ai nostri, ca brazii! ian-feb05 (68)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Heeeeei, Beatrice! FELICITARI! Yupiii, ce ma bucur pt voi! Cred ca sunteti toti in al noualea cer, mai ales Crisu!
Ce-si doreste ea: frate/sora?
Mai scrie-ne despre voi.

Se pare ca a iesit tot Base pana la urma!

Fetelor, ce a a dus Mos Nicolae la copii? Ai mei au primit dulciuri, fructe si cate un joc. Pt Matei ar fi fost insa buna si o nuielusa...
Crinuta, cum v-a placut la Kidex? Matei nu prea s-a dat in vant dupa atelierul de creatie, insa i-au placut fursecurile de pe masa si evident cadoul primit la sfarsit, drept multumire pt participare.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Si eu ma bucur de rezultat. M-am culcat la 3 azi noapte, de frica sa nu iasa Geoana presedinte, ca era asa de stransa lupta..

La Kidex s-a simtit criza. A fost mult mai mica suprafata fata de datile precedente, insa noua ne place la Kidex, pentru ca este aerisit, a spatiu, e muzica, distractie, ne place pur si simplu Romexpo, mai ales ca de fiecare data ne intalnim cu Tomasa.

In rest, ne luptam si noi cu criza asta. E greu, tot mai greu, cu destule renuntari.
Ah, apropos de Kidex, Rayan s-a jucat pe chestiile alea gonflabile, in rest cel putin vineri cand am fost noi, am vazut cateva momente artistice foarte slabe. Chiar ma intreb cine ii pregateste ( erau cica niste dansuri), dar erau fff slabe.
In schimb au fost cateva fete care au cantat bine.

Rayan a primit dulciuri si o jucarie mica, si vorba ta Liviana, nu i-ar fi stricat o nuielusa, ca o merita cateodata, evident ma refer la ea ca la ceva simbolic.

In schimb, il inscriu la stat, asa cum v-am spus. Am gasit o educatoare super, si consider ca o schimbare va fi buna pentru el.
Si cu criza asta, una e sa platesti 2 milioane, hai 3, si alta e sa platesti 5.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna fetele!

Imi pare rau ca n-am intrat sa urez la timp La multi ani celor ce au sarbatorit de Sf. Nicolae!

Beatrice, felicitari! Sarcina usoara!!

Si la noi a venit Mosul, si lui Vlad i-ar fi trebuit nuielusa , dar nici de data asta cred ca nu s-a indurat...a primit niste carti si pe Stefania din Oraselul Lenes, dulciuri, iar Stef un carucior de plastic, ca cel de supermarket. Le-a mai adus si soacra cate o pijama si cosmeticale de baie, iar cumnata mea cate un pulovaras. Au primit o gramada...Iata aici cateva poze http://family.webshots.com/album/575819055SgPSAB

Crinuta, ce super ca mergi in Emirate! Bafta multa cu gradi!

Pe Vlad iar il tin acasa, mergem doar la serbare. Mi-a facut o criza nasoala de tuse, la 3 noaptea, l-a luat din somn
Ramasese cu o tuse iritativa dupa adenofaringita, a mai facut 10 zile de aerosoli si tot nu-i trecea...si dintr-o data s-a trezit din somn si a inceput sa tuseasca in continuu, vreo juma de ora, de nu mai stiam ce sa-i fac...i-am facut aerosoli, i-am dat puf cu ventolin, i-am dat prospan, tantum verde...intr-un final s-a linistit si a adormit. La prima ora dimineata l-a dus sotul la Stanciu si are iar tratament...of...cat de sensibil e! Si ne-a dat iar niste pastilute de imunitate, a luat, saracul, o gramada!

Liviana, am gasit pana la urma spray si sabloane in Carrefour, am facut pe geamuri si sunt superbe! dar erau sabloane de hartie care s-au inmuiat apoi si le-am aruncat...as fi vrut ceva de plastic...daca s-or gasi...ai vazut pe undeva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Bubu, ce dragute pozele cu baietii in pijamale. Mi-au placut mult cele cu Vladut in "costumul de noapte" purtata acum de Stef. Ce diferenta la fizionomie!
Sabloanele de hartie intr-adevar se inmoaie insa eu le-am pus pe calorifer si apoi le-am scuturat de restul de spray; in felul asta pot fi refolosite. N-am gasit alta sabloane, dar daca ai rabdare poti copia forma din sablonul de hartie pe o coala de plastic. Sotul a reusit la cel cu bradul, e nevoie insa de multa rabdare.
Hmm, ciudata tusea asta a voastra... Mai am o mamica la capsunici care la fel se lupta cu afectiuni respiratorii ale baiatului si culmea e ca nu merge in colectivitate... de unde or fi asa sensibili puii vostri?
Crinuta, noi am fost samabata dimintea la Kidex, si cat s-au jucat baietii la topogane am admirat dansurile copiilor de pe scena. Mi-au placut mult, erau prezenti si castigatorii la concursul de juniori dans. Vei fi in Ro de ziua lui Rayan?
Criza din pacate e doar pt unii, eu ma enervez cand vad preturi exagerat de mari la produsele pt copii. Culmea e ca se si vand (unele).

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Crinuta, si pt. mine e o bucurie ca macar asa ne intalnim. Faptul ca targul a fost slab nu m-a surprins, toate de anul asta asa au fost, cam la 40% fata de nivelul anului trecut (nivel de participanti/suprafata ocupata si respectiv venituri). Iar preturile...
Eu una n-am cumparat de acolo mai nimic, doar o papusica frumoasa pt. fetita mea si un joc gen cubul Rubik pt. Tudor.
M-am mai intalnit organizat cu Liviana, din pacate n-am apucat sa stam decat cateva minute de vorba fiindca era infernal de aglomerat sambata si intamplator cu Bestutza de care mi-era dor.

Felicitari Beatrice pt. sarcina!!! Super vesti!

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Am uitat sa va spun ca Tudor va fi elf la serbarea de maine de la gradi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomasa

Crinuta, si pt. mine e o bucurie ca macar asa ne intalnim. Faptul ca targul a fost slab nu m-a surprins, toate de anul asta asa au fost, cam la 40% fata de nivelul anului trecut (nivel de participanti/suprafata ocupata si respectiv venituri). Iar preturile...
Eu una n-am cumparat de acolo mai nimic, doar o papusica frumoasa pt. fetita mea si un joc gen cubul Rubik pt. Tudor.
M-am mai intalnit organizat cu Liviana, din pacate n-am apucat sa stam decat cateva minute de vorba fiindca era infernal de aglomerat sambata si intamplator cu Bestutza de care mi-era dor.

Felicitari Beatrice pt. sarcina!!! Super vesti!

Da Tomasa, a fost bine ca noi ne-am dus vineri, pt ca a fost relativ lejer.
Intr-adevar, niste preturi de te doare capul, si cand ii vad pe unii cum arunca milioane, pe criza asta, cand alti oameni nu stiu cum sa isi plateasca intretinerea, telefonul, ratele, ma intreb cum de e criza asta doar la unii...., dar.. ma rog..

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomasa

Am uitat sa va spun ca Tudor va fi elf la serbarea de maine de la gradi.

Super, sa ne pui poze.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Buna fetele!

Imi pare rau ca n-am intrat sa urez la timp La multi ani celor ce au sarbatorit de Sf. Nicolae!

Beatrice, felicitari! Sarcina usoara!!

Si la noi a venit Mosul, si lui Vlad i-ar fi trebuit nuielusa , dar nici de data asta cred ca nu s-a indurat...a primit niste carti si pe Stefania din Oraselul Lenes, dulciuri, iar Stef un carucior de plastic, ca cel de supermarket. Le-a mai adus si soacra cate o pijama si cosmeticale de baie, iar cumnata mea cate un pulovaras. Au primit o gramada...Iata aici cateva poze http://family.webshots.com/album/575819055SgPSAB

Crinuta, ce super ca mergi in Emirate! Bafta multa cu gradi!

Pe Vlad iar il tin acasa, mergem doar la serbare. Mi-a facut o criza nasoala de tuse, la 3 noaptea, l-a luat din somn
Ramasese cu o tuse iritativa dupa adenofaringita, a mai facut 10 zile de aerosoli si tot nu-i trecea...si dintr-o data s-a trezit din somn si a inceput sa tuseasca in continuu, vreo juma de ora, de nu mai stiam ce sa-i fac...i-am facut aerosoli, i-am dat puf cu ventolin, i-am dat prospan, tantum verde...intr-un final s-a linistit si a adormit. La prima ora dimineata l-a dus sotul la Stanciu si are iar tratament...of...cat de sensibil e! Si ne-a dat iar niste pastilute de imunitate, a luat, saracul, o gramada!

Liviana, am gasit pana la urma spray si sabloane in Carrefour, am facut pe geamuri si sunt superbe! dar erau sabloane de hartie care s-au inmuiat apoi si le-am aruncat...as fi vrut ceva de plastic...daca s-or gasi...ai vazut pe undeva?

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

V-am vazut pozele. Sunt fericiti baietii tai cu cadourile primite. Nu e ca e fain sa ai 2 baieti? Cica sotul meu mai vrea vreo 2, hehe , ce viseaza. Pe vremurile astea grele, cand ma ia cu panica cateodata, sa mai fac alt copil...nu prea imi vine, desi 2-3 baieti mi-ar placea, sincer :), dar inca nu am castigat la loterie, desi eu incerc...

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Buna dimineata tuturor.

VA ROG DIN SUFLET UITATI-VA IN OCHII ACESTUI COPIL SI AJUTATI-O !!!

http://zilepentruluciana.wordpress.com/

MULTUMIM.

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
http://zilepentruluciana.wordpress.com/

Mergi la inceput