Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (186)
Raspunsuri - Pagina 4
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi ank stiu pe cineva care si-a facut. fara alte implanturi si bla bla bla. pur si simplu ridicare de sani, ea a vrut fara sa ii decupeze mamelonul (asa cum se face de obicei) si a costat-o 3000 euro. nici eu nu vrea altceva, dar as prefera daca a aparut si la noi sa imi injecteze grasime (pt ai ridica) care apoi se absoarbe in timp decat sa imi "decupez" tot sanul. ai vazut cum se face?? mai nou se injecteaza in sani un amestec de celule stem preluate din grasimea de pe restul corpului pacientei care nu se mai reabsoarbe in timp. genuta, trebuie sa iti faci cont pe photobucket sau flickr sau altul (nu mai stiu _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 ![]() |
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
eu asa stiu de la doctorita de care iti zic...care le mai face cate o evaluare pacientelor acolo.Dar nu stiu pe cineva care si-a facut sigur...Dar am sa mai vorbesc cu ea in detaliu.Eu vreau si cu decupare de mamelon..Ea zicea ca implanturile costa foarte foarte mult
Ank83 spune:
Andreea eu am Arnica in dilutie f mica de 5 si 7 ....parca stiam ceva de genul ca in dilutie f mare isi schimba proprietatile...dar poate am eu info gresita.Tu de unde stii de Arnica si de dilutia asta?Ti-a recomandat vreun homeopat??
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
bb_yasmi spune:
pai ank si daca dai un search pe google vezi ca preturile se invart in jurul a 2ooo euro. o ridicare de sani costa cam la fel cu implant de silicoane
. crede ma m-am documentat....![]()
![]()
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
Ank83 spune:
Uite despre Arnica www.homeopatieclasica.ro/Article4.phtml" target="_blank">aici
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Ank83 spune:
Mai aceeasi fata am facuto si eu cand am auzit ... ca ma asteptam la 2000 euro... dar pana nu ajung la un consult..nu am de unde sa stiu cu exactitate
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
bb_yasmi spune:
ank, mie mi se pare cam mult sa dau 2000-3000 de euro....
pai de banii aia merg in honolulu in concediu....![]()
![]()
upsss cred ca nu am "deraiat" de la subiect..... da' o liposuctie/abdominoplastie stii cat costa??![]()
![]()
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi ank, mie mi se pare cam mult sa dau 2000-3000 de euro.... pai de banii aia merg in honolulu in concediu....upsss cred ca nu am "deraiat" de la subiect..... da' o liposuctie/abdominoplastie stii cat costa?? _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 ![]() |
asta nu stiu si sincer asta se poate rezolva si prin alte metode nu doar chirurgical...si acolo chiar nu m-ar lasa inima sa dau bani
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Ank83 spune:
uite http:// www. garbo. ro/comunitate/forum/view_topic/4645/print.html zice una garbo mai pe la sfarsit de un masaj cu lamaie ...(macar putin deiar mai ridia )
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
bb_yasmi spune:
hai ca esti tare anko....
, mai bine fa ti o limonada...macar e buna pt organism....![]()
![]()
![]()
sincer, cred ca daca poti si ai ambitie cu sport intens se mai poate rezolva cate ceva....dar nu se vor vedea minuni peste noapte!!
_
happy mom Lavi &
Ank83 spune:
pai sincer cred ca daca merg la Bratu si imi sopteste un 3000 euro, o sa imi adun toata ambitia.hai c intru pe mess sa mai vb despre blegajiti ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici