Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (186)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

bravo silviuta!!!!

acum vin si eu cu o intrebare iarasi , tinand-o fara pampers pe iasmi am observat ca in fiecare zi intre 13-16 ea nu face pisi. nu e cam mare intervalul???

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genutu spune:

Lavi, merci de primire, stau pe Ghe Lazar.

Mergi la inceput

genutu.....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Genutu, bun venit...

Ank, m-ai distrat cu fraza asta:"Cu suzeta ....degeaba i-as taia o suzeta ...ca la noi in casa nu exista suzeta lui Raul si suzeta lui Ceci... si acolo e tot o legea a junglei cine o ajunge primul e a lui...Plus ca ii ia suzi din gurita fetei... Deci nici acum nu intelege ca aia e suzeta lui Ceci ...si cealalta e a lui "... cred ca e o experienta foarte fascinanta sa ai doi nazdravani de genu asta...am personajele junglei..

ANk, stii o alta varianta cu dilutie mai mica pentru arnica? sau folosesti altceva in cazul asta???

Petro, e nasoala chestia asta cu cazaturile... ma gandesc mereu la ce e mai rau... si Eric tot patul mare serveste...nici gand sa mai 'incapa' in patutul lui...e prea mic pentru el (cica)...n-are loc sa se invarta si sa faca wrestling cu animalele lui asa cum vrea...
Felicitari pentru fetita mare deja, care face la olitaaaa!!!

pupam toata lumea!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

Doamne, am vazut la realitatea o tragedie cu o fetita de 2 anisori si jumatate din Calarasi - Valcelele, a cazut intr-un putz ingust , la 8 dimineata si acum au scos-o, moarta! Doamne, ce tragedie!

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

da ellis...mare tragedie....dar eu zic ca e vina parintilor ca n-au acoperit putul ala...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genutu spune:

Cum reusesc sa pun si eu poze? Helppppppppp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

helloo

ank-ule unde mamaaa e doar 800-900 o ridicare de sani???? ca maine ma programez!!! din cate stiu eu la bratu e in jur de 2000-3000 euro.

_

mai eu chiar la bratu stiu ca e atat. daca dupa ridicarea aia mai vrei si alte injectari si implanturi ...costa.Asta o stiu de la o doctorita care imi preda la scoala si mai merge pe la cab bratu

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Deci, raportam: s-a trezit Silvia, s-a dat singurica jos din pat, pupicii de rigoare dupa somnic si "pipi, pipi". Si fuga-fuga la olita ... facut pipi!!! Suntem pe calea cea buna. In curand o sa urmam exemplul Amirei, sper!!

Felicitari! Sunteti pe drumul cel bun!

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

ank stiu pe cineva care si-a facut. fara alte implanturi si bla bla bla. pur si simplu ridicare de sani, ea a vrut fara sa ii decupeze mamelonul (asa cum se face de obicei) si a costat-o 3000 euro. nici eu nu vrea altceva, dar as prefera daca a aparut si la noi sa imi injecteze grasime (pt ai ridica) care apoi se absoarbe in timp decat sa imi "decupez" tot sanul. ai vazut cum se face??
mai nou se injecteaza in sani un amestec de celule stem preluate din grasimea de pe restul corpului pacientei care nu se mai reabsoarbe in timp.

genuta, trebuie sa iti faci cont pe photobucket sau flickr sau altul (nu mai stiu )

_

Mergi la inceput

de lala si cami mai stie cineva ceva???

_

Mergi la inceput