Mamici de zmeurici de iulie-august (70)
Raspunsuri - Pagina 19
Motana spune:
Da, e cu apa asa, de mi-am pus un absorbant de asta normal, si zic ca e si dopul ca e ceva gelatinos si roziu, aprope sange. vaaleu ma iau emotiile.Dr. mea are o cezariana acu sper sa termine si sa ma sune sa ma verifice. Io as vrea sa mai astept nitel, dar sa vedem.
Pati, am primit, am dat si sms de verificare, thx
mai stau pe aici. 
contractii nu, un pic durere de burta,dar daca sau in pat parca trece
Mai am tzoale de facut
, apoi cine mai are timp?!
Merci fetele, sper sa fie doar alarma falsa.
Da, Patricia, cam asa e casa, mare si stil antic asa, nu toate is genul asta, multe is stil modern, a noastra e din mosi stramosi (nici nu e literal a noastra, anyway). Merci.
38+
Daria Alessia
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"
alinutza78 spune:
Motana sigur e dopul (io marea experta
)...acum vezi daca mai ai scurgeri in perioada imediat urmatoare...sa nu fi fost intr-adevar doar o scurgere ce insoteste eliminarea dopului.
Noi suntem pe aici...daca simti nevoia sa vb sau altceva, da de stire
. Ti-am trimis pe pm si id-ul pe mess..who knows...poate iti foloseste sa vb cu cineva acum daca simti ca intri in panica
Alinutza
s36 viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
PatriciaArdeleanu spune:
Motana, daca e singe inseamna ca vine sigur.
ti-am trimis si tie si pt Alinuta pe pm id meu.
Patricia
s36 si Rebecca
05.02.2005
Moniland spune:
Felicitari Micaalsa!!!! Ce fetita mare ai !!! Sa-ti traiasca si sa fie norocoasa!!!!
Motana, ai fix 39 sapt de sarcina. Eu zic ca e ok pentru Daria Alesia sa vina pe lume. Iti tin pumnii sa mearga totul repede, repede si sa scapati cu bine. 
37+
Laura Ioana
Irina Maria
CRIXIA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui noce ........ Crixia, la ce medic de fam mergi? Sotia tatalui meu e med de fam in ct si stiu ca face gravidutelor antitetanos. Din cate stiu eu, nu sunt mult medici care il recomanda. ....... |
Dr Alexandru Ecaterina. Sa stii ca am mirat si pediatra cu conceptiile ei "moderne", nu se astepatau sa se potriveasca parerile.
Cri mami de
Ale ( 2003) &
+33 sapt
CRIXIA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Giova .... ii strecor in suc Smecta, caci nici ceai nu mai vrea......simt ca innebunesc cand il vad cat e de slab. |
Smecta e rau la gust, incearca sa-l inlocuiesti cu Biotics!
Cri mami de
Ale ( 2003) &
+33 sapt
CRIXIA spune:
Ce frumos miros noile zmeurici! Felicitari Camilucaci si Micaalsa Va asteptam cu vesti!
Motana,
...urmezi!

Cri mami de
Ale ( 2003) &
+33 sapt 
lucialu spune:
Wow Motancule, vine BB Daria!
Ce we frate!
majoreta]GOOOOOOOOOOOO MOTANA!!!

Nastere fara probleme si BBitza de nota 100!
Vreau si eu la termeeeeeeeeeen!
Micaaaa 4 kg???si e si lungana:58 tzanti???
Felicitari mamico!
Curajoaso!Laptic muuuult!Bun venit in lumea noastra BB TEODORA!!!Sa fii sanatoasa si iubita si papacioasa si necolicoasa!

Pooh pupam mamica si baiatul.Doamne ajuta sa scapi mai repede cu desfundatul.Si eu am auzit ce e horror manevra manuala,ca-ti vine a musti din persoana care o face,of-of.
Inutza super!
[amjoreta
asteptam vesti luni!
Alinutza ia te rog, vezi ca am un ginerel gentlman daca numa acum ti-o pus frana
Clar is BBeii cu personalitate
vedem noi mai incolo ca poate ne iese pe nas craunitul asta de ciori mandre
Bine pt ei dar pt cei din jur?![]()
aaa ce vruiai sa zici cu diferenta intre prematur si inainte de termen?e de bine?![]()
Giova ai baietii acasica!
Mai un pic si ii trec lui Marco necazurile,ai sa vezi.Bine ca a inceput sa pape si e hidratat.
Elena puoi eu sper sa fim tot dupa voi
,mai incolo sha ca ma uit la listuta si mai sunt muuuulte zmeurici inainte pana in august,aho!Deci am tinut eu minte neste kilutze dar nu bash chiar tot.Mai,eu stiu una si buna:va prezentati ft bine,sigur vei avea niste galusti dolofanele
Alina si Cornelia, eu maine merg sa dau comanda la patut si intreb acolo de lenjerii,marimi etc.V-as fi dat linkul sa va orientati,dar din pacate puturosii aia ca de obi nu-si updateaza cu tot ce au de fapt la vanzare
ai stiam un loc cu lenjerii faine,dar nu stiu daca mai ajung acolo.
Il asteptam pe tati sa vina din real cu mici si lube
Azi o sa fiu scrof:fac mici cu cartoci prajici.Ciorbi de perisori a iesit super,dar acum vreau mici![]()
Meiii nu ma mai panicati cu dopul ala:tre sa fie dop,nu?Ca secretii albe am si io,mici si rare dar sunt
NB! a venit tati si vom papa in curand!!!
KISSES
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine
alinutza78 spune:
am vorbit cu Motana pe mess...a plecat la medic si acum asteptam vesti daca a fost alarma falsa sau bebelina Daria vrea sa-si faca intrarea
Lucialu ni s-a explicat la curs ca prematur inseamna sub 36 de saptamani iar inainte de termen intre 36 si 39 saptamani...si peste 40 de saptamani, peste termen
Si eu mi-am facut de cap astazi...am reusit sa calc toate hainele/scutece/lenjerii ale strumfului..si ca rasplata am facut cartofi prajiti, cu friptura de pui...si paine proaspata...si la final si 2 porumbi fierti
. Asaaa....porceste
. Si cand discutam cu Motana pe mess ma luasera durerile de burta..si imi dadeam pumni ca nu-mi dadeam seama daca e indigestie pura sau are legatura cu sarcina
....a fost indigestie![]()
pooh multa bafta cu alaptatul
inutsa iote niste agitate de la o ieseanca

Elenada felicitari pentru rezultatele la echo
..si pentru gemenutii ascultatori...chiar ca niste stilati, asteapta ei startul de la mamica lor
Alinutza
s36 viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
alinaalex spune:
MICAALSA, FELICITARI, SA VA TRAIASCA!
Bine ai venit pe lume bb TEODORA!!!

WOW, 4 kile si 58 tzenti??? bravo!
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006) si
15+
pozele noastre