ai nostri, ca brazii! ian-feb05 (68)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

of...am scris un mesaj si am inchis browse-ul din greseala

Adita, felicitari pentru bebele nr 5!!! sa fie sanatos si iubit!
eu am fost copilul nr 5 in familie si a fost si este super!!

Andruta...nastere usoara, daca nu ai nascut inca!

despre noi: se vede ca nu prea mai am timp de net. din pacate timpul meu petrecut 100% cu bebelusul meu se apropie de sfgirsit, pt ca la inceputul anului ma voi intoarce la munca. asta e, nu le poti avea pe toate. asa ca, in timp ce este treaz incerc sa petrec mult timp cu el, iar cind doarme sa imi fac diversele treburi, iar pe net intru pe fuga fara a avea timp suficient sa scriu. acum nu am ajutoare dar sint eu, dar cind voi incepe munca imi va trebui neaparat pe cineva, macar o data pe saptamina.
Baietelul meu este un copil cuminte, dragalas si vesel. sint topita dupa el, cind se uita la mine cu ochii mari si negri si are un zimbetel dulce, nu as fi crezut vreodata ca imi va fi asa de drag. sint indragostita de ei, sint comorile mele. Rebecca e si ea f tandra si dragastoasa cu el, dar a devenit mai sensibila si mai plingacioasa cu noi si vrea mai multa atentie, mai ales la culcare, cind ma dispera cu ora la care reuseste cu greu sa adoarma.
el e cuminte tare, suge la san de la 7 saptamini, am scapat de pompa. doarme toata noaptea, cam de la 11 la 7-8 am. nu plinge decit max 2 minute pe zi, e tare vesel, gangureste si rade.
pe rebecca am dus-o la balet:
http://www.youtube.com/watch?v=fWYtMYU0McQ
la gradinita particulara de linga bloc. la gimnastica imi era tare peste mana si nu avea cine.
ii place, dar vrea sa stau si eu cu ea. sper sa nu vrea mereu asta. este perfectionista si era complexata ca fetele danseaza mai bine decit ea, a trebuit sa duc munca de lamurire ca ea e abia la inceput, ele sint acolo de mult timp. primele 2 lectii am lasat-o singura in sala dar eu pot sa o vad pe un geam, si dupa prima jumate de lectie statea singura intr-un colt. urmatoarele 2 lectii nu a vrut deloc sa mearga, invocind oboseala, somn, durere de cap, ameteala, etc. evident, nu era asa.pe urma m-am dus eu cu ea si a fost f incintata si a dansat f corect. lectia aratata mai sus este a 3-a. nu vreau sa renuntam asa repede, daca dupa 10-15 lectii vad ca chiar nu vrea, atunci o retrag.

cu scoala, inca nu sint 100% cum sa fac, daca sa mearga la 6,8 luni sau la 7, avind in vedere ca este asa micutza fizic si slabuta. pe de alta parte, deja e la grupa mare, stie o gramasa de lucruri, incit daca as da-o la 7,8 luni ar trebui sa repete pregatitoare si ar deveni deja doxa pt clasa I.

in rest, ne pregatim de botez, care va fi in decembrie si incercam sa ne bucuram de timpul ramas din concediul meu.
cam atit de la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui PatriciaArdeleanu

of...am scris un mesaj si am inchis browse-ul din greseala

Adita, felicitari pentru bebele nr 5!!! sa fie sanatos si iubit!
eu am fost copilul nr 5 in familie si a fost si este super!!

Andruta...nastere usoara, daca nu ai nascut inca!

despre noi: se vede ca nu prea mai am timp de net. din pacate timpul meu petrecut 100% cu bebelusul meu se apropie de sfgirsit, pt ca la inceputul anului ma voi intoarce la munca. asta e, nu le poti avea pe toate. asa ca, in timp ce este treaz incerc sa petrec mult timp cu el, iar cind doarme sa imi fac diversele treburi, iar pe net intru pe fuga fara a avea timp suficient sa scriu. acum nu am ajutoare dar sint eu, dar cind voi incepe munca imi va trebui neaparat pe cineva, macar o data pe saptamina.
Baietelul meu este un copil cuminte, dragalas si vesel. sint topita dupa el, cind se uita la mine cu ochii mari si negri si are un zimbetel dulce, nu as fi crezut vreodata ca imi va fi asa de drag. sint indragostita de ei, sint comorile mele. Rebecca e si ea f tandra si dragastoasa cu el, dar a devenit mai sensibila si mai plingacioasa cu noi si vrea mai multa atentie, mai ales la culcare, cind ma dispera cu ora la care reuseste cu greu sa adoarma.
el e cuminte tare, suge la san de la 7 saptamini, am scapat de pompa. doarme toata noaptea, cam de la 11 la 7-8 am. nu plinge decit max 2 minute pe zi, e tare vesel, gangureste si rade.
pe rebecca am dus-o la balet:
http://www.youtube.com/watch?v=fWYtMYU0McQ
la gradinita particulara de linga bloc. la gimnastica imi era tare peste mana si nu avea cine.
ii place, dar vrea sa stau si eu cu ea. sper sa nu vrea mereu asta. este perfectionista si era complexata ca fetele danseaza mai bine decit ea, a trebuit sa duc munca de lamurire ca ea e abia la inceput, ele sint acolo de mult timp. primele 2 lectii am lasat-o singura in sala dar eu pot sa o vad pe un geam, si dupa prima jumate de lectie statea singura intr-un colt. urmatoarele 2 lectii nu a vrut deloc sa mearga, invocind oboseala, somn, durere de cap, ameteala, etc. evident, nu era asa.pe urma m-am dus eu cu ea si a fost f incintata si a dansat f corect. lectia aratata mai sus este a 3-a. nu vreau sa renuntam asa repede, daca dupa 10-15 lectii vad ca chiar nu vrea, atunci o retrag.

cu scoala, inca nu sint 100% cum sa fac, daca sa mearga la 6,8 luni sau la 7, avind in vedere ca este asa micutza fizic si slabuta. pe de alta parte, deja e la grupa mare, stie o gramasa de lucruri, incit daca as da-o la 7,8 luni ar trebui sa repete pregatitoare si ar deveni deja doxa pt clasa I.

in rest, ne pregatim de botez, care va fi in decembrie si incercam sa ne bucuram de timpul ramas din concediul meu.
cam atit de la noi.

Patricia, mamica implinita de Rebecca, 05.02.2005 si Andrei Daniel, 09.08.2009

Incredibil de gratioasa e Rebecca.
Imi place profesoara enorm. Nu ma poti pune in legatura cu ea? Vreau o profa buna de dans pt gradi lui Rayan, ca la muzica ma ocup eu.

Cat platesti pt balet?

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Patricia, si eu am fost tare incantata de prestanta lui Reb la balet. Multe felicitari! Se vede ca ii place, e delicata, f atenta si constiincioasa. Mi-a placut si cum urmarea sa nu se indeparteze de la locul marcat pt ea.
Cat despre intoarcerea ta la servici din ianuarie, sunt f mirata. De cand cu noile legi, practic e mai avantajos financiar (si nu numai) sa fii acasa cu copiii. Desigur fiecare are motivele lui, poate si teama de a pierde locul de munca, insa eu sa fiu in locul tau nu m-as grabi. Bebe inca e alaptat, de ce sa ii reduci portia asa repede? Nici cu bonele nu e usor... departe gandul de a te supara, insa.... esti sigura ca e cea mai buna solutie?
Spor la pregatirile pt botez, cred ca e f frumos sa-l crestinezi in intre Sf Andrei si Craciun.

Crinuta, tu predai cumva muzica la gradi? Imi spui si mie te rog in ce consta si cat dureaza o astfel de sedinta? Merci.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Liviana, la cele de stat dureaza 30 de minute, iar la restul depinde.
La ora se fac cantecele. Eu le mai arat si instrumentele, ii pun sa le asculte. In rest timpul e scurt si nu e timp de altceva.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Patricia, groaznic ca trebui esa te si intorci, dar stiu ca la tine asa e. Ramane Doru acasa cu ei, sau cum?

Pune si tu poze cu baietelul tau.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Liviana, ah ce as sta 2 ani, nici nu iti imaginezi. din pacate -doar din acest punct de vedere- nu lucrez dupa legile noastre. asta e...sper ca va sta soacra mea cu el. altfel, taica'su. revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Crinuta, Matei invata cantecele si cu d-na educatoare; ce avantaj le-ar aduce un curs suplimentar de muzica, platit?
Patricia, dar ce prevad legile dupa care lucrezi tu? Tati ce zice de perspectiva de a-si lua el concediu parental? Hai cu poze.
Andrutza, ai nascut?
Adita, arata-ne poze cu Nicolae te rog.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lbelciug

Crinuta, Matei invata cantecele si cu d-na educatoare; ce avantaj le-ar aduce un curs suplimentar de muzica, platit?
Patricia, dar ce prevad legile dupa care lucrezi tu? Tati ce zice de perspectiva de a-si lua el concediu parental? Hai cu poze.
Andrutza, ai nascut?
Adita, arata-ne poze cu Nicolae te rog.

Liviana, nu se compara un profesor de muzica cu o educatoare.
Pe de alta parte profesorul vine cu instrumentul, si totul se face la un alt nivel, repertoriul fiind altul decat cel pe care il fac educatoarele.
In afara de asta, copilul invata si mici notiuni despre muzica, instrumente muzicale, etc.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna fetelor!
N-am mai stat de mult asa tarziu pe forum, dar uite ca n-am somn si am zis sa scriu putin

Liviana, cum sa ma supar? Doamne Fereste!

La inceputul lunii am plecat o saptamana in Amsterdam , Brugge si Bruxelles, ne-am aniversat cei 8 ani de casnicie
Apoi in we trecut a fost botezul nepotelei, am ajutat-o pe sora mea la pregatiri si am fost prinsi.
Apoi seara de seara, dupa ce culcam copii, eu si sotul ne delectam cu Anatomia lui Grey, am ajuns la ultima serie, suntem lesinati dupa serial, stam noaptea tarziu

Vlad a inceput gradi de doua saptamani si deja a racit...il tin acasa de ieri. Sunt f. incantata de gradi cea noua (de stat), acum cumpara si ei rechizitele si vor avea mai multe lucruri de facut. L-am inscris si la dans si la muzica, engleza si bune maniere. Din pacate, saptamana asta le va rata, nu cred ca-l duc deloc...vreau sa-l duc joi la medic sa-l consulte.

Vlad f. rar face pipi pe el, doar daca aste extrem de obosit sau a avut o zi incarcata, emotionanta...cand am fost noi plecati 2 saptamani inconcediu facea pe el, de dorul nostru!
El se trezeste noaptea, aproape in fiecare noapte, pe la 1-2 si se duce singurel la baie, am o lampita de veghe pusa la intrarea in baie. Acum cateva seri s-a trezit si uitasem sa aprind lumina, si cum era adormit, probabil s-a speriat ca e intuneric si a facut pipi pe el, in picioare, pe parchet , apoi a inceput sa planga, saracutul...

Sirimie, foarte frumoase pozele! ce seamana Monica cu Vladut! Citeam de Vladut cum spune R in loc de L, asa spune si nepotica mea, e o dulce! de cand l-a descoperit pe R! in striga pe Vlad- Vrad si pe Catalin- Catarin
Vlad spune R, dar nu foarte clar...

Patricia, ce scumpa e Rebe! chiar danseaza frumos! Ce pacat ca te intorci asa repede la servici...pentru mine e mai avantajos sa stau acasa, adica iau mai multi bani, plus ca nu am nici o presiune de la servici...dar ma gandesc cu groaza ca mai am putin si o sa ma intorc...si trebuie s-o iau iar de la capat, de la zero...toti colegii mei au plecat sau au inaintat in functii...asta e...

Mergi la inceput

da fetelor, ce sa fac. avantaje si dezavantaje. cf contractului francez, am maxim 20 sapt co maternitate -pt ca alaptez, daca nu alaptam, aveam 16. am adaugat concediul de odihna si asa am lungit-o, plus ca am stat si inainte sa nasc, de pe 15 iunie. pe urma am program de 6 ore (de fapt 5 jumate, ca pauza de masa va fi plecarea acasa), asta pina la 9 luni, si salariul este integral in toata aceasta perioada. asta e, nu am incotro.

Liviana, eu totusi sper ca va sta soacra, ca s-a pensionat pe caz de boala, dar din pacate o are pe mama ei bolnava la ea acasa, sa speram ca nu va merge inspre rau. daca nu, se sacrifica tati, ca persoana straina la bebe asa mic nu aduc in casa.

Bubu, si noi tot 8 ani am facut la incputul lunii sa fiti sanatosi si sa va iubiti mult!frumoasa aniversare. noi cu bb mic, dansam toti 3 si rememoram ce faceam in urma cu 8 ani. sanatate lui Vladut!!

banuiesc ca facutul asta de pipi se refera la baietei, o sa imi spun si eu parerea peste 2-3 ani. sper sa nu semene cu ta'su, ca a facut mult timp in pat. la Rebecca nu s-a pus problema asta niciodata, noi avem probleme cu kk, in sensul ca e cam constipata si cind face e cam tare. vreau sa o duc la niste investigatii probabil spre sf lunii, asa un set de analize si un control amanuntit. mai vreau sa o duc la dentist ca a facut in ultimele 2 luni niste tartru urit la dinti, exact la baza lor. asa brusc! a fost cineva cu copiii la dentist?? cum s-au comportat??

Mergi la inceput