Redoutistele fidele LR France(171)
Raspunsuri - Pagina 5
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristicross Nushu, m-ai imbolnavit , mai bag si eu o comanda. cris |
baga,baga....ce?numai eu?!
de David
Poveste
nushulica spune:
pe next.co.uk au bagat colectia noua de toamna iarna...nu m-am uitat decat la newborn boys si simt ca ma duc la nebuni in seara astale vreau pe toaaateeeeeeeeee!!!!
de David
Poveste
inima25150 spune:
'Neata tuturor
Am o rugaminte la voi :
cand imi trimiteti mail-urile de confirmare, da-ti-mi si numele voastre, cu adresa si un nr de telefon, pentru ca eu tin evidenta comenzilor(mai ales cele pe kiabi!)dupa numele voastre reale si nu dupa id-urile DC;
spun asta pentru fetele noi care nu au comandat pana acum
Multumesc
Mami de Eva Nazdravana
(13.12.2007)
In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !
claujro spune:
Neata! Fetelor, cu ce se trateaza un ochi umflat si vanat? Am fost ieri la plaja dar in afara orasului, printre niste stanci si pietre, nu era plaja de nisip si am alunecat pe o piatra verde si umeda direct cu capul-arcada de alta piatra. S-a umflat imediat, s-a invinetit si azi m-am trezit ca abia pot deschide ochiul si arata de parca m-a batut cineva....
Am cautat pe net dar am gasit doar creme pe care nu am de unde le cumpara aici. Poate luni la farmacie daca mi-o da cineva fara reteta.
Plaja salbatica mi-a trebuit....
Mara si Matei
inima25150 spune:
citat din mesajul lui claujro Neata! Fetelor, cu ce se trateaza un ochi umflat si vanat? Am fost ieri la plaja dar in afara orasului, printre niste stanci si pietre, nu era plaja de nisip si am alunecat pe o piatra verde si umeda direct cu capul-arcada de alta piatra. S-a umflat imediat, s-a invinetit si azi m-am trezit ca abia pot deschide ochiul si arata de parca m-a batut cineva.... Am cautat pe net dar am gasit doar creme pe care nu am de unde le cumpara aici. Poate luni la farmacie daca mi-o da cineva fara reteta. Plaja salbatica mi-a trebuit.... Mara si Matei |
eu stiam un leac babesc; verificat si eficient; insa eu l-am pus imediat dupa lovitura
incearca totusi
miez de paine inmuiat in vin rosu si pus ca si compresa pe ochi
Mami de Eva Nazdravana
(13.12.2007)
In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !
ralualexandrei spune:
Sau alt leac babesc o bucata de carne cruda aplicata ca si compresa.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Kontiki spune:
citat din mesajul lui inima25150 'Neata tuturor Am o rugaminte la voi : cand imi trimiteti mail-urile de confirmare, da-ti-mi si numele voastre, cu adresa si un nr de telefon, pentru ca eu tin evidenta comenzilor(mai ales cele pe kiabi!)dupa numele voastre reale si nu dupa id-urile DC; spun asta pentru fetele noi care nu au comandat pana acum Multumesc Mami de Eva Nazdravana (13.12.2007) In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort ! |
Hello,
Cristina sunt si eu printre cele care doresc sa comande niste produse din Franta. Am citit niste postari mai vechi in care iti ofereai ajutorul. Vreau sa stiu, pentru inceput, daca e prea tarziu ca sa ma adaugi si pe mine in lista ta (banuiesc ca sunt destule persoane). Astept cu nerabdare un mesaj de la tine, oricare ar fi el.
Multumesc,
Cristina