ai nostri, ca brazii! ian-feb05 (68)
Raspunsuri - Pagina 28
lbelciug spune:
Crinuta, ma bucur mult pt sosirea sotului, va urez sa petreceti zile frumoase impreuna!
Bubu, aha, deci nu e numai la noi problema asta. Ma gandeam ca suntem atipici. Si ai mei au momente de liniste, dar rare.
Da-mi si mie te rog un exemplu de marca de laptop in limba ro, eventual un link pe net daca ai? Merci frumos. Nu stiam ca Jetix e acum Disney Channel, deh nici nu prea ne uitam la TV. Au schimbat si categoria de programe furnizate? Pana acum ocoleam Jetix caci desenele lor mi se pareau cam violente... Brad in casa nu o sa impodobim deoarece Craciunul il vom petrecere la parintii mei la Braila. Avem insa multe decoratiuni pe care le vom folosi si muuulte propiecte de hand crafts cu care vor demara copiii saptamana asta.
Am luat si spray tip zapada cu care am facut braduti si casute pe geamuri.
Simona, cum a fost la Gaudeamus? Am felicitat-o si eu pe Anda, ma bucur mult pt realizarea ei. Cum a fost revederea cu Vlad?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
lbelciug spune:
Patricia, La Multi Ani pentru Rebecca Andreea! Petrecere frumoasa!
bubu05 spune:
Liviana, uite aici mai multe http://www.shopmania.ro/magazin~cauta-laptop-copii.html, Vlad il vrea pe ala testoasa.
Vreau si eu sa fac decoratiuni pe geamuri cu sprey de zapada. Oare gasesc in Carrefour?
Pe Disney Chanel sunt multe filme acum, gen hanna montana plus pt. baietei, dar tare haioase, iar dimineata este clubul lui Mickey, f. frumos. In rest, nici eu nu-l las pe Vlad la astea violente...dar mai scapa si vede reclame
lbelciug spune:
Bubu, da, in Carrefour gasesti spray tip zapada, auriu si argintiu, sunt vreo 4 feluri parca, 7 lei bucata. Merci pt linkul cu laptopuri, cam scump ala cu broasca...
bubu05 spune:
Liviana, maine ma duc in carrefour, vreau sa iau si figurine sa le fac pe geam cu spray. Si laptopul e scump...da . Sa vad de care o sa-i iau, vreau sa aiba multe activitati...
lbelciug spune:
Bubu, vezi ca spray-ul tip zapada are in cutie si niste sabloane; pacat insa ca sunt din hartie si se pot rupe cand se uda cu spray. Tu la ce figurine te-ai gandit?
lorellay spune:
http://www.duracell-romania.ro/galerie-foto/lorellay/2/
va rog mult cine ne poate ajuta si pe noi cu niste voturi pentru Codrin...
va rog..si nu va suparati ca m-am bagat sa va cer ajutorul...
oscilam i primele 4..si trebuie sa fim in to3 pana duminica seara la ora 24.
se poate vota o data pe sapt de pe un nr de tf...nu costa nimic...
nu mai stiu la cine sa apelez...multumesc mult
Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
vladia1 spune:
la mine a venit mosul mai devreme......defapt nu e mos....e sotul .......doar ma laud
Mamica la dublu +6 si CRY (18.02.2005)
crinuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vladia1 la mine a venit mosul mai devreme......defapt nu e mos....e sotul .......doar ma laud Mamica la dublu +6 si CRY (18.02.2005) |
What? Wow, felicitari.Hai, da-ne detalii.
te pupam
ps: mergeti la vot? Noi tocmai ne-am intors.
Sotul meu a trebuit sa plece, dar probabil ca voi merge eu la el in curand sa vad si eu Emiratele.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta
lorellay spune:
http://www.duracell-romania.ro/galerie-foto/lorellay/2/
va rog..e ultima zi..cine ne mai ajuta?multumim mult
Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]