Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (186)
Raspunsuri - Pagina 7
Genutu spune:
Fetelor, multumesc de complimente.
Ellisspune-i prietenei tale ca fetita ei mananca foarte bine. Chiar si Alessia papa bine.
Maria mea nu pune gura pe fructe, iaurt, dulceata, etc, ma si mir cu ce traieste uneori. Are 9,7 kg la un an si 7 luni. Mie mi se pare ca arata ok, dar sa stii ca imi fac griji la fiecare masa. Probabil ca nu vom fi multumite niciodata de cat mananca copiii nostri.
Credeti-ma ale voastre mananca (aici o includ si pe Eva).
adra_bell spune:
Eu cred ca Eva mananca un picut cam mult, noi radem si spunem ca are o spartura pe undeva. Sunt foarte multumita de cum mananca, daca ar mai lucra un picut pe la cum si cat doarme ar fi super![]()
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
abramburika spune:
Iaca a aparut si mamica toropita d ecladura .... pai compesam cumva? Iti dau o ora de somn de la Silvia si bagi un pic d emancare in fata mea?
Ziceai de lala ... da, e la mare, da' ff activa la cealalta odisee cu mesaje si pozici ... la noi nu vrea sa puna si sa spuna 2 vb
.
Din seria sa o tinem pe mama cu adrenalina ridicata, Silvia mea cred ca are varicela ... mergem iar la dl. dr. si va spun eu ce si cum ...
Ma doare papu'
(pe bune) ... nu d ela varicela, ci asa, de-aiurea ...
Genutu spune:
Abramburika, referitor la parc iti dau perfecta dreptate. Mi-am dat seama ca de fapt e greseala mea ca nu ii luam intotdeauna jucaria inapoi si asta pe considetentul de a nu deveni egoista. De acum voi schimba foaia.
Iti multumesc inca o data!
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis PETRO - felicitari nepotelelor tale! o prietena era suparata ca nu papa baiatul bine, cica, la fructe - o banana+1/2 mar+3 caise+1/2 pac branza, pranz - o portie de vreo 300 gr de mancarica, dupa amiaza 2 iaurturi mici simple+1 cu fructe...eu ce sa mai zic, cand a mea papa o banana numai daca o fac shake, sau papa 1 nectarina, sau 2 caise, sau o felie de pepene Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |
da chiar m-am distrat la faza asta...auzi, nu papa bine...pai spune-i ca facem schimb o zi intre copii, daca e de acord...apoi mai vorbim...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Genutu spune:
Fetelor, cum fac sa apara numele bolduit sau colorat? Eu am incercat, dar nu mi-a iesit .
Genutu spune:
Ellis, sorry, m-am mai uitat o data si am vazut ca era vb. de un baiat si nu de o fetita.
uberbax spune:
| citat din mesajul lui dany26 buna fetelor genutu si ellis mersi ; genutu mi-a zis dr azi sa ii dau debridat si a zis ca daca s-au mai legat scaunele de le banan si ceai de menta nu crede ca e enteroviroza...sper sa aiba dreptate;problema mare este ca de as'noapte puiul meu a racit aare o gripa cred ca stranuta des ii curge nasul dar il doare si gatutul motiv pt care e foarte indispus, plange des , nu papa... ; ii dau panadol cu nurofen si oscilococcinum si albastru de metilen in gat; cred ca aluat-o de la mine desi am fost racita destul de superficial,dar nu trebuia sa il pup atat sau sa ii gust mancarea;am avut pb cu nasul si gatul o zi;eu chiar nu inteleg cum de nu a avut nici o pb toata iarna iar din primavara....atatea..![]() BB YASMI pana la urma cum ai aflat ca e mai bine sa faci?ii pui sau nu pampers afara?si eu am dilema asta pt ca stam appx 5-6 ore afara 10/10.30-13 si 18/18.30-21 laura si bianca pe unde sunt? FETELOR MAI E CINEVA CARE RAMANE 3 ANI ACASA CU BEBE??? www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE COMOARA NOASTRA ANDREI!!! NE LUMINEZI SUFLETUL SI NE INDULCESTI VIATA !14 Noiembrie 2007 |
Da si eu voi sta acasa cu Maria pana la 3 ani!
dany26 spune:
| citat din mesajul lui uberbax Da si eu voi sta acasa cu Maria pana la 3 ani! 19.12.2007-fetita Maria!!!!!!!!!si mami Cristina http://picasaweb.google.ro/uberbax.maria/Maria/photo |
da?
si cu sv ce ai hotarat sa faci?
intrebam pt ca am auzit ca ar fi o metoda de a spune ca are bb o boala....chiar si platfus si mai poti sta acasa 1 an cu aceeasi bani; dar trebuie sa stie dr pediatru ce trebuie sa faca,....
stiti vreo alta solutie?????

; genutu mi-a zis dr azi sa ii dau debridat si a zis ca daca s-au mai legat scaunele de le banan si ceai de menta nu crede ca e enteroviroza...sper sa aiba dreptate;
; ii dau panadol cu nurofen si oscilococcinum si albastru de metilen in gat; cred ca aluat-o de la mine desi am fost racita destul de superficial,dar nu trebuia sa il pup atat sau sa ii gust mancarea;am avut pb cu nasul si gatul o zi;eu chiar nu inteleg cum de nu a avut nici o pb toata iarna iar din primavara....atatea..
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
NE LUMINEZI SUFLETUL SI NE INDULCESTI VIATA !