Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (186)
Raspunsuri - Pagina 22
ancadragoman spune:
Am vazut putza de Stefan si...promite baiatul![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
Victo spune:
anco, esti mortala!![]()
![]()
..
maria nu te-a luat la intrebari despre ce au baietetii intr picioare? :):)
imi fac mea culpa..am pus pozele doar fetelor de la topicul de cluj. sorry 
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
pussi spune:
salutiiiiiiii
petro superbe pozele si Silviuta!
victo pe 25 pleca la bunici! si ce faceati voi lapiscina la Comandor si pe terasa la Golden Tulip???![]()
Tustele fac nani si eu ma bag la calcat! a fost bine azi la gradi![]()
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
ancadragoman spune:
Victo nu ma intreaba pentru ca stie ,adica ma gandesc ca stie din moment ce imi spune ca are" bebe in buta"![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
Vasari spune:
Cristina, daca promiti tu voi fi mai increzatoare.![]()
Victo, dulce Stefanut si are niste ochisori superbi! Vad ca ai un cavaler adevarat! Poza cu palaria si voi doi mi-a placut mult.
Noi i-am explicat Mariei ce au baietii si fetele, ea oricum vine cu noi la baie. Nu stie de bebe, stie doar de pishu. :) Mi se pare o varsta la care trebuie sa afle tot, mai ales pt ca a intreabat.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
ellis spune:
FLORY - felicitari! asa am auzit si eu la mamicile care au reusiit sa alapteze pana tarziu, ca nu beau lapte, nu-i nic, supliniti cu alte branzeturi!
LAVI - cauta-te si tu la ficat daca ti-e rau de la usturoi...eu nu mai mananc usturoi crud de cativa ani;
merci, CRISTINA!
VICTO - pupici pe ochii aia frumosi!
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristi07 buna ziua tuturor. am admirat in secret pozele cu fetite care mai de care mai dragalase/cochete/motzate. maria (uberbacx) in disneyland, maria (anca) la mare- cu ce pofta manca rosia aceea, pe Silvia in "costumul de baie" si pe noua fetita cu codite Maria. sper sa nu fi "scapat" pe cineva. poze cu baietei nu sunt? Cristina si Radu 3.12.2007 |
si noi am admirat aceleasi fetite superbe...
in plus, l-am vazut si pe Stefan...un cavaler cu ochi albastri...*********************************************************
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui Genutu Poze noi, poate va plictisiti http://picasaweb.google.co.uk/popovicienu/Ruxi12Iulie2009?authkey=Gv1sRgCOG11MaKhJyzEQ&feat=directlink |
tare dulcica e...sa va traiasca..

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
uberbax spune:
| citat din mesajul lui Victo http://family.webshots.com/album/573480280ZGRZVO ma duc sa ma epilez, ca maine plecam hai hui mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007) |
http://family.webshots.com/photo/2420290070102838148bWUhER,cunosc pozitia asta de somn....foarte tare!

Genutu spune:
Multumesc Eladea 
L-am admirat si eu pe Victoras, are niste ochi superbi. Mi s-a parut mie sau isi ajuta bunicii?