ai nostri, ca brazii! ian-feb05 (68)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna ai revenit, Catiflo. Speram sa tii aproape cu noi. Personal sunt uimita de progresele lui Sergiu, dar si de multiplele activitati desfasurate.
Matei nu se agita dupa Lego, face turnulete si atat, am observat ca nu ii plac lucrurile migaloase.

Tomasaaa, pe unde esti? Da-ne un semn pls. Ne putem vedea la Kidex, sambata?

Fetele, ce luati cadou de Mosi anul asta?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Am intrat si eu sa va mai scriem despre noi;
So: Andrei e dus la gradi de cand a inceput din octombrie (e la o gradinita de stat unde sta cam pana pe la un 5 si ceva); Vlad sta cu mine acasa, merge de la 9 luni si jumatate, nu sta o clipa locului si e un copilin general vesel, dar ma vrea in permanenta langa el si sa ii dau atentie;

Andrei vad ca il accepta nesperat de bine, are grija de el cand vine de la gradi, si vad ca ii da jucariile, chiar daca se supara ca ii desface de ex.sinele de cale ferata sau soselele;

MAine serbam un an de la nasterea lui Vlad, sambata ii taiem motul si duminica plecam cateva zile la munte, caci il serbam si pe Andrei.

Si sa stiti ca nici Andrei nu il pronunta pe R si nici pe L. Adica trei e tei, Vlad e vad, patru e patu, dar in schimb daca incep cuvintele cu r, cum ar fi roman, raza le zice bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ah, e Kidex? Great!!!!!!!!

Kita, deci nu suntem singurii care nu il putem pronunta pe " R".

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lbelciug

Bubu, si eu m-am delectat cu albumele voastre. Auzi, dar de ce Bruxelles are ca simbol taman baietelul care face pish? F faine machetele - erau permanente si steau in aer liber? Wow si ce nebunie de ciocolate se gasesc acolo. Belgienii sunt renumiti pt asta si pt bere.
De curiozitate, pe ce criterii va alegeti destinatia calatoriilor?
Mmmm si ce fain arata tortul lui tati! Eu ma mir cum de e asa slab sotul tau l acate bunatati gatesti.
Meeei, dar cu cine seamana Stef ca nu "aduce" nici cu sotul si nici cu tine? Hai ca ti-am pus o groaza de intrebari.

Liviana, am ras asa de tare citind mesajul tau! Ma bucur ca ti-au placut pozele. S-o iau pe rand: uite ca nu stiu de ce ala e simbolul, o sa ma uit in ghid sa vad ce scrie Machetele erau permanente, in aer liber, cu frunze uscate printre ele, ziceai ca sunt adevarate, in miniatura, foarte reusite! Apropo de bere, in Brugge erau restaurante care avea peste 200 de sortimente de bere! iar ciocolata la fiecare colt de strada, o nebunie! Nu va spun cate am putut cumpara pentru noi si pentru cei din familie Tufele, cel putin, erau dementiale
Despre destinatii...eu i-am sugerat sotului ca mi-ar placea de aniversarea noastra sa mergem undeva 3 zile, singurei. Si el vine intr-o seara si imi spune ca ar manca niste vafe belgiene , iar eu, uimita, il intreb de unde sa-i dau la ora asta?? apoi scoate frumos laptopul si imi prezinta planul calatoriei Pur si simplu!
La anul vrea sa mergem la Miami si in Caraibe
In legatura cu mancatul, asa e firea lui, s-a mai ingrasat in ultimul timp, dar f. putin, se mentine super. Si mananca f. multe dulciuri si la orice ora...asa e el!
Iar Stefu, toata lumea spune ca seamana cu mine, eu chiar nu imi dau seama...oricum, il mananc non-stop de falcute! Si au inceput sa se joace amandoi atat de frumos, de rad singura de rasul lor

Vladut a stat acasa, asta e a doua saptamana, apoi luni si marti au liber, tocmai miercuri merge la gradi...a facut adenofaringita, acum inca ii fac aerosoli si tot mai tuseste...of...e asa de sensibil, ce n-am vazut! si cate nu-i dau...

Crinuta, sa stii ca mie mi-a placut f.f. mult in Amsterdam. Eu nu am vazut drogati deloc! si nici asa multe sex-shopuri...am intrat in cateva, de curiozitate, am vizitat si Red Light District...mie mi s-a parut un oras f.f. calm si deschis la orice.
Imi place mult cum povestesti de Rayan!

Si Vlad mai da niste replici, de ne lasa masca! Au fost amandoi la cata la servici, si il intreaba o colega de-a sotului daca merge la gradi. Vlad zice ca merge, dar acum e racit si sta acasa. Si fata zice: "Aha...si cand o sa te duci iar?" , iar Vlad:" Pai cand o sa ma fac bine, normal. Unde ti-e logica?" Au ramas toti cu gura cascata!

Patri, sa stii ca si eu am remarcat, chiar pe vremea asta, cand e soare, eu ii las cu capul gol, mai ales in soare! si vad copii cu fulare, geci de iarna, groase, caciuli de lana Cand or fi -10 grade cum or sa-i mai imbrace??
Iar in Amserdam erau cam 7-8 grade si ploua mai tot timpul, mie mi-era cam rece, stand toata ziua pe-afara. iar copiii aia ieseau de la scoala in hanorace subtiri, cu capul gol, asa de lejer imbracati!
Chiar vorbeam cu sotul si ne-am dat seama ca la ei nu sunt asa diferente de temperatura vara-iarna. La ei, vara sunt 15 grade cand la noi sunt 30, deci pentru ei nu era frig! Chiar am vazut persoane in sandale, cu colanti si o geaca mai grosuta! dar erau in sandale

Mama, ce m-am lungit

Nu mai stiu daca v-am aratat poze cu baietii, cu dovleacul de halloween...de-aici in colo http://good-times.webshots.com/photo/2830928750102227597mmCGbM
Plus niste poze recente, de la tati de la serivici

Vroiam sa va mai zic de gradi...gradi este de stat si e noua, educatoare noi, totul. Si am aflat ca sunt suplinitoare si nu imi place deloc de ele!!! asta la prima vedere, ca nu le cunosc...Vlad a invatat o poezie, un cantecel, il intreb tot ce face...dar nu prea imi place de ele...
Iar Vlad se va insura cu Alexia, prietena lui de cand era bebe, mereu o intreaba daca il mai iubeste si daca o sa mai fie sotia lui Alexia a fost cu Vlad la gradi, de cand s-a deschis, dar acum a mutat-o inapoi...din cauza educatoarelor...sunt putin trista din cauza asta...Si pe Alexia a intrebat-o un baietel daca vrea sa fie prietena lui si i-a spus clar ca ea este prietena lui Vlad!

Mergi la inceput

Kita, ce repede a trecut anul! La multi ani pentru primul anisor al lui Vladut!!

Catiflo, ce surpriza!! imi aminteam pozele voastre de pe plaja

Liviana, de Mos Nicolae ii iau lui Vlad un joc, din ala cu pioni si zaruri, unul cu scooby-doo si pe Stefania din Oraselul Lenes, am luat-o deja Ii are pe Sportacus si Robie si vrea sa aiba toate cele trei personaje, isi face de lucru cu papusile Lui Stef ii iau omida vorbitoare de la FP, e tare faina! Plus dulciurele.
De Craciun, Vlad vrea un laptop numai al lui, cu activitati, m-a innebunit cu cel testoasa! Am vazut f. multe modele, o sa-i iau unul. Cu siguranta vor fi mai multe cadouri, deocamdata astea le-am planificat. O sa mai luam si din Viena , mergem 3 zile inainte de Craciun
O sa fie si ziua lui apoi si Sf. Ion...nici nu vreau sa ma gandesc la cate cadouri va primi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

La Multi Ani Vladut de Kita! Sa va traiasca si sa va aduca bucurii, alaturi de Andrei. Petrecere frumoasa de motz si de Sf Andrei. La Multi si pt Andrei pt luni! Sanatate si multa fericire!
Crinuta, Kidex e in w-e celalat, intre 3-6 dec. Noi ne-am inscris la atelierele cu ornamente de Craciun pe 5 dec de la ora 11, mai vine cineva atunci?

Eee, Bubu, esti rasfatata de sot, dar si reciproca e valabila. Al meu nu e asa pus pe surprize, mai degraba se vaicareste la orice nimic, insa la job e si fff solicitat, acasa copiii sar pe el, asa ca, ce sa-i mai cer? Acum suntem fara tati caci e in delegatie si e cam trist mai ales ca vom petrece doar in 3 de Sf Andrei, 1 dec, Mos Nicolae.
Imi pare rau ca Vlad e asa sensibil, eu din pct asta de vedere sunt f multumita, ambii copii sunt bine, cred ca si aerul mai curat de aici are un rol important. Si zici ca ai intrat in sex-shop asaaa, doar de curiozitate?
Super tare replica cu logica. Care e faza cu Oraselul Lenes ca nu am auzit de el?
Vaaai, ce scump e Vlad dorming langa hainele voastre. Asta se intampla cand erati plecati? Ce bine ca se impaca bine baietii tai, eu nu stiu ce sa ma mai fac cu Matei. Efectiv ii place sa-l chinuie pe frate-sau, il face mereu sa planga, ii smulge jucariile din mana, si reciproca mai e valabila, dar totusi de la el am mai multe pretentii. Cum dispar 1 min de langa ei incep tipetele.
In fine, v-am zis ca ne-am luat un brad de 4 m si l-am plantat in fata casei? E o frumusete, abia astept sa-l impodobim cu beculete.

Si eu ma gandeam la un laptop pt Matei, dar as vrea in limba romana, oare gasesc?

La noi vacanta de iarna va incepe pe 14 dec, e atat de devreme, parca nici serbarea nu are logica sa fie asa de repede facuta. O idee de-a educatoarei era sa faca serbarea intr-un w-e mai aproape de Craciun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Anda isi va lansa www.edituraaramis.ro/carte/povestile-domnisoarei-firicel--i17884" target="_blank">cartea la Gaudeamus duminica la 12:30.

Eu am sa merg azi dupa Vladut, abia astept.

Am citit in urma, ma bucur ca s-a animat pe aici

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Liviana, si al meu e cu surprizele, dar in special cand e vorba despre a veni la noi, si azi ne-a facut-o, desi ma prinsesem de aseara .. :), in ciuda incercarilor lui de ma pacali.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui kita

Am intrat si eu sa va mai scriem despre noi;
So: Andrei e dus la gradi de cand a inceput din octombrie (e la o gradinita de stat unde sta cam pana pe la un 5 si ceva); Vlad sta cu mine acasa, merge de la 9 luni si jumatate, nu sta o clipa locului si e un copilin general vesel, dar ma vrea in permanenta langa el si sa ii dau atentie;

Andrei vad ca il accepta nesperat de bine, are grija de el cand vine de la gradi, si vad ca ii da jucariile, chiar daca se supara ca ii desface de ex.sinele de cale ferata sau soselele;

MAine serbam un an de la nasterea lui Vlad, sambata ii taiem motul si duminica plecam cateva zile la munte, caci il serbam si pe Andrei.

Si sa stiti ca nici Andrei nu il pronunta pe R si nici pe L. Adica trei e tei, Vlad e vad, patru e patu, dar in schimb daca incep cuvintele cu r, cum ar fi roman, raza le zice bine.

KITA
si fratiorii: Vlad Stefan (27.11.2008) si Andrei (10.02.2005)

La multi ani! Ma bucur de vesti!
Cum trece timpul...

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Crinuta, sa inteleg ca a venit la voi? Suuper! veti fi impreuna de sarbatori?

Liviana, sa stii ca si Vlad il chinuie pe Stef siil face sa planga si el se distreaza. Cateodata nu mai pot, efectiv, sa stau cu gura pe el si sa-i spun sa-l lase in pace dar se mai joaca si frumos, mai sunt si momente de liniste..avem de toate
Laptopurile pt. copii sunt in limba romana, engleza si mai multe limbi, obligatoriu au romana! plus intre 40-80 de activiti, karaoke, tare misto sunt.
Oraselul Lenes este un film pt. copii pe Jetix, mai nou Disney Chanel, Vlad s-a uitat tot timpul, e f. frumos.
Imi are rau ca nu e tati vostru cu voi...dar munceste pt. voi Si abia astept sa-ti vad bradul din curte, cred ca o sa fie suuuper! si in casa nu mai faceti unul mai mic?

Mergi la inceput