Redoutistele fidele LR France(171)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inima25150 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kontiki

Citat:
citat din mesajul lui inima25150

'Neata tuturor

Am o rugaminte la voi :
cand imi trimiteti mail-urile de confirmare, da-ti-mi si numele voastre, cu adresa si un nr de telefon, pentru ca eu tin evidenta comenzilor(mai ales cele pe kiabi!)dupa numele voastre reale si nu dupa id-urile DC;
spun asta pentru fetele noi care nu au comandat pana acum
Multumesc

Mami de Eva Nazdravana
(13.12.2007)

In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !

Hello,

Cristina sunt si eu printre cele care doresc sa comande niste produse din Franta. Am citit niste postari mai vechi in care iti ofereai ajutorul. Vreau sa stiu, pentru inceput, daca e prea tarziu ca sa ma adaugi si pe mine in lista ta (banuiesc ca sunt destule persoane). Astept cu nerabdare un mesaj de la tine, oricare ar fi el.

Multumesc,
Cristina

imi pare rau dar e prea tarziu!
soldurile sunt pe sfarsite si fetele au cam incetat sa mai comande
si e posibil sa vin in tara mai repede decat era prevazut si nu o sa mai fiu aici sa receptionez coletele pentru ca apoi sa le retrimit!

Mami de Eva Nazdravana
(13.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kontiki spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Kontiki

Citat:

'Neata tuturor

Am o rugaminte la voi :
cand imi trimiteti mail-urile de confirmare, da-ti-mi si numele voastre, cu adresa si un nr de telefon, pentru ca eu tin evidenta comenzilor(mai ales cele pe kiabi!)dupa numele voastre reale si nu dupa id-urile DC;
spun asta pentru fetele noi care nu au comandat pana acum
Multumesc

Mami de Eva Nazdravana
(13.12.2007)

Hello,

Cristina sunt si eu printre cele care doresc sa comande niste produse din Franta. Am citit niste postari mai vechi in care iti ofereai ajutorul. Vreau sa stiu, pentru inceput, daca e prea tarziu ca sa ma adaugi si pe mine in lista ta (banuiesc ca sunt destule persoane). Astept cu nerabdare un mesaj de la tine, oricare ar fi el.

Multumesc,
Cristina

imi pare rau dar e prea tarziu!
soldurile sunt pe sfarsite si fetele au cam incetat sa mai comande
si e posibil sa vin in tara mai repede decat era prevazut si nu o sa mai fiu aici sa receptionez coletele pentru ca apoi sa le retrimit!

Mami de Eva Nazdravana
(13.12.2007)

Multumesc pentru raspuns. Nu intentionam sa mi le achizitionez curand, insa ghinion, nu am stiut de voi pana azi. Sper ca am inteles gresit si va intoarceti in Franta, chiar si dupa cateva luni, aici nu merita sa ramaneti. Drum bun si sa aveti grija de voi.

O viata linistita,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inima25150 spune:

http://www.shoes.fr/

nu ma stiu cine, aici, cauta incaltaminte crocs
sa incerce aici

si, in plus, livreaza in RO

Mami de Eva Nazdravana
(13.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Bun seara dragi redoutiste!

Dupa multe luni in care nu am mai comandat nimic de la La Redoute, am gasit pe cineva care sta in Franta si ma poate ajuta cu receptionarea coletului la adresa proprie si apoi mi-l va trimite in Romania.

Acum incerc sa plasez o comanda, dar cand ajung la selectarea modalitatii de plata, indiferent daca selectez "livrare la adresa altei persoane" sau "acest colet este un cadou", NU POT FACE PLATA CU CARDUL. Am incercat cu 3 carduri diferite, toate alimentate, si nimic. Imi spune ca nu accepta plata cu "carte bleu", desi eu am selectat card bancaire.

Stiti cumva, e vreo problema cu plata cu cardul la ei sau e din cauza ca solicit livrarea la alta adresa decat a mea?

Va multumesc frumos pentru timp si raspuns.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

buna fetele!

Clau la lovituri poti pune o bucata de unt proaspat...

Azi am venit de la Budapesta...am stat de la 10 la 1 in Zara si H&M...am cumparat ptr toti 4! Erau reduceri...al treilea pret...Foarte bun! Sunt foarte fericita...dar si un Next mi-ar mai trebui...sa le fie franciza de ras!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Buna.
Si eu sint ofticata rau ca nu mai putem comanda pe next.Oare nu putem face ceva,sa platim mai mult transportul si sa urmareasca coletele?Mie mi-ar conveni si asa.Sau sa comanzi si sa trimita cineva in tara,dar stiu ca trebuie sa corespunda adresa de pe card cu cea de livrare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Astazi sunt fericita...
am primit in dar ceva ce nu are nimenea...

Asa e un cantec pt copii....mi-a venit comanda in RM cea mult asteptata din 3 iunie....

Ideea e ca mai vreau sa bag una cu directia Franta, dar cand selectez sa mearga in relais colis nu se poa....fiindca
Le lieu de livraison choisi est actuellement indisponible.

Pai pana cand? Eu ce fac cu comanda, o trimit prin posta sa faca 3 saptamani?

Ati mai patit asa ceva?

Merci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Citat:
citat din mesajul lui stancutza

Bun seara dragi redoutiste!

Dupa multe luni in care nu am mai comandat nimic de la La Redoute, am gasit pe cineva care sta in Franta si ma poate ajuta cu receptionarea coletului la adresa proprie si apoi mi-l va trimite in Romania.

Acum incerc sa plasez o comanda, dar cand ajung la selectarea modalitatii de plata, indiferent daca selectez "livrare la adresa altei persoane" sau "acest colet este un cadou", NU POT FACE PLATA CU CARDUL. Am incercat cu 3 carduri diferite, toate alimentate, si nimic. Imi spune ca nu accepta plata cu "carte bleu", desi eu am selectat card bancaire.

Stiti cumva, e vreo problema cu plata cu cardul la ei sau e din cauza ca solicit livrarea la alta adresa decat a mea?

Va multumesc frumos pentru timp si raspuns.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Ideea e ca nu poti plati de pe un cont decat cu 2 carduri.
Ce cont ai folosit? Daca este cel al persoanei din Fr si deja a folosit 2 carduri nu poti plati de aici.
Asa am patit si eu.
Dar mi-am modificat propriul cont cu numele si adresa pers din Fr fara sa ma mai complic cu cadou sau instructiuni referitoare la ridicarea comenzii.

Incearca de pe contul tau modificat si sigur va merge.

Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danadc

Astazi sunt fericita...

Asa e un cantec pt copii....mi-a venit comanda in RM cea mult asteptata din 3 iunie....

Ideea e ca mai vreau sa bag una cu directia Franta, dar cand selectez sa mearga in relais colis nu se poa....fiindca
Le lieu de livraison choisi est actuellement indisponible.

Pai pana cand? Eu ce fac cu comanda, o trimit prin posta sa faca 3 saptamani?

Ati mai patit asa ceva?

Merci.

........................
Dana, mamica Amirei (02.03.2008)

Bravo, ne pui si noua niste linkuri?

Am simulat eu o comanda si merge
Mai incearca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui danadc

Astazi sunt fericita...

Mergi la inceput