Redoutistele fidele LR France(171)
Raspunsuri - Pagina 10
anne16 spune:
Sa ma fi vazut acum 10 ani blonda cu suvite verzi

si tot atunci eram vopsita cum erau acum doi ani, la moda( a fost roscat cu varfuri negre, eu eram blonda cu diverse nuante
) schimbam tot timpul culoarea cu nuantator sau cu spray.
Imbracata business si in cap "tarcata"

Lasa-ti fetelor
ca si al meu a spus multe in decursul anilor
dar cand toata lumea : spunea "ce nevasta eleganta ai" sau unii se uitau crucis...... s-a resemnat.
Acum este curios sa vada reactia celor din jur
si imi spune dupa aceea : toata lumea te-a admirat
, binenteles dupa ce toata lumea il intreaba ce stilist ma imbraca( parca numai ei stiu, noi nu stim)
Ioana13 spune:
Eu ma indragostisem de sandalele alea, dar am vazut intr-un magazin ceva asemanator si imi stateau naspa si mi-am dat seama ca ori trebe sa fie f bine facute ori nu imi sta mie bine cu asemenea model... asa ca m-am dezindragostit...
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
anne16 spune:
Ioana, ai dreptate, nu merg la persoanele cu glezne subtiri![]()
Pt cele care au gleznele si picioarele mai "pline" sunt perfecte, subtiaza
Le-am comandat
Am mai facut o mica comanda![]()
Foto si impresii am sa pun dupa 23 august![]()
Ioana13 spune:
Anne, eu din pacate nu am glezne f subtiri.. eu zic ca merg la cele cu picioare lungi si meseriase... ca a celei din poza!
Abia asptep sa vad poze! Daca sint de piele intoarsa sigur sint de efect!
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
nushulica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorenza Mey,dar sandalele astea nu sunt prea calduroase? ![]() |

hai ca ma asteptam sa intrebe cineva si asta,ca si eu m-am gandit la astaei,astea is asa mai de fitze de iesit intr-o seara la club

de
DavidPoveste
anne16 spune:
'neata
Ioana si Lorenza, s-ar putea sa aveti dreptate, asa ca impresii despre "strut-camile"
cand sosesc.
Fetele care au primit colete, puneti si voi niste link-uri?![]()
ducky spune:
fetelor, spuneti-mi si mie, cele care au primit deja colete de afara, de unde pot gasi hainute ieftine pentru copilasi si cat v-a costat transportul.
Mersi mult
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
baby_boy spune:
Cateva linkuri..cu produsele de la LR..putine ca restul nu le mai gasesc pe site
www.laredoute.fr/vente-t-shirt-et-chemise-bebe-garcon.aspx?productid=324130701&documentid=321409&categoryid=48249669&pos=9_n_n&numberpage=2" target="_blank">super material si dragute
www.laredoute.fr/vente-lot-de-2-tee-shirt-bebe.aspx?productid=324112360&documentid=346109&categoryid=48249669&pos=10_n_n&numberpage=2" target="_blank">dragute,imi plac
www.laredoute.fr/vente-gilet-bebe-raye-et-zippe.aspx?productid=324141226&documentid=346109&categoryid=48249669&pos=11_n_n&numberpage=2" target="_blank">super - o sa-l poarte Raducu la iarna![]()
Restul nu le-am mai gasit..dar sunt multumita de comanda facuta![]()
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez