Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (186)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Genutu spune:

Maria nu stie prea multe despre pasarici, de diferentele dintre fetite si baietei, credeti ca e cazul sa-i explic? Pe noi ne vede la baie tot timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

haha..pussi, ne-ai prins..pai la amiral am avut cazarea si la tulip ne=-a placut meniul zilei ;)

ah, noi ne intoarcem sambata de la bunici, deci nu ne vedem. pacat. vroiam sa vad daca dragostea la distanta rezista ;)

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia spune:

Buna fetelor,
Ma numesc Amelia si vreau sa ma alatur voua ca un nou membru.Sper sa ma puteti primi in clubul vostru.
Am o fetita nascuta pe 27.12.2007.O sa incerc sa atasez cateva poze cu gargarita mea.
Va doresc o zi frumoasa in continuare!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Amelia, bine ati venit!! Spune-ne mai multe despre voi!

Noi mergem prin parc, momentan stau cu o mana pe leaganul Mariei si cu alta pe tastatura, dar ea are nevoie de amandoua, bineinteles.:)

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Amelia, bine ati venit!! Spune-ne mai multe despre voi!

Noi mergem prin parc, momentan stau cu o mana pe leaganul Mariei si cu alta pe tastatura, dar ea are nevoie de amandoua, bineinteles.:)

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Gata am reusit...sper...
http://www.flickr.com/photos/13953844@N08/3716209153/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

bine ati venit mamici cu fetite!

amelia cum o cheama pe fetita ta? e tare dulce cu codite...

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genutu spune:

Amelia bine ai venit!
Ai o fetita tare frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

AMELIA - bine ati venit! nu stiu cum o cheama pe pitica ta, dar imi pare cunoscuta; unde stati in Bucuresti?

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Amelia, bun venit...ai o fetita tare dulcica...sa-ti traiasca!

Ancad, bun venit din co...vazut pozele la zi...scumpa de tot...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna dimineata....
mai rarut p-aci...ca sunt in concediu....si nu am timp decat de fata mea....nu am mai apucat sa citesc din urma ...la noi e sezon de compoturi, gemuri, muraturi...daca nu fac eu, tre sa supravegez copila...cum am prins un ragaz fara ea m-am dus la manichiura/pedi...la cosmetica , coafor...cumparat una alta pt. concediu...
parintii mei s-au intors din concediu sambata....miercuri dupa-masa plecam noi....pt. doar 7 zile...dar asta e poate mai prind ceva in septembrie
Ana se trezeste noaptea si ma striga ...merge buni la ea dar mai rau se tureaza, nu o lasa sa o ia in brate sa-i dea laptele...asadar, nu am reusit sa facem transferul de responsabilitati....si ma apuca nervii ca nici nu mai am timp si o sa plec si vor ramane amandoua incurcate....si fata mea o sa plangaceasca o zi, doua....peste zi nici nu e oproblema de fapt...dar noaptea....si ma-apuca groaza ca nu cumva sa-i schimbe bunicii astia programul de somn...ca mie tare bine imi e ca fata mea se trezeste la 10....
de cateva zile nu mai bea laptic aproape de loc...(cate 80-100 ml)seara nu bea klumea ...si mai nou pe la 4 se trezeste si cere "oate oate"= lapte...din care bea destul de putin si apoi "pati pati)= pat...ea bea laptele pe la 6 si era perfect ...la 10 micul dejun...acum insa daca-i vin ideii de trezit la 8...ce ma fac!!!sper sa reuseasca buni sa o calmeze noaptea si sa doarma asa ca si pana acum....

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput