Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (186)
Raspunsuri - Pagina 21
cristi07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adra_bell Petro, felicitari Silviei pentru concurs! Ce-ati castigat? Un tricou pictat? Abia astept sa vad tricoul, pe Silvia bineinteles! ![]() Am vazut-o si pe Maria, ratusca la mare, pare ca s-a distrat foarte bine. Am vazut ca a fost si bunica cu voi Alina, la gradi merge Maria? Nu la cresa? Cristina, ia iesi in fata si mai povesteste cate ceva. Eu i-am desenat Evei, un caiet intreg, pe fiecare pagina cate ceva, desi nu ma pricep, am copiat si de prin carticele, jucariile ei. Au iesit frumos, Evei chiar ii place, asa ca ma gandesc sa ma apuc de desenat hainute. Ma ingrozeste gandul sa ma intorc la munca, nu stiu cum o sa ma descurc cu treburile p-acasa adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce |
"are you talkin' to me?" sau cealalta Cristina (uberbax)
Cristina si Radu 3.12.2007
cristi07 spune:
buna ziua tuturor.
am admirat in secret pozele cu fetite care mai de care mai dragalase/cochete/motzate.
maria (uberbacx) in disneyland, maria (anca) la mare- cu ce pofta manca rosia aceea, pe Silvia in "costumul de baie" si pe noua fetita cu codite Maria.
sper sa nu fi "scapat" pe cineva.
poze cu baietei nu sunt?
Vasari spune:
Flory, ce frumos! Poate mai e o speranta si pentru noi. 
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
cristi07 spune:
| citat din mesajul lui Vasari Flory, ce frumos! Poate mai e o speranta si pentru noi. ![]() Alina si Maria - 3 nov 2007 Primul orice |
si la voi va fi la fel! iti promit

uberbax spune:
Multumim de aprecieri!Va pupam pe toate!

Si eu am mai vazut poze cu fetite tare dragute,aici sunt numai copii frumosi!
Cristina...ai dreptate...cu baietei nu sunt poze noi?Ce zici?????Parca ai baietel nu?....hai baga poze noi!
Ellis am fost la Paris o saptamana si bineinteles la Disneyland!
Havrix ii voi face si eu Mariei dar la 2 ani nu acum,mai ales ca eu n-o dau inca la gradi!
Victo spune:
auzi la ele..cica poze cu baietei nu sunt..da Stefanut nu=-i baietel? :):) ca v-am pus si poze in fundu gol, sa se vada clar ;)
am vazut-0o si eu asta noapte pe Mariuca, da n-am mai avut vreme sa scriu. vad ca a fost mai curajoasa decat stefan al meu, care fugea de apa cat il tineau picioarele.
l-am inscris azi la cresa. vom merge doar din 15 septembrie, cd se va deschide. habar n-am insa ce vom face pana atunci, ca eu d elunea viit incep serviciul, iar sotul de la 1 august.
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
cristi07 spune:
| citat din mesajul lui Victo auzi la ele..cica poze cu baietei nu sunt..da Stefanut nu=-i baietel? :):) ca v-am pus si poze in fundu gol, sa se vada clar ;) am vazut-0o si eu asta noapte pe Mariuca, da n-am mai avut vreme sa scriu. vad ca a fost mai curajoasa decat stefan al meu, care fugea de apa cat il tineau picioarele. l-am inscris azi la cresa. vom merge doar din 15 septembrie, cd se va deschide. habar n-am insa ce vom face pana atunci, ca eu d elunea viit incep serviciul, iar sotul de la 1 august. mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007) |
Victo, eu nu am vazut pozele...
nu am vazut linkul 
ancadragoman spune:
Victo mai da link-ul odata ca nu l-am gasit![]()
Am vazut pe Mariutele si sunt superbe
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
Victo spune:
http://family.webshots.com/album/573480280ZGRZVO
ma duc sa ma epilez, ca maine plecam hai hui
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
cristi07 spune:
| citat din mesajul lui Victo http://family.webshots.com/album/573480280ZGRZVO ma duc sa ma epilez, ca maine plecam hai hui mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007) |
e tare dulce! imi plac pozele de la tara...cu gastele..

Eva-Elena (14 nov 2007)