ai nostri, ca brazii! ian-feb05 (68)
Raspunsuri - Pagina 11
claudiai spune:
De cand le-am taiat motul cam la 3 luni le mai dam o chelire gandindu-ne ca acum este perioada optima pt ca apoi intra in colectivitati si e mai greu; pe de alta parte in verile acestea fff calde sa nu transpire si sa stea uzi la capsor; ne-a fost de folos si la mare unde si-au pus tone de nisip si scoici in cap
Spre deosebire de anul trecut cand am fost plecati in concediu, in "vacanta" aceasta am avut ajutoare: pe Valea Oltului a venit mama cu noi, iar la mare ne-a asteptat si a ramas cu noi o vecina ce ma mai ajuta cu copiii uneori; de altfel ea ne-a gasit si gazda acolo ...
Aaa, poza cu Ani manzalici ... mancase pepene si apoi, fara nici o avertizare, a inceput sa alerge dupa iepure si sa incerce sa-l convinga sa manance si el - asta a insemnat tavaleala prin tarana ... exemplificare pt iepure cum se mananca pepenele ... tras iepure de blana ... indesat in boticul iepurelui desi acesta nu dorea ... rezultatul se vede in poza
Se mai cearta si ei pe jucarii insa au inteles ca trebuie sa imparta jucariile ... Este drept ca Victoras este un copil intelegator si a invatat ca atunci cand Ani doreste o jucarie cu care se joaca el exista doua variante de rezolvare a "problemei": o ademeneste cu alta sau renunta la cea cu care se joaca el. In cazul celei de a doua variante de cele mai multe ori Ani renunta si ea in max 1 min la acea jucarie, revenindu-i iarasi lui Victor care se poate juca in voie cu ea pt ca Ani nu o mai doreste, curiozitatea fiindu-i satisfacuta. Cand Victoras doreste o jucarie cu care se joaca Ani intotdeauna reuseste sa faca schimb cu ea, convingand-o ffff usor sa renunte pentru alta jucarie. Asa ca din acest punct de vedere momentan este pace
-----------------------------------------------------
Mami fericita de Victoras ( 4,6 ani) si Ani ( 1,10 ani)
poze
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=4" target="_blank"> Concurs "ratusca din viata mea" - cla1 & cla2
adita spune:
Claudia, si in afara de faptul ca nu stau uzi la par, ai observat vreo imbunatatire de cand ii tunzi asa? ca si eu i-am tuns la zero de vreo doua ori dar n-am observat nicio imbunatatire, asa ca am renuntat, ca le statea si urat. si ma gandeam ca ori e un zvon nefundamentat asta cu tunsul si indesitul/ingrosatul firului de par, or i-am tuns eu de prea putine ori si n-a fost destul ca sa am un efect vizibil
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
claudiai spune:
Adita, nu stiu ce sa zic ... In cazul baiatului, pe care-l tundem de peste 3 ani, firul este mai gros, mai des si inchis la culoare ... Insa cea mai importanta modificare este suprafata Victor a avut o lipsa de par accentuata in zona tamplelor (asa zisa frunte fff lata) ce acum s-a acoperit cu par. Aceeasi problema o are si Ani ... speram ca se va rezolva si la ea ....
Nu stiu daca aceste transformari sunt din cauza varstei sau a tunsorilor ... Oricum, mie imi este mult mai comod asa din punct de vedere al igienei
la bunici - iunie 2009
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=4" target="_blank"> Concurs "ratusca din viata mea" - cla1 & cla2
lbelciug spune:
Claudia, eu te inteleg apropo de igiena, transpiratie etc. caci si baietii mei sunt la fel, insa din motive estetice am optat pt tunsoare nr 2, iar in zona crestetului nr 3. Le mai las si un pic de breton in fata ceea ce le da un aer copilaresc accentuat. As zice ca e o optiune buna, mai ales ca de acum intram intr-un sezon mai racoros.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009
claudiai spune:
Pe Victoras probabil ca-l vom tunde ceva mai "lung" din septembrie; la gradinita deja au crescut copiii si s-ar putea sa faca glume pe seama cheliutei lui
Cu Ani insa ne mai gandim ... chestia cu fruntea lata ...
PS - mi-ai facut ieri o pofta nebuna de Poienita cu ciuperci; cred ca mi-am facut astazi de lucru
poze noi
lbelciug spune:
Claudia, gata poienita?
Fetele, eu maine dimineata ma duc cu Bogdanel la CMU pt analize-cresa dupa care as vrea sa il duc in Cismigiu sa-i arat paunii - sunt atat de frumosi! Mai vine cineva maine pe la 10:00 in parc? Crinuta, Bubu, altcineva?
Vara 2009
bubu05 spune:
Buna fetele!
Liviana, imi pare rau ca n-am fost pe faza...dar ieri am avut zi de curatenie si bucatareala, azi am avut musafiri...ieri s-au dus tati si soacra cu baietii in Carol, a fost o actiune a pompierilor, sarbatoreau ei ceva, nu mai stiu si eu am ramas sa fac treaba in liniste
Apropo de tuns, noi i-am tuns nr.1 acum vreo 2 luni si le-a crescut parul, lui Vlad mai mult decat lui Stef, dar nu-i mai tuns, poate doar vara, o data. Si asta pentru ca ne place sa aiba o tunsoare copilareasca-smechereasca . Tot din motive de caldura/transpiratie i-am tuns si noi. La Stef a fost prima tunsoare si i-a crescut mai inchis parutul, dar nu cred ca mai des...
I-am vazut si pe copilasii Claudiei!
Daca vreti sa-i mai vedeti si pe piticii mei, iata aici niste poze noi http://good-times.webshots.com/photo/2927335980102227597VgVrBr De-aici in colo. O sa vedeti si cum dorm ei impreuna .
Pentru cine are timp, mai sunt poze noi si prin alte albume, daca vreti sa rasfoiti
bubu05 spune:
Aaa, Liviana, ma bucur ca ti-a placut poienita, am facut si eu saptamana trecuta . Claudia, ai reusit s-o faci? sau deja e mancata?
lbelciug spune:
Bubu, ti-am vazut flacaii, si ai tai sunt diferiti fizic vorbind. Inca nu-mi dau seama cu cine seamana mai mult cel mic, dar Vladut e tati 90%. Cum se mai impaca unul cu altul?
A fost frumos in Cismigiu, pacat ca nu ne mobilizam sa ne intalnim in grup.
Vara 2009
bubu05 spune:
Liviana, multumesc pentru aprecieri! se inteleg cand bine, cand mai putin bine De fapt Vlad are o placere nebuna sa-l chinuie si se distreaza si rade , il trage de manute sau il alearga prin casa cand nu are el chef...alteori se joaca frumos, unul langa altul, fiecare cu o jucarie, le mai schimba...cand are chef Stefu de alergat rad amandoi de se prapadesc si se urmaresc prin casa...Important e ca Vlad nu-l cafteste pentru ca nu are acest obicei cu nimeni si nu-l loveste sau raneste intentionat. Dorm bine impreuna noaptea, la pranz ii culc separat...cam atat...