Mamici de zmeurici de iulie-august (70)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Felicitari CAMI, refacere usoara si mult laptic!
Bine ai venit pe lume maya raisa!

astept cu sufletul la gura vesti de la Micaalsa. nu vreau sa cred ca si la ea se lungeste travaliul.

citesc din urma si revin....daca nu-mi apar baietii intre timp.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Sara-amira, poate plecarea doctorului tau e un semn ca bb are nevoie sa mai stea sau vrea sa-si aleaga el data nasterii. Nimic in viata nu e intamplator. Apa se poate rupe bine mersi stand in pat la tv la fel de bine cum sunt gravidute care bat orasul la picior si nu au nici un semn de nastere. Linisteste-te si lasa sa se faca Voia Domnului, ca El stie mai bine, e mai destept ca noi. Poate Sara chiar o sa se nasca in 20 iulie

Inutsa bagam agitatele pentru tine

Poate pana luni te apuca nasterea sau macar sa se stearga colul, sa nasti usor! Doamne ajuta!

38+ Filip
Luna a 9a
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

mQQm tare marisor a fost Oliver...de aceea a si venit mai repede...s-a copt zmeurica.
Cornelia astept sa vina acasa, azi a mai mancat ceva. al meu sot e cu moralul la pamant, cica il duce la spital. Sper sa nu fie ce zici tu, mi-e groaza sincer.
Alina si mie imi plac camasile la baietei. I-am luat una lui Edi de la Zara, roz, pt. botez. e dementiala. eu am o rochita roz, tat-su camasa roz asa ca ne asortam. pacat ca nu i-am gasit si lui Marco.
asa am auzit si eu ca cei mici recupereaza foarte repede. Il cantaresc luni, la o sapt. dupa ce am iesit din spital, sa vedem cum stam. se vede la manute si falcute ca a pus pe el...sa vedem cat.
Motana super burtica. si accesoriile printesei sunt super.
Luisa inca putin mai ai. vom avea o recolta bogata sapt. viitoare.
Noce ma bucur ca sunteti 2in 1, isi faceau griji fetele si cand colo, voi cu musafiri.
eu nu l-am inscris inca pe bb, dar pt. aia a venit dr. de fam. acasa sa-l vada in ziua urmatoare. asa am procedat si la Marco. Pt. probl. de sanatate mai grave, am un alt pediatru la care apelez. din pacate e in concediu in luna iulie si nu i-am putut duce pe copii acum la el.
Elenada imi pare rau ca esti tot cu , dar ma bucur ca stau piticii in burtic. doamne ajuta sa stea cat mai mult, uite ca ai reusit!

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

Cineva stie ce intreb eu????????????????????????????????
fetelor la mine cand se intareste burtik ia niste forme foarte ciudate, un fel de triunghi. Mai pateste cineva asa? Eu ii simt capusorul in stanga jos, dar triunghiul se formeaza in partea dreapta....chiar nu inteleg nimik
Aaaa, si ieri, am avut niste intepaturi jos in zona pubiana de numa numa cand mergeam ma inlemnea, numai daca stateam jos ma lasau dar simteam o presiune mare pe va*in. Stie careva, o fi vreun semn??????

Gata am fost si la epilat inghinal pentru ultima oara cu burtik...nush daca sa sau sa . Cred totusi ca o sa imi fie dor de miscotelile ei, chiar daca mi-e greu cu asa multe kg si cu starea de leguma....

la zmeurici si burtici.

Coccorina 37s Isabelle
AMR 3 SAPTAMANI Bebelina in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Bine ai venit pe lume Maya Raisa! Felicitari Camilucaci!

Haide Mica Nastere usoara! Ateptam vesti!

Giova, ce bine ca vine Marco acasa. E mai greu pt. tine, dar e cel mai bine asa. Sper sa se faca bine repede!

Mqqqm, pepitzel Oliver mancaciosul! E un norocos cu o mami curajoasa ca tine .

Alina, nici eu nu gasesc aparatori pe marimea patutului (e 140/70). Am unele, dar tot scurte sunt. De fapt, nici lenjerii nu gasesc pe aici. Aveam la copii, luate de la TCM, si lenjerii si cearceafuri cu elastic pentru dimensiunea asta de pat. Dar nu am mai ajuns de mult prin magazinele TCM (nici nu stiu pe unde mai sunt in C-ta).

Pupici tuturor pentru incurajari .

www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Cocorina, impinge bb probabil cu funduletul in dreapta si din cauza asta ia burtica forme ciudate! Nu e nici o problema .

Edit: ce as vrea sa mai simt si eu extraterestri in burtica

www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

Multumesc Cornelia, asa sa fie, ca azi chiar si-a facut de cap. Cred ca numai in ultima ora s-a intarit de vreo 10 ori... - si am luat deja 2 no spa. Oricum maine intram in sapt 38, deci nu ar fi grav, e ok. Problema la mine e ca as vrea sa imi dau seama in timp util daca incepe travaliul ca sa pot ajunge la Iasi.

Coccorina 37s Isabelle
AMR 3 SAPTAMANI Bebelina in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Am intrat sa va las un pupic,noi suntem inca la spital,abia marti vom veni acasa....Suntem ok,cu exceptia ragadelor si canalelor infundate,care nu se lasa doftoricite de bb sau de pompa de san,doar manualV-am pupat!Sunt curioasa ce vesti noi sunt,poate reusesc sa citesc 1-2 pagini in urmaPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs40+(dupa calculele mele)39+(dupa calculele dr.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Cocorina si eu patesc cum spui tu. Isi ridica fiecare funduletele si incep sa traga unul intr-o parte si altul in alta parte. Capata burta mea niste forme de te sperii. Dr a zis ca nu e problema.Isi fac si ei loc. Nu mai au asa loc si incep sa isi faca.

Pooh iti doresc o desfundare rapida a canalelor si mult mult laptic.

elena +36 Ana Maria & Matei Stefan AMR 7 zile

Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 36 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna seara si de la noi ! Azi am facut si noi 38 saptamani si nu avem nici un semn de nastere . E bine acolo la mami in burtica !
Camilucaci , felicitari , sa-ti traiasca bebita !
Azi am stat bine bine cu tensiunea , semn ca se regleaza !
Si am si eu o intrebare la voi : de cateva zile am o secretie albiciosa , asta inseamna ca se apropie nasterea , spuneti-mi si mie cum arata dopul gelatinos , e albicios sau galbui ?
s38+

Mergi la inceput