Redoutistele fidele LR France(171)
Raspunsuri - Pagina 9
miki68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pitzinuca fetelor, dati-mi si mie va rog adresa lui julie areski. e urgent, multumesc mult, va pup pe toate!!! b "Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita." |
Nu stiu sa existe o adresa a lui JA.
Ea este "semnatara" confirmarilor de comenzi de la adresa service_client@web.redoute.fr, generate automat, asa ca suspectez ca e o "roboata"
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
anne16 spune:
Daca ai vre-o problema cred ca mai bine o rezolvi la :
www.laredoute.fr/Contact_us/ContactUs.aspx?form=3&etap=3&category=6&subcategory=2" target="_blank">aide
ingeras2 spune:
Buna fetelor.Ella,eu am comandat pe t.a.o si mi-au placut mult, calitativ vorbind,tricourile si camasile si pull-urile.Pantalonii nu mi-au placut absolut deloc.Eu am un baietel si am luat pentru 4 ani.Erau stramti rau si mici si un jens de slaba caliate,naspa rau de tot.In rest mi-au placut toate,bumbacul este putin mai plin ca cel de pe redoute. Incaltari nu am luat ca nu mi s-au parut interesante.
anne16 spune:
A cumparat cineva aceste www.laredoute.fr/vente-boots.aspx?productid=324161242&documentid=299109&categoryid=41562830&pos=TG_n_n&numberpage=1" target="_blank">sandale ?
In Grecia erau la moda , dar foarte scumpe
baby_boy spune:
citat din mesajul lui anne16 A cumparat cineva aceste www.laredoute.fr/vente-boots.aspx?productid=324161242&documentid=299109&categoryid=41562830&pos=TG_n_n&numberpage=1" target="_blank">sandale ? In Grecia erau la moda , dar foarte scumpe |
si la Bulgari erau la moda
Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
ella_74 spune:
citat din mesajul lui anne16 A cumparat cineva aceste www.laredoute.fr/vente-boots.aspx?productid=324161242&documentid=299109&categoryid=41562830&pos=TG_n_n&numberpage=1" target="_blank">sandale ? In Grecia erau la moda , dar foarte scumpe |
Si la noi sunt la moda numa ca sotul mi-a spus ca sunt niste struto-camile, parca nu le-a ajuns materialu sa faca cizme ;
mie imi plac dar n-am gasit sa-mi cumpar; astea din poza par sa fie cu toc
anne16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ella_74
Si la noi sunt la moda numa ca sotul mi-a spus ca sunt niste struto-camile, parca nu le-a ajuns materialu sa faca cizme ; mie imi plac dar n-am gasit sa-mi cumpar; astea din poza par sa fie cu toc Ella, mamica de David (24.04.2007) BOB |
Daca ne luam dupa barbati ar trebui sa ne imbracam si sa purtam cu ce se imbracau bunicile(nu spun mamele-pt ca acesta este etalonul lor): "sunte-ti femei maritate imbracati-va cuviincios...."
Eu caut asa ceva pentru un majorat(al nepoatei) care il face la tara
Intotdeauna am fost necomformista si am socat pe toata lumea
Numai tinerii sunt de acord cu mine
Gasesc asa ceva in RO sau mai fac o mica comanda?
anne16 spune:
Si vreau sa ma imbrac cu aceasta www.laredoute.fr/vente-robe.aspx?productid=324144550&documentid=346109&categoryid=32665599&pos=16_n_n&numberpage=5" target="_blank">rochie(este foarte practica, pt mine-ascunde tot)
Ce spuneti?
nushulica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ella_74
Si la noi sunt la moda numa ca sotul mi-a spus ca sunt niste struto-camile, parca nu le-a ajuns materialu sa faca cizme ; mie imi plac dar n-am gasit sa-mi cumpar; astea din poza par sa fie cu toc Ella, mamica de David (24.04.2007) BOB |
si mie imi plac dar n-am vazut pe la noi
ella sotul tau e stilat ca sa zic asa fata de al meu...nu imi pot imagina ce ar zice el daca m-ar vedea cu ele daca el cand m-a vazut cu un paletot de ala scurtut si cu maneci 3/4 a zis ca eu nu merg nicaieri cu el cu treantza aia pe minezice la cati bani cheltui pe haine n-ai putut sa-ti iei si tu una serioasa
de David
Poveste