Redoutistele fidele LR France(171)
Raspunsuri - Pagina 11
baby_boy spune:
Ce hainute frumoase pentru copii in colectia de toamna-iarna la Next

Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
ana_gabriela spune:
buna,
Fetelor care ati comandat de la Kiabi: cum sunt marimile?
Daca la redoute cumparam marimea 38, la Kiabi cat ar fi? (42 am estimat eu dupa masuratori).
La copii cum e?
Multumesc,
Gabi
Jasmine spune:
pai nu e la fel ca la LR?
nu sunt tot masurile frantuzesti?
ca eu asa am gandit cand am dat comanda la Kiabi....
ana_gabriela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Jasmine pai nu e la fel ca la LR? nu sunt tot masurile frantuzesti? ca eu asa am gandit cand am dat comanda la Kiabi.... |
Pai eu m-am uitat la masuratori si mi-a rezultat ca as purta marimea 42. De asta am si intrebat, pentru ca la LR port 38.
nushulica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ana_gabriela
Pai eu m-am uitat la masuratori si mi-a rezultat ca as purta marimea 42. De asta am si intrebat, pentru ca la LR port 38. |
eu port 38 si pe lr si pe kiabi...pe incercate
de
DavidPoveste
inima25150 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ana_gabriela
Pai eu m-am uitat la masuratori si mi-a rezultat ca as purta marimea 42. De asta am si intrebat, pentru ca la LR port 38. |
marimea 42 e mareee la kiabi
e pentru cineva care are in jur de 60-65kg.asa ca mine
Mami de
Eva Nazdravana(13.12.2007)
In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !
anne16 spune:

m-am uitat si eu in comanda mea de kiabi si am comandat una dintre perechile de pantaloni mare

si ca sa fie tacamul complet asa am facut si la LR

Marimea 44, cand eu port 40-42
ClaudiaDia spune:
Deci, eu am 64 kg la 1,73 m si port 40 la LR si la Kiabi. Cu toate ca, de ex., cei de la Kiabi au gresit si mi-au trimis o fusta de blugi mar. 38 si... imi e buna. Dupa care am mai cumparat o pereche de legginssi 38 - buni si o pereche de pantaloni slim 38 - buni, de asemenea. Concluzia mea: la tot ce trebuie sa vina mai mulat de la Kiabi trebuie marime mai mica.
Sper ca informatiile mele va vor fi de folos,
Claudia
ella_74 spune:
Am primit email de la T-A-O ca mi-au livrat comanda din 13 iulie.
ce frumos; n-ar fi putut si LR sa faca asa? sa stie omu daca primeste coletul si cand.
de asemenea m-au anuntat ca nu mai au un hanorac din comanda si ca nu mi-l vor factura.
Sunt tare curioasa ce calitate sunt.