Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (186)
Raspunsuri - Pagina 5
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 pai sincer cred ca daca merg la Bratu si imi sopteste un 3000 euro, o sa imi adun toata ambitia.hai c intru pe mess sa mai vb despre blegajiti Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
uberbax spune:
Buna dimineata!
N-am reusit sa mai intru ca nu mi-a mers netul toata saptamana!
Noi cu somnul suntem mai bine adica a inceput la pranz sa adoarma iar singura iar seara nu mai e asa tragedie!Sa speram ca isi revine!Oricum nu am lasat-o sa planga ca nu am putut!
Vad ca voi stati bine majoritatea la capitolul olita,eu inca nu pot spune asta,cred ca mai dureaza un pic!
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 Andreea eu am Arnica in dilutie f mica de 5 si 7 ....parca stiam ceva de genul ca in dilutie f mare isi schimba proprietatile...dar poate am eu info gresita.Tu de unde stii de Arnica si de dilutia asta?Ti-a recomandat vreun homeopat?? Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
ank, nu am fost la homeopat, am fost la farmacie si tipa de acolo mi-a zis ca e cea mai mica dilutie...
dar o sa caut pana gasesc din aia de care ai zis tu de 5 sau 7...o sa caut eventual si un homeopat la care sa merg sa-i cer parerea...mersi de info cu arnica...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ellis spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dany26
ellis asa e recunosc...cu mare rusine mersi mult mult! of andrei,somnicul de azi l-a avut f f agitat s-a trezit de multe ori gemand sii chemand-ma la el...ce o avea bietul....se freca in cap si la urechi...pote ii aparea vreo mesea... eu ii fac paste cu smantana si cascaval, budinca de branza, branza cu mamaliga si smantana,piure cu almete si lapte, ii faceam si spanac cande era proaspat tu de care folosesti,congelat?cum faci budinca de legume?! www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE COMOARA NOASTRA ANDREI!!! NE LUMINEZI SUFLETUL SI NE INDULCESTI VIATA !14 Noiembrie 2007 |
este o budinca pe blog; mai schimb legumele intre ele, pun mazare , conopida, brocoli...
spanac congelat folosesc mereu;
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
ellis spune:
BINE ATI VENIT, GENUTU SI MARIA!
LAVI - curajoasa esti! sa ne zici ce faci cu programarea!
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
Nov-Dec2007 spune:
Ank, Lavi, pana sa aduceti voi problema sanilor in prim plan zau daca aveam vreo problema. :)) Sunt total in afara subiectului... Eu ma simteam extraordinar si dupa ce am nascut, cu alea 20 kg in plus si cu burtica aferenta. Acum ca sunt mai slaba si mai in forma si cu "caroseria deteriorata" lucrurile nu sunt roz deloc si inca alaptez, asa ca o sa trec la planul B: o sa spun in fiecare dim si seara "sunt frumoasa! sunt frumoasa!". Maria sigur nu ma va contrazice!
Va doresc succes si sume la Bratu mai mici decat ati auzit! 
Petro, chiar ai cu ce lauda! Si fetita si nepotele frumoase si talentate! In Herastrau am fost cu Felicia si Lorena si Cristina si Raducu.
Adra, voi ce mai faceti? V-ati refugiat in blogosfera? 
Vasari spune:
Eu eram nov-dec.
Am ramas logata de cand am facut noul capitol. Am vorbit in numele mai multor mamici? :))
S-a trezit Maria, azi nici nu am ajuns in parc, iar acum e foarte innorat...
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
Genutu spune:
Ciao!
http://picasaweb.google.ro/popovicienu/Ruxi09072009?authkey=Gv1sRgCP33gpqWr6-kqQE&feat=directlink
abramburika spune:
alina - multumesc
. Fara falsa modestie, asa e, nepotelele mele (care-s mari, da' tot mici sunt
) sunt ff talentate si bine crescute. Cinste lor si mamei lor!!! As vrea sa le calce Silvia pe urme ...
adra - ori e suparata pe noi, ori e in greva de forum ... cu ce o pufosesti pe Eva, ca e scumpa foc, grasunica!!! 
pussi spune:
Noi suntem bine, ieri le-am lasat si la program prelungit la cresa, au dormit, dar azi nu au vrut sa doarma, mai ales Eni asa ca m-am dus si le-am luat si fac nani acasa. Important e ca stau acolo de placere si papa fara probleme. Cu somnul mai am timp pana in toamna!
ank, bb sa ne tineti la curent cu sanii...
ellis eu cand aud din astea la TV schimb canalul... nu mai pot sa vad nimic dureros, nici filme cu copilasi bolnavi! M-am schimbat ff mult decand am nascut!
ankule si eu trebuie sa tai suzeta la amandoua![]()
bb eu le pun pe olita, le spun ce si cum, dar pana nu vad ca am si raspunsuri clare, adica sa-mi ceara olita ca urmaeaza sa faca nu ma mai agit!
va pupic
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!

17.10.2007 si
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
NE LUMINEZI SUFLETUL SI NE INDULCESTI VIATA !