Mamici de zmeurici de iulie-august (70)
Raspunsuri - Pagina 16
Moniland spune:
BRAVO CAMI!!!!!
Sa-ti traiasca minunea de fetita, sa fie sanatoasa!!!
Bine ai venit pe lume Maya Raisa !!!!
Cami, refacere grabnica si mult laptic. Asteptam poze !!!
37+
Laura Ioana
Irina Maria
Moniland spune:
Micaalsa, ma bucur ca ai ajuns la Cluj. Nastere usoara, usoara si un copilas perfect!!!! 
37+
Laura Ioana
Irina Maria
noce spune:
Nastere usoara, Micaalsa!

Foarte bune dpv numerologic zilele de nastere 11 si 22!
Felicitari, Camilucaci! 
Bine ai venit pe lume, Maya Raisa!
Uite, Blanca, e suficient sa-ti doresti sa vina o zmeurica natural, ca imediat se sesizeaza una
. Abia astept vesti despre Mica. Daca are deja contractii din 3 in 3, probabil ca pana diseara e cu zmeurica pe burtica 
38+
Filip
Luna a 9a 
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
sara_amira09 spune:
Salut fetelor!Acum am venit de la doctor si sunt foarte suparata
.M-a anuntat ca in seara asta pleaca in concediu
si eu care ma gandeam ca ma programeaza sapt asta.... M-a controlat, apoi eco si cica nu sunt inca de nastere ca nu a coborat copilu dar daca e sa se intample ma lasa pe mana colegei lui
. Deci sunt un pachet de nervi! Sper sa nu se intample nimik pana duminica seara cand vine el...adica pe 19 iulie. La mine DPN este 20 iulie deci ma rog ca zmeurica mea sa stea acolo cat mai mult. Si cand te gandesti ca ma rugam sa o scot mai repede ca nu mai am rabdare sa o vad.Ce sa mai inteleaga si ea saraca...
sa vina sa nu vina ....Saptamana asta o sa stau numai in pat...numai la toilette si atat. Fetele care au trecut prin asta pe parcursul sarcinii dati-mi sfaturi ce sa fac, cum sa fac sa mai tin la caldurica puiul!
Nu am apucat sa citesc din urma, am zis sa intru sa va zic ce am patit si ma duc sa ma intind ca imi explodeaza capul de nervi!
38+
inutsa spune:
Salutare si de la noi!
Am fost azi la control si bebe tot lenoasa e
. Colul s-a mai scurtat un pic dar tot inchis.
Asa ca am fost programata luni pt inducerea nasterii. In sfarsit

Bun venit noilor zmeurici si refacere rapida mamicilor
Acu merg sa ma relaxez un pic cu o carte. In sfarsit nu mai stau asa suparata ca nu vine bebelina, ca daca m-a programat luni pt inducere sunt sigura ca nu mai e mult pana vine![]()
V-am
si o zi buna!!!
---------------
Inesa
[ 40+] cu
Bianca
bebelusha din burtica
nunta
pisici
lucialu spune:
Ciau burtici si mamici!

Haideeeeee Micaalsa!!!Nastere fara probleme cu BB de nota 100!!!

Felicitari Camilucaci!!!
Recuperare usoara si mult laptic!!!Bine ai venit pe lume BB Maya Raisa!Sa fii sanatoasa si fericita!!!

Bibuga ai mai intrat si tu pe aici
Adriana ai o scumpete de papusa!Sa va traiasca!
Giova felicitari pt buricutz!
Mqqm asa imi dai optimism cu Pepitelul tau lipicios!
Ma bucur mult ca vad ca esti fericita si savurrrrrrrrezi fiecare moment.
Sper sa fiu si eu asa.
Pupa misca aici cateodata ca o zvarluga de imi intinde un zambet pe toata fata,altadata se incoarda tare de imi sta inima in loc sa nu ne apuce iar contractiile si atunci ma rog de ea si ii explic ca ar fi bine sa fim cuminti,ca stiu ca e o puternica dar mami e slaba si ei i-ar prinde bine sa mai stea in burtica.
Alinutza spuneam ca am simptomele alea pt ca la mine dureaza deja de ceva saptamani bune contractiile dureroase, ca pupa de la 32s avem confirmare ca sta cu capusorul in col si apasa greu,ca burticile mai avansate acum simt greutate jos and so on.Aseara m-au luat la un moment dat atat de rau de am zis ca imi ies okii ce tare ma durea pana in pasa,presiune mare.In fine, ideea e ca m-as mira sa mai rezist ft mult,sa am parte de cava la termen.Eu asa simt. Ma laudasem mai demult la aspirante ca scapi de simptomele nasoale date de endo...
Acum le am si pe alea,durerile sunt la indigo cu cele din afara sarcinii si in plus am si bufeurile pe care le aveam cand facusem injectiile pt menopauza artificiala- imi ard efectiv bratele cu tot cu maini,sanii,fata.
Si legat de cum te simti tu de ce sa nu te plangi?
Macar asa ne mai descarcam si noi un pic si nu ne simtim niste ciudate.Clar caldura ne scoate din toate alea.
Asta exacerbeaza starea aia de sufocare(pe langa inghesuiala din burtica) si umflaturile membrelor.Eu sincer oscilez intre programare ceza, ca nu-si alege singura pupa ziua de nastere dar mi-ar prinde bine mie ca as detine oarecum controlul si m-as putea pregati mai bine pt ziua x.
Chiar,ginerica ce mai zice?
Alina si tu te simti rau si cu contractii,offfffff.
De lenjerie de patut,aparatori nu sh ce sa spun.Acum nici nu mai tin minte cum erau alea pe care am dori sa le cumparam,daca erau pt tot patul sau ba.
Eventual pune si tu niste dimensiuni la patut sa ma uit si eu cand merg la magazin sa vad daca e ceva care s-ar potrivi.
Legat de medicii pediatri, am reusit sa-mi incropesc o listuta cu ei si -am consultat cu o prietena si in principiu ne-am ales.Pupa va avea alt medic de fam care are la cabinet si med pediatru pe cineva din listuta mea.Ped nu vine acasa dar nu conteaza ca avem cabinetul ft aproape de noi.
Oricum amandoua sunt bune si macar pt primele luni voi merge pe mana lor.Si eu stiu ca BB trebuie vazut cand vii acasa cu el.
Noce si eu as vrea sa facem botezul mai devreme.Nu stiam ca minimul este de 40 de zile.
Multam fain!
Vedem cum facem mai exact dupa ce vine BBitza,in primul rand sa trecem de nastere,sa fie bine tot.
Elena sunteti cele mai tari voi mamicile de gemenuti cumintei-cumitei!Parca fetita era mai mare inainte sau am tinut minte aiurea?Oricum au crescut bine de tot!Bravo!
Zilele trecute a miscotit pupa mea tare de tot in mainile lui tati
,care tati a facut okii maaaari si a realizat ca nu e o gluma:vine BB
si s-a apucat de pregatiri cuib
Pana atunci toate mesajele de pamantul catre tati n-au avut ecou
Cumparaturile pt fata le facea ca sa fiu multumita eu dar el se uita la ele ca si cum erau pt puii altora nu pt puiul lui
Sunt de coma barbatii astia!Parca-l vad ca o sa fie terminat cand o va tine in brate.Il cunosc eu ce hram poarta
KISSES
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine
alinutza78 spune:
wow..mai am putin de calcat, nici nu-mi vine sa cred ca am fost atat de harnicuta si am calcat atatea hainute
..m-a secat la nervi insa scoaterea etichetelor
Lucialu
...ginerica e un bebel cu personalitate asa cum imi inchipui ca e si pupa
. Nu ma mai lasa sa ma aplec..imi pune cate un picior in coaste de ma lasa fara rasuflare. La cat ma laudam ca sunt elastica, declar ieri prima zi cand nu am mai reusit sa ma inchid la sandale...asa ca am plecat la sport in rochitica si in slapii de casa
(noroc ca erau cat de cat normali...dar mie mi-a stat pe creier ca stiam ca sunt slapii mei de casa si nu papuci de oras
)...aaa...si durerile de pasa sunt la ordinea zilei..tot cam de vreo saptamana. E capos rau ginerica asta...si nu vrea defel sa inteleaga ca nu "aia" e iesirea...dar vad ca tot pe a lui o tine. Iar de nastere inainte de termen (care e diferita de cea prematura...asa am invatat la curs
) si eu cred ca ginerica nu va mai sta mult..Ma rog ca marti la echo sa nu-i vina doctoritei idei crete si sa se gandeasca la cezariana in luna august, ca-i sar la beregata
.
ia sa ma intorc sa-mi finalizez trebile gospodaresti (si acum ma tot intreb ce-o fi fost in mintea mea de am cumparat atatea haine de bebelus
)...ca vad ca ploua afara si pe mine asta ma aranjeaza muuuulllttt de tot
seara buna gagici..si inca o data Gooooo micaalsa
Alinutza
s36 viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
Alina spune:

Anamaria!!!

Camiluccaci,felicitari,sa-ti traiasca fetita si sa va bucurati de ea pina la adinci batrineti!
Patricia,clar e si mostenirea genetica in actiune.Nici mama mea nu are vergeturi dar nu a avut decit o sarcina.La mine cred ca a fost si pielea cam putina
pt o asa intindere,eu am fost mereu slaba in sus,costeliva,genu'de-mi numarai coastele
.Bebele asta sta si oblic(capul e cam unde e ligamentul inghinal),e suficient sa se intinda o data si mai crapa ceva pe-acolo
.
Da,si noi avem aniversari in perioada urmatoare dar mQQm avea mai multe
.Noi aniversam pe 25 iulie,10 ani de casatorie,pe 27 e ziua socrului si pe 11 august e ziua sotului
.Tu cum mai esti cu diabetul?O sa-mi fac si eu o glicemie la control,is tare ametita dimineata,efectiv ma duc intr-o parte.
Motana si Moniland,pai situatiile descrise de voi cam seamana si cu nasterea indusa,cel putin mie asa mi-a explicat doctorul.Adica daca nu incepe travaliul adevarat dar totusi termenul e depasit(ma rog sau se rupe apa cum s-a intimplat la Giova),iti baga oxitocina si stimuleaza contractiile,il grabesc pe bebe:"hai bebita,intra pe canal"
.Eu la prima sarcina am avut 41 de sapt simbata si am nascut abia marti,in afara de doua nopti cu travaliu fals,nu am avut nika,nici col deschis macar putin acolo.Daca alegeam sa-mi bage oxitocina,dr zicea ca in situatia data erau 50% sanse sa ma dilat si sa nasc ok dar timpul trecea si bebe era cam expirat in burta asa ca doctorul a decis ca e mai bine sa iasa mai rpd
.Fiica-mea a avut citeva zile minutele murate bine
.
Faza e ca eu stiu situatii cind nu a mai fost timp pt cezariana,bebe intrase pe canal
,scazuse frecventa cardiaca asa ca hop tzop au trebuit sa-l scoata,mai cu vacuum,mai cu ajutor...of,mi-e groaza de situatii din astea.
Lucialu,multumesc ca te uiti pt aparatori.Revin,am ceva pe foc...
Alina,mami de printesa si
baby 
elenada spune:
Micaalsa nastere usoara si bebe sanatos. Bafta multa
Camilucaci felicitari pt bebelusa sa fie sanatoasa mancacioasa si cuminte.
Lucialu mai ai putin si iti vezi si tu printesa.
In general pe parcursul sarcinii fetita a fost mai micuta decat baietelul cu cateva mici exceptii cand la mai intrecut ea dar el a recuperat rapid. Abia astept sa ii vad in realitate cat de grasunei vor fi.
Pupici
elena
+36
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 7 zile
Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 36 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
coccorina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camilucaci Ieri, la ora 17 si 10 s-a nascut Maya Raisa, 3000g, 50 cm si Apgar 10. Nasterea a fost cu cezariana, inca sunt in stadiu de recupearare, dar ma descurc destul de bine. Maya este o dulce sdi o cuminte. O sa revin cu detalii si poze. Cami 38+ Maya Raisa |
Felicitari Camilucacci!! Bine ai venit pe luma Maya Raisa!!
GOOOOOO Micaalsa Gooooo!!!
Si eu merg luni la dr, sa vedem ce idei crete mai are al meu dr...

De dr pediatru chiar nu am idee cine e bun in oras, oricum la noi orasul nu e mare si se ajunge repede oriunde. Dar med de fam a spus ca vine o data sa o vada si pe urma merg eu la ea, oricum nu se sta la rand la ea daaca esti gravi sau cu bebe mic. E regula si o respecta. E o dr foarte de treaba si am incredere in ea ptr primul ajutor, pe urma sa vedem.
fetelor la mine cand se intareste burtik ia niste forme foarte ciudate, un fel de triunghi
. Mai pateste cineva asa? Eu ii simt capusorul in stanga jos, dar triunghiul se formeaza in partea dreapta....chiar nu inteleg nimik
(chiar acum face una din alea de-ale ei...). M-am intins un pic dar tot degeaba nu prea vrea sa ma lase, off
, mai si sughita mititica....Aaaa, si ieri, am avut niste intepaturi jos in zona pubiana de numa numa cand mergeam ma inlemnea, numai daca stateam jos ma lasau dar simteam o presiune mare pe va*in. Stie careva, o fi vreun semn??????
Azi ma duc ptr ultima oara la epila inghinal cu burtik...nush daca sa
sau sa 
la zmeurici si burtici.Coccorina
37s
IsabelleAMR 3 SAPTAMANI Bebelina in burtik