Redoutistele fidele LR France(171)
Raspunsuri - Pagina 12
cric spune:
Ella...eu am comandat la TAO in iarna, hainute pt fetita. Mi-au placut materialele ca si calitate foarte mult. Comanda parca a venit cam in maxim 10zile de cand au trimis-o. Acum as vrea sa fac si eu o comanda mica pt bb2...![]()
ella_74 spune:
Cric,
multumesc, m-am mai linistit; ca am luat multe lucruri si in poza aratau f bine.
cristicross spune:
Ella, sa ne pui si noua linkuri si impresii cu hainute de la TAO. SI EU SUNT TARE CURIOASA.
iriss27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cric Ella...eu am comandat la TAO in iarna, hainute pt fetita. Mi-au placut materialele ca si calitate foarte mult. Comanda parca a venit cam in maxim 10zile de cand au trimis-o. Acum as vrea sa fac si eu o comanda mica pt bb2... |
Au livrat direct in Romania?
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008) www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei
nushulica spune:
| citat din mesajul lui cric Ella...eu am comandat la TAO in iarna, hainute pt fetita. Mi-au placut materialele ca si calitate foarte mult. Comanda parca a venit cam in maxim 10zile de cand au trimis-o. Acum as vrea sa fac si eu o comanda mica pt bb2... |

vine bb2??
felicitari!!ma'c sa ma uit pe site la tao ca m-ati zapacit de cap,cum sa pierd eu asa afacere

de
DavidPoveste
cric spune:
Iriss....coletul a venit la posta.A venit intr-o cutie imensa...au fost multe hainute, dar parca nu pt asa o cutie.
Nushulica....multumesc
.BB2 a venit deja, are 5luni
dar eu nu prea m-am invrednicit sa ii cumpar prea multe hainute. Sunt putin "obsedata" de fetita si pana acum am un sifoner numai al ei si multe multe cutii numai cu hainute pt ea. Acum cu reducerile astea m-am gandit sa ii fac si lui o "mica" aprovizionare ![]()
O zi frumoasa tutuor!
Ioana13 spune:
Ella, in Cluj este magazin T.A.O, sint mai de calitate decit redutele, se aseamana cu Zara. Cred ca si marimile sunt cam aceleasi.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Graviduta spune:
Hello, a luat cineva maletele astea http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8714126&SizeCode=00102&Quantity=1&PersText=&ItemId=4&Mode=Update&Single=true&ksource=-1 ? Cum or fi ca marime? Ca Mara are in jur de 90 de cm, pana in toamna/iarna oricum mai creste si nu stiu ce marime sa-i iau. Au disponibil doar 86 si 102, nu si 94. ![]()
Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
anne16 spune:
Graviduta ai putea sa-i iei marimea 102.
Tricourile de la LR mai intra putin la apa.
Eu asa am patit cu produsele care le-am luat pt baieti.
inima25150 spune:
| citat din mesajul lui Graviduta Hello, a luat cineva maletele astea http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8714126&SizeCode=00102&Quantity=1&PersText=&ItemId=4&Mode=Update&Single=true&ksource=-1 ? Cum or fi ca marime? Ca Mara are in jur de 90 de cm, pana in toamna/iarna oricum mai creste si nu stiu ce marime sa-i iau. Au disponibil doar 86 si 102, nu si 94. Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20 Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln) |
ALINA AI MAIL!!!
e urgent
Mami de
Eva Nazdravana(13.12.2007)
In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !