Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (186)
Raspunsuri - Pagina 18
Genutu spune:
Adra, bine ca ai la ce te intoarce. In leg. cu treburile casei va fi mai greu, dar iti poti lua o bona care sa va mai faca si prin casa una, alta.
Genutu spune:
A MAI FACUT CINEVA HAVRIX? SAU FACETI? este contra hepatitei a, dr a zis sa i-l fac acum, inainte de gradi...
Eu nu i-am facut Mariei niciun vaccin din cele optionale, ci doar pe cele obligatorii.
adra_bell spune:
Mda, problema este ca nu vreau sa ma intorc in acelasi loc, am toata intelegerea si compasiunea pentru colegii mei dar sunt toti trecuti de 50 de ani, so, o mare parte din munca imi pica in cap, ca ei nu stiu, ca ei nu mai pot invata de la varsta asta, dar nici eu n-am nicio vina.
Nici eu nu i-am facut Evei niciun vaccin in afara de cele din schema obligatorie.
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
Genutu spune:
Te inteleg, atunci poate ai noroc sa iti gasesti in alta parte.
Sar de la una la alta...noi ne-am gasit o bona care ne face si de mancare. Deocamdata vine doar 4 ore pe zi pt. ca eu inca stau acasa. In astea 4 ore o scoate pe Maria afara si eu imi fac treaba linistita. Din momentul in care va veni 8 ore, eu zic ca va avea timp sa mai faca si ceva extra in cele 2 ore in care doarme copilul.
Genutu spune:
Fetelor, multumesc de raspunsuri!
Ellis felicitari pt. cele 12 kg. Eu am noroc ca am revenit la kg de dinainte de nastere...bine, am burta si sanii mai lasati...dar deocamdata sunt multumita de cum arat. Poate daca mai fac vreun bebe, se va schimba situatia.
Mariussimiuc unde mergeti in concediu?
dany26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc Pe mine ma ingrozeste gandul ca nu mai am unde ma intoarce. ![]() Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
of cam asa e si la mine de aceea ziceam sa mai stau un an acasa...mai ales ca bani de gradi particulara nu prea avem....
abramburika spune:
Am revenit de la shopping ... am cumparat multe pt. Silvia (sunt reduceri), dar si cadouri pt. Romania.
Multumim pt. complimente si urari. Stiu ca nu-i ceva ff important, da' eu ma simt de parca ar fi luat la facultate cu concursul asta
. Si mai stiu ca ne-am distrat amandoua facand acele lucrari. Asaaaa, da, e vorba de un tricou pictat la cerere ... iar eu am cerut ratuste. Ca mai nou asta e pe lista preferintelor Silviei.
adra - faina ideea cu caietul... asteptam poze cu Eva cea studioasa.
Si sigur ca o sa-l poarte tricoul la intalneala ...
Despre servici ... incerc sa ma gandesc la partea frumoasa ... ca o sa mai stau un an cu Silvia. LA partea urata (ca nu am unde sa ma intorc) o sa ma gandesc de la anu'.
abramburika spune:
alina - si tu cu rochitele!!! Tocmai ce mi-a zis o prietena ca a observat in majoritatea pozelor Silviei, ca am imbracat-o mai mult in pantaloni. Nu am remarcat ... si asa s-a intamplat. Are si rochite muulte ... dar asa s-a nimerit. Adica pt. parc si de zi cu zi o imbrac in pantalonasi (scurti), mai de tavaleala ... dar in rest, la iesiri etc. rochite, fustite ... Merci oricum de observatie
.
Si ca sa compesnez azi i-am luat o rochita, o pereche de pantalonasi si un tricou ... hahhahaaa ... dar si accesorii pt. par, de fetita
chilotei de fetita, sosetute, jucarii etc.
mariussimiuc spune:
Petro,sa va fie de bine shopingareala. ![]()
Am incercat sa las azi un comentariu pe blog,dar n-a mers.
M-ai banat? 
Pupici la Silvia,care e o frumoasa cu sau fara rochita. ![]()
Genu,eu is mai zapacita de felul meu...Acu' imi dau seama ca nu ti-am urat bun venit la noi. Sorry!
Saptamana viitoare plecam,la Saturn.
Dany,va fi greu daca din toamna nu va mai fi un salariu in casa,dar nu te gandi la acel certificat de handicap. Are dreptate Lavinia cand spune ca acel certificat va atarna ca o tinichea la dosarul lui de mai tarziu,de la gradinita,scoala...
Vezi si tu jumatatea plina a paharului...Salariul care l-ai fi luat la serviciu,il dadeai oricum pe bona sau gradinita...Asa,macar stai cu puiul acasa inca un an. ![]()
Eu de la toamna ma apuc de facut/vandut prajituri,ca de pictat tricouri nu ma pricep. ![]()
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Genutu spune:
Nici eu nu am la ce sa ma intorc si problema e ca nu mai gasesti job-uri. Nu ne ramane decat sa ne rugam sa iesim mai repede din criza.
Miha - nu-i bai, greu m-am hotarat sa intru sa va scriu, tocmai pt. ca voi va stiti de atata timp si un nou venit poate e mai greu acceptat...e si normal.