Redoutistele fidele LR France(171)
Raspunsuri - Pagina 13
ella_74 spune:
Ioana13,
multumesc pentru raspuns.
Mie asa mi s-a parut, ca hainutele TAO arata mai bine decat Kiabi; la fel si oferta, adica sunt mult mai multe la TAO pentru categoria de varsta care ma interesa.
Alina,
deja poarta tricouri LR masura 102 si are aproape 95 cm; in schimb la pantaloni inca ii poarta pe cei de 86 cm ca e slabut.
Deci poti sa iei linistita 104.
Nushu,
cum, nu te-ai bagat si la TAO?
; mai ai loc in dulapuri?
din pacate la TAO cum au bagat oferta cu 60% pe toata colectia 2009 in cateva ore s-au epuizat multe marimi; am incercat sa mai dau a doua zi o comanda si nu mai gaseam nimic.
Eu am luat tricourile masura pentru 4 ani desi le va purta vara viitoare cand va avea 3 ani si cateva lunite; pull si camasi am luat pentru 3 ani ca sa le poarte toamna-iarna asta.
Cred ca tre sa ma opresc fiindca are peste 25 de tricouri noi pentru vara urmatoare si multe de vara asta ii vor veni si la anul fiindca sunt putin mari acum.
Nu stiu daca a cumparat cineva de la RESERVED, le recomand; sunt dragute cele de copii si preturile chiar bune mai ales acum la reduceri; de ex un tricou e 15 ron si nu e din ala simplu; eu am insa o problema cu masurile aici fiindca i-am luat lui vreo 5 tricouri de la ei si scrie 1,5-2 ani si sunt f mari , adica corespund cu 4 ani la Okaidi sau Zara; asa ca i le-am scos de la purtare ca parca le primise de capatat.
Mai vad copii pe strada cu pantaloni suflecati de cateva ori si ma intreb ce o fi in capul parintelui cand ii cumpara cu 3 masuri mai mari.
Magazine Reserved sunt in Baneasa Shoppimg City, Vitantis; mall-ul Liberty nu are sectiune de copii.
Si weekendul trecut cand am ajuns prin Baneasa la shopping am trecut si pe la NEXT; nesimtiti de-a dreptul, 50-60 ron un tricou sau 70-100 ron o pereche de pantaloni.
Iar culmea nesimtirii mi se pare Mothercare care cu tot cu reducerile de 50% tot nu ajunge preturile din UK unde am cumparat atat de ieftin hainute.
Na ca m-am descarcat...
madau spune:
Eu m-am scos se pare cu hainutele pt toamna, pleaca sotul in China saptamana viitoare si i-am dat tema
. Daca nu vine cu valizele pline jar mananca, macar cu asta sa compenseze stresul in care stau de cand am aflat ca pleaca
. Mi-e o teama sa-l stiu atatea ore in avion, de nu va inchipuiti
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
margele si alte zorzonele
danadc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui baby_boy Cateva linkuri..cu produsele de la LR..putine ca restul nu le mai gasesc pe site www.laredoute.fr/vente-t-shirt-et-chemise-bebe-garcon.aspx?productid=324130701&documentid=321409&categoryid=48249669&pos=9_n_n&numberpage=2" target="_blank">super material si dragute www.laredoute.fr/vente-lot-de-2-tee-shirt-bebe.aspx?productid=324112360&documentid=346109&categoryid=48249669&pos=10_n_n&numberpage=2" target="_blank">dragute,imi plac www.laredoute.fr/vente-gilet-bebe-raye-et-zippe.aspx?productid=324141226&documentid=346109&categoryid=48249669&pos=11_n_n&numberpage=2" target="_blank">super - o sa-l poarte Raducu la iarna Restul nu le-am mai gasit..dar sunt multumita de comanda facuta Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez |
Sunt f frumoase.
Le-am pipait si eu, ca sa zic asa...chiar merita.Sa le poarte cu placere!!!
danadc spune:
| citat din mesajul lui ella_74 Am primit email de la T-A-O ca mi-au livrat comanda din 13 iulie. ce frumos; n-ar fi putut si LR sa faca asa? sa stie omu daca primeste coletul si cand. de asemenea m-au anuntat ca nu mai au un hanorac din comanda si ca nu mi-l vor factura. Sunt tare curioasa ce calitate sunt. Ella, mamica de David (24.04.2007) BOB |
Frumoooos din partea lui TAO, dar este o firma mica.Redoutzi sunt prea aglomerati (asa ca sa fiu dragutza). Ca nu dau tracking nr ca sa nu stii tu cand au livrat exact coletul sau mai bine spus ca nu l-au livrat inca....(vorbesc de perioada reducerilor
danadc spune:
Am o intrebare
:
Fetita mea are 80 cm la un an si patru luni...poarta tricourile luate de mine in disperare
anul trecut la inceputul lui noiembrie mas 86 de pe LR.FR
. Adica pt 2 ani cum spun ei. Acum i-am luat pt vara urmatoare masura 93 pt 3 ani, desi cred ca unele 86 ii vor veni inca. Intrebarea e ca unele produse trec direct de masura 86 la 102, adica nu au acest 93...Voi cum ati procedat la aceasta varsta?
(ma intereseaza exclusiv tricouri, pullovere, camasi, la pantaloni suntem intre 74 si 81
adica nu ne vine nimic bine...)
ella_74 spune:
| citat din mesajul lui madau Eu m-am scos se pare cu hainutele pt toamna, pleaca sotul in China saptamana viitoare si i-am dat tema . Mi-e o teama sa-l stiu atatea ore in avion, de nu va inchipuiti![]() Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar ![]() filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2 margele si alte zorzonele ![]() |
Mada,
te-ai scos; sa stii ca multe din hainutele pe care le cumparam pe bani grei la Mall sunt facute si se gasesc de cumparat in China; diferenta e ca acolo sunt de cel putin 10 ori mai ieftine.
Cat despre zbor, stai linistita , nu e mai obositor sau mai riscant decat un zbor prin Europa.
Cum ti s-a parut Susesi?
Overall clubul e ok dar n-am putut sa nu-l compar cu alte cluburi din turcia.
Ma intreb de unde atatia toparlani romani au bani sa ajunga in cluburile astea.
Din pacate noi nu ne-am putut bucura de aceasta vacanta fiindca de cum am ajuns, a facut bronsiolita si fiindca nu iesea din criza nici cu Ventolin, am chemat ambulanta, l-am internat, asa ca juma de sejur am stat in spital cu perfuzii si masca pe fata. restul mai pe la umbra ca nu avea voie la soare.
anne16 spune:
| citat din mesajul lui ella_74 Cum ti s-a parut Susesi? Overall clubul e ok dar n-am putut sa nu-l compar cu alte cluburi din turcia. Ma intreb de unde atatia toparlani romani au bani sa ajunga in cluburile astea. Din pacate noi nu ne-am putut bucura de aceasta vacanta fiindca de cum am ajuns, Bob a facut bronsiolita si fiindca nu iesea din criza nici cu Ventolin, am chemat ambulanta, l-am internat, asa ca juma de sejur am stat in spital cu perfuzii si masca pe fata. restul mai pe la umbra ca nu avea voie la soare. Ella, mamica de David (24.04.2007) BOB |
De unde......:ai bani si cotizezi, "esti smecher"

Comportamentul......din mass media(urmareste ce se promoveaza peste tot "nunti de aur", muzica:manele, emisiuni divertisment: de prost gust, etc)
Cel mai trist este ca : cat te chinui acasa sa iti educi copii sa se poarte civilizat(codul bunelor maniere), ei tot pe aceea ii copiaza

Imi pare rau pt vacanta voastra.
Cred ca am mai spus: cand aveam copii mici pt ca raceau foarte des si la un moment dat erau predispusi la asm(bronsite repetate,etc), am fost cu ei la Govora(tratament din 6 in 6 luni cate 18 zile) si asa le-am marit imunitatea la viroze, bronsite, etc
Mada,

Stai linistita nu se intampla nimic. Taromul are aeronave ok, pilotii sunt recunoscuti international, ca sunt cei mai buni
Delyutz spune:
Fetelor, stiti cam cat dureaza in perioada reducerilor sa ajunga un colet la relais colis?
Merci
inima25150 spune:
| citat din mesajul lui Delyutz Fetelor, stiti cam cat dureaza in perioada reducerilor sa ajunga un colet la relais colis? Merci ![]() |
Daca e in relais LR dureaza 3,4 zile
daca e la kiabi, cum e sfarsitul soldurilor, au revenit la livrarea in 6 zile...cica!
dar trebie sa calculezi cam tot 10 zile, dar max, de data asta
Mami de
Eva Nazdravana(13.12.2007)
In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !
nushulica spune:
ella nici eu nu-mi explic cum de mi-a scapat tao![]()
nu am dat prea mare importanta siteului,dar stiu ce am de facut pe viitor![]()
sincer david are asa de multe hainute ca sigur nu apuca sa poarte tot,doar eu ma "delectez"cu spalat si calcat
de la mothercare i-am luat si eu dar direct din uk acum 2 luni cand m-am scapat
am spart muuult peste imaginatia multora
acum ma uit la ele cat sunt de frumoase si ma rog sa fie vara luuunga sa imbrace david cate o data fiecare carpa![]()
dar...nu ma las perseverez
ma pregatesc in toamna pt o comanda klumea la next![]()
de
DavidPoveste