscrie copilul la ea, mai ales ca nu e la noi in cartier. Prefer sa fie un medic in zona, daca am nevoie de o reteta sau altceva urgent sa-l gasesc rapid.
Deci, medicul de familie vine primul, in prima sapt, iar la pediatru trebuie sa ajungem (sau sa vina la noi) la o luna.
Ii dam lui tati de cautat in ultima sapt de sarcina ![]()
Cat despre dorul de burtica, nici nu ma gandesc sa o las goala prea mult timp. La toamna speram sa punem la copt o samburica, apoi alta sau altul, macar de doua ori, cu ajutorul lui Dumnezeu, tot o sa mai fiu graviduta.
38+
Filip
Luna a 9a 
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
ivanoiuadela9 spune:
La mine nici la fetita nu a venit medicul de familie acasa ..asa ca nu o sa vina nici acuma . Mi-a spus doar sa o anunt cand nasc ca sa mi spuna cand sa ma duc cu el la circa sa l ia in evidenta . Halal medici.. dar oare de ce au in program program pt teren ... si cand te gandesti ca din toamna ii mai si platim consultatia 5 lei ?
Noce ce bine ca nu o sa lasi burtica goala mult timp
ma bucur pt tine 
Adela 39 sapt 
Giova spune:
Micaalsa a ajuns la Cluj, are contractii din 3 in 3 minute. revine cu vesti.
haide Ana Maria

_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
ivanoiuadela9 spune:
Suntem alaturi de tine Micaalsa

Ana Maria sa nu o chinuiesti prea rau pe mami .

Adela 39 sapt 
alinutza78 spune:
Nastere usoara Micaalsa!!!! Bine ca a ajuns la Cluj in timp util
Goooooooo Ana Maria!!!!!!!!!!!

mai vine o zmeurica
Alinutza
s36 viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
camilucaci spune:
Ieri, la ora 17 si 10 s-a nascut Maya Raisa, 3000g, 50 cm si Apgar 10.
Nasterea a fost cu cezariana, inca sunt in stadiu de recupearare, dar ma descurc destul de bine.
Maya este o dulce sdi o cuminte. O sa revin cu detalii si poze.
alinutza78 spune:
iar infuzie de zmeurici

Camilucaci felicitari pentru Maya Raisa!!!!! Sa fie o bubulina sanatoasa, cuminte si papacioasa...iar tu sa te recuperezi usor si sa ai mult laptic.
Alinutza
s36 viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru