Redoutistele fidele LR France(171)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Sa ma fi vazut acum 10 ani blonda cu suvite verzi si tot atunci eram vopsita cum erau acum doi ani, la moda( a fost roscat cu varfuri negre, eu eram blonda cu diverse nuante) schimbam tot timpul culoarea cu nuantator sau cu spray.
Imbracata business si in cap "tarcata"

Lasa-ti fetelor ca si al meu a spus multe in decursul anilor dar cand toata lumea : spunea "ce nevasta eleganta ai" sau unii se uitau crucis...... s-a resemnat.
Acum este curios sa vada reactia celor din jur si imi spune dupa aceea : toata lumea te-a admirat, binenteles dupa ce toata lumea il intreaba ce stilist ma imbraca( parca numai ei stiu, noi nu stim)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Eu ma indragostisem de sandalele alea, dar am vazut intr-un magazin ceva asemanator si imi stateau naspa si mi-am dat seama ca ori trebe sa fie f bine facute ori nu imi sta mie bine cu asemenea model... asa ca m-am dezindragostit...

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Ioana, ai dreptate, nu merg la persoanele cu glezne subtiri
Pt cele care au gleznele si picioarele mai "pline" sunt perfecte, subtiaza

Le-am comandat
Am mai facut o mica comanda

Foto si impresii am sa pun dupa 23 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Anne, eu din pacate nu am glezne f subtiri.. eu zic ca merg la cele cu picioare lungi si meseriase... ca a celei din poza!
Abia asptep sa vad poze! Daca sint de piele intoarsa sigur sint de efect!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Mey,dar sandalele astea nu sunt prea calduroase?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorenza

Mey,dar sandalele astea nu sunt prea calduroase?

hai ca ma asteptam sa intrebe cineva si asta,ca si eu m-am gandit la asta

ei,astea is asa mai de fitze de iesit intr-o seara la clubnu pt mine care bat strazile cu carutul dupa mine

de David
Poveste

Mergi la inceput

'neata

Ioana si Lorenza, s-ar putea sa aveti dreptate, asa ca impresii despre "strut-camile" cand sosesc.

Fetele care au primit colete, puneti si voi niste link-uri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

fetelor, spuneti-mi si mie, cele care au primit deja colete de afara, de unde pot gasi hainute ieftine pentru copilasi si cat v-a costat transportul.
Mersi mult

Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

na ca a venit si troisieme demarque si nu mi se pare ca e cine stie ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Cateva linkuri..cu produsele de la LR..putine ca restul nu le mai gasesc pe site

www.laredoute.fr/vente-t-shirt-et-chemise-bebe-garcon.aspx?productid=324130701&documentid=321409&categoryid=48249669&pos=9_n_n&numberpage=2" target="_blank">super material si dragute

www.laredoute.fr/vente-lot-de-2-tee-shirt-bebe.aspx?productid=324112360&documentid=346109&categoryid=48249669&pos=10_n_n&numberpage=2" target="_blank">dragute,imi plac

www.laredoute.fr/vente-gilet-bebe-raye-et-zippe.aspx?productid=324141226&documentid=346109&categoryid=48249669&pos=11_n_n&numberpage=2" target="_blank">super - o sa-l poarte Raducu la iarna

Restul nu le-am mai gasit..dar sunt multumita de comanda facuta

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput