Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (186)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hai mah genutu ca te-ai integrat bine!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Genutu
Miha - nu-i bai, greu m-am hotarat sa intru sa va scriu, tocmai pt. ca voi va stiti de atata timp si un nou venit poate e mai greu acceptat...e si normal.

O vreme am fost cu fetele la odiseea de burtoase. Dar vorbeau prea mult,chiar si pentru mine. Asa ca m-am pierdut undeva pe drum.
Apoi am revenit la bulgarasi.Aceeasi senzatie am avut si eu,ca si tine,dar am dat din coate,sa-mi fac loc pe aici.
Sunt sigura ca ne vom intelege de minune.

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genutu spune:

Vai...multumesc, sunteti foarte dragute!
Lavi, Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
Miha - nu-i bai, greu m-am hotarat sa intru sa va scriu, tocmai pt. ca voi va stiti de atata timp si un nou venit poate e mai greu acceptat...e si normal.

O vreme am fost cu fetele la odiseea de burtoase. Dar vorbeau prea mult,chiar si pentru mine. Asa ca m-am pierdut undeva pe drum.
Apoi am revenit la bulgarasi.Aceeasi senzatie am avut si eu,ca si tine,dar am dat din coate,sa-mi fac loc pe aici.
Sunt sigura ca ne vom intelege de minune.

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

pai tu daca vii cu o prajitura, mama cum sarim toate!

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

respiram si noi o gura de aer de Cluj, apoi de marti plecam spre Arad

pusi, nu veti fi la bunici sapt viit.?

poze cu noi in concediu..pentru cei care sunt la serviciu ;)

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Poze noi, poate va plictisiti

http://picasaweb.google.co.uk/popovicienu/Ruxi12Iulie2009?authkey=Gv1sRgCOG11MaKhJyzEQ&feat=directlink

Mergi la inceput

Miha - pe tine te-au acceptat ca esti as in bucatareala, le-ai dat pe spate pe toate, nimeni nu te intrece, poate doar Ellis...eu nu ma pot lauda cu asa ceva pentru ca nu-mi place sa gatesc deloc, m-am apucat de nevoie de cand o am pe Maria si nu fac decat pentru ea... altfel, ar muri toti de foame .

Mergi la inceput

Citat:

Miha - pe tine te-au acceptat ca esti as in bucatareala, le-ai dat pe spate pe toate, nimeni nu te intrece, poate doar Ellis...eu nu ma pot lauda cu asa ceva pentru ca nu-mi place sa gatesc deloc, m-am apucat de nevoie de cand o am pe Maria si nu fac decat pentru ea... altfel, ar muri toti de foame .

io imi scot palalia in fatza lui Miha, nu am talentul ei...acum ca nu mai am nici timp si sunt si la dieta, am ramas in urma cu gatitul...

MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Citat:

Poze noi, poate va plictisiti

http://picasaweb.google.co.uk/popovicienu/Ruxi12Iulie2009?authkey=Gv1sRgCOG11MaKhJyzEQ&feat=directlink

pupam carliontzata eleganta!

MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

eu va las la discutii, ca maine cel tarziu la 6 tre sa fiu in picioare si cu lapticul gata, ca altfel iese cu scandal! pe toate!

MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput