Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (186)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Genutu spune:

Acum, dupa ce am reusit sa va pun niste poze, ajutati-ma si pe mine cu niste sfaturi daca puteti. Maria mea e mai timida, iar in parc stiti cum e...legea junglei. Copiii ii iau jucariile din mana, ea nu riposteaza, dar sufera. Chiar a ajuns sa-i fie teama de unii copii .
Ce ma sfatuiti sa fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

genutu - Mariuca ta e superba!!! Eleganta si frumusica, foc!! Si parca vad ca vin fetele acum si-s "invidioase" pe coditele ei .

Despre parc am mai discutat ... despre comportamentul unor copii, dar mai ales al parintilor acestora. Eu am ales sa ii atentionez eu pe copiii respectivi (nu pe ton certaret) la modul "nu se face asa", "nu-i frumos sa impingi copiii" etc. Daca vad ca parintii nu reactioneaza nicicum ... si am intalnit astfel de situatii. Daca se repeta, imi iau eu copilul si il mut la alte jocuri, ii distrag atentia cu altceva si il indepartez de copiii respectivi. Am noroc ca Silvia e intelegatoare daca ii explic ceva .... pe mine nu copiii ma deranjeaza, ceea ce fac, ci parintii ca nu ii corecteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genutu spune:

Abramburika, multumesc de compliment!
pentru Silviuta, care e o frumoasa!
Problema e ca parcul in care merg eu e destul de mic si ne cam stim cu totii. Cu unii dintre parintii acestor copii m-am imprietenit inca de cand erau fetele mici. Probabil ca trebuie sa schimb parcul.
Multumesc de sfaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

genutu - multumesc!!

Si parcul unde mergem noi e mic, iar problema e ca eu nu am altul sa-l schimb ... asta e singurul. Bine, mai sunt vreo 2, dar si mai mici decat asta si "neutilate" cu jocuri pt. bb. Nu stiu daca schimband parcul se rezolva si problemele .. ca si in alte parcuri poti intalni persoane de acelasi gen. Dar cu schimbatul jocului poate functioaneaza... eu stiu ... se intampla "incidentul" la tobogan, o duci la leagan ... sau ii distragi atentia cu altceva, jucarie etc. La mine functioneaza cu ff mare succes apa ... este o fantana in parcul unde mergem noi si ii spun ca mergem sa ne uitam la pesti (erau vreo 2), o mai las sa se balaceasca cu manutele ...

Eu ti-am spus cum fac sau as face eu .. nu neaparat ca sfaturile mele is cele mai bune .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

si pe mine m-a distrat conversatia Laviniei cu Anca... mai fetelor, io sa dispun de banii aia, 3000 euro sau cat ziceti voi ca va costa....mama ce-as face cu ei... dar in nici un caz operatii estetice...sigur, ma uit si eu in oglinda si vad una, ata..mai ales ca vorba ceea, inainte de nastere n-avem nici burta nici kilele de acum...sigur, nu sunt multe peste...dar...

sunt sigura ca sotii si copilasii vostri va iubesc mult, mult, asa cum sunteti...nu? asa ca...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui pussi

Noi suntem bine, ieri le-am lasat si la program prelungit la cresa, au dormit, dar azi nu au vrut sa doarma, mai ales Eni asa ca m-am dus si le-am luat si fac nani acasa. Important e ca stau acolo de placere si papa fara probleme. Cu somnul mai am timp pana in toamna!

ank, bb sa ne tineti la curent cu sanii...
ellis eu cand aud din astea la TV schimb canalul... nu mai pot sa vad nimic dureros, nici filme cu copilasi bolnavi! M-am schimbat ff mult decand am nascut!
ankule si eu trebuie sa tai suzeta la amandoua
bb eu le pun pe olita, le spun ce si cum, dar pana nu vad ca am si raspunsuri clare, adica sa-mi ceara olita ca urmaeaza sa faca nu ma mai agit!

va pupic

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

nici eu nu ma uit, de regula, dar ieri am nimerit exact in ultimele momente inainte sa scoata copilul din put;

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

PETRO - felicitari nepotelelor tale!

GENUTU - frumusica foc, Maria! despre problema cu parcul, nu cred ca e cazul sa il schimbi, trebuie atentionati copiii, parintii, ca asa nu mai ai in ce parc sa mergi;

ADRA - chiar, ce papa Eva? si alte mamici de pufosi, ce le dati, mai, sa pape?

o prietena era suparata ca nu papa baiatul bine, cica, la fructe - o banana+1/2 mar+3 caise+1/2 pac branza, pranz - o portie de vreo 300 gr de mancarica, dupa amiaza 2 iaurturi mici simple+1 cu fructe...eu ce sa mai zic, cand a mea papa o banana numai daca o fac shake, sau papa 1 nectarina, sau 2 caise, sau o felie de pepene...nu mai zic nimic...una peste alata eu sunt multumita, macar papa pranzul, mai papa si ceva la cina, poate si un suc dupa amiaza cand se trezeste sau lapte cu fructe....cam asa papa a mea;

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Buna!
Nu m-am suparat Petro si nici nu m-a absorbit blogosfera, m-a toropit caldura.
Genutu, bine ai venit!Am vazut si pozele fetitei tale, este o dulcica si o frumusica!
Ellis, ca sa-ti raspund la intrebare, Eva nu mai are mese de fructe, de legume, etc ci mananca la fel ca noi, mic dejun, pranz si cina
de ieri
Mic dejun, o felie de paine cu unt si dulceata, o felie mica de cascaval, o jumatate de cutie de branza Fagaras (singurul gen de branza pe care-l accepta), sucul de la o portocala
In parc cateva grisine, un pahar mic de zmeura
Pranz: Inainte de culcare o farfurie de ciorba cu o jumatate de felie de paine (are restrictie la paine, cum vede cum se pune pe tipat ca vrea paine)
La trezire Ficatei cu sos de rosii, un mar
In parc pufuleti, o banana
Cina un iaurt Campina, mic
Cealalta jumatate de Fagaras

Azi am facut placinta de mere din mere cumparate de la tarani, dintr-alea cum avea si bunica-mea in curte, foarte parfumate si gustoase, doar ca am uitat sa pun zahar. Da' Evei i-a placut.

Maine vreau sa-i fac o negresa, cat rau poate sa-i faca putina cacao, ca doar o bucatica o sa manance si ea!

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

buna fetelor

genutu si ellis mersi; genutu mi-a zis dr azi sa ii dau debridat si a zis ca daca s-au mai legat scaunele de le banan si ceai de menta nu crede ca e enteroviroza...sper sa aiba dreptate;

problema mare este ca de as'noapte puiul meu a racit aare o gripa cred ca stranuta des ii curge nasul dar il doare si gatutul motiv pt care e foarte indispus, plange des , nu papa...; ii dau panadol cu nurofen si oscilococcinum si albastru de metilen in gat; cred ca aluat-o de la mine desi am fost racita destul de superficial,dar nu trebuia sa il pup atat sau sa ii gust mancarea;am avut pb cu nasul si gatul o zi;eu chiar nu inteleg cum de nu a avut nici o pb toata iarna iar din primavara....atatea..

BB YASMI pana la urma cum ai aflat ca e mai bine sa faci?ii pui sau nu pampers afara?si eu am dilema asta pt ca stam appx 5-6 ore afara 10/10.30-13 si 18/18.30-21

laura si bianca pe unde sunt?

FETELOR MAI E CINEVA CARE RAMANE 3 ANI ACASA CU BEBE???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Lala e la mare la poporul vecin si pretin de vis-a-vis (de mine) daca de ea intrebati

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput