Mamici de zmeurici de iulie-august (70)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

MICAALSA sa ai parte de o nastere usoara si de bebita sanatoasa si frumoasa foc.

Mica avea acelasi termen cu mine si vad ca ea la 38 sapt implinite e "gata" noi...mai stam...

FELICITARI CAMILUCACI sa fie MAYA RAISA sanatoasa si va inveseleasca o viata intreaga

Cami are aceeasi data de nastere cu mine..ce de coincidente la zmeuricile de azi

s39 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

gaza Anei maria s-a nascut cu 4 kg si 58 cm. nastere naturala, fara anestezie am primit sms la 19:53, dar eram ocupata cu alaptatul.
Felicitari Micaalsa, refacere rapida si mult laptic! zmeurica a fost super coapta! bine ai venit pe lume printesa!!!!

Pooh desfundare rapida....mama-mamam ce dureros este manual. nervi de otel iti doresc. BB nu reuseste? al meu asa mi-a desfundat la dreptul.
Cornelia au venit baietii. marco e super voios si obraznic. a mancat ciorbitza si a fost la wc de 2x deja. ii strecor in suc Smecta, caci nici ceai nu mai vrea......simt ca innebunesc cand il vad cat e de slab.
Andreea unele zic ca e gelatinos cu firisoare de sange, altele ca e albicios...eu nu stiu cand l-am pierdut, habar n-am.

de azi sangerez mai tare. oare de ce? o fi micul ciclu? ala de care se zice ca vine dupa nastere? lohiile au fost tot mai slabe, putin si catre maro...insa azi m-am speriat cand am simtit cum curge.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

MICAALSA.....DOAMNE SA-TI TRAIASCA.....asa as vrea si eu un bebe voinic de fapt bebitza.......voinica ca a ta........sa-ti traiasca fata 1000 de ani

Madalina s34Eva-Maria
AMR 27 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Felicitari Micaalsa (Ana Maria)!!!! wow...ce zmeurica coapta...Bine ai venit pe lume bebe Teodora!!! Sa fii fericita si iubita...sa aduci numai bucurie in jur....iar mamica sa se recupereze rapid si sa aiba mult laptic!!!

Alinutza s36 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

N-am vazut decat ultima pagina... FELICITARI MICA!!!

FETELOR, cred ca am eliminat dopul, dar intrebare: cand se elimina dopul sunt si scurgeri? Fac si io ca mqqm... I'm leaking.... sa nu mi se fisurat membranele ceva, sau e "normal"?

Am vb cu dr mai incolo cred ca ma duc sa ma verifice.
Dau de stire

38+ Daria Alessia

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

WOW Mica..4000 g si 58 cm..natural fara epidurala..bravos mamico

Motana..e doar dpul sau curge si apa? Contractii ceva?

s39 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Motana, vezi ca ti-am trimis pe pm nr de telefon, ne-ai luat prin surprindere
eu cind am eliminat dopul, a fost dintr-o data, o bucata mare ca o meduza si pe urma nu am avut nicio scurgere, dar banuiesc ca se poate rupe si apa in aclasi timp!!

iti tin pumnii sa decurga totul cit mai repede si usor daca DAria vrea sa vina azi!!

Patricia s36 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

wow, Micaalsa!!bravo, felicitari, sa iti traiasca mindretea de fata!
am ramas masca, la 4 kg si 58 cm??sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!!

Mergi la inceput

Motana, receptionat

vroiam sa iti zic ca ti-am admirat si eu pozele, foarte dragute, si motanelul (parca de la el ti se trage nick), mie imi plac mitzele de mor dar la bloc nu se poate...pozele sint facute in curtea ta? foarte frumos stilul asta mexican.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Motana te asteptam cu vesti de la medic. Si eu stiam ca dopul e gelatinos..nu are treaba cu scurgerile. Dar mai stii? Poate s-au fisurat si membranele...mult curaj
Sunt pe faza

Alinutza s36 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput