Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (186)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Petro, felicitari Silviei pentru concurs! Ce-ati castigat? Un tricou pictat? Abia astept sa vad tricoul, pe Silvia bineinteles!

Am vazut-o si pe Maria, ratusca la mare, pare ca s-a distrat foarte bine. Am vazut ca a fost si bunica cu voi

Alina, la gradi merge Maria? Nu la cresa?

Cristina, ia iesi in fata si mai povesteste cate ceva.

Eu i-am desenat Evei, un caiet intreg, pe fiecare pagina cate ceva, desi nu ma pricep, am copiat si de prin carticele, jucariile ei. Au iesit frumos, Evei chiar ii place, asa ca ma gandesc sa ma apuc de desenat hainute.

Ma ingrozeste gandul sa ma intorc la munca, nu stiu cum o sa ma descurc cu treburile p-acasa

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Mihuta, chiar doarme super Sophia! Mai trebuie doar sa inceapa sa manance si totul va fi bine. M-am distrat tare la faza cu masa de pranz. In ce a constat? Sper ca nu in "mimica".
Petro, felicitari pentru premiu, iar la ferma se vede ca v-ati simtit foarte bine! Silvia e tare frumoasa, mai ales in rochite!
Adra, Maria va merge la o gradinita particulara (au grupe de 2-3 ani), iar de la 3 ani la una de stat probabil (chiar am una langa mine f buna). Momentan asta e planul meu, sa vedem si practica.
Pussi, ma bucur ca le place tustelor "ghiozdanelul". Sper sa fie si la noi bine. Eu am doar 2-3 variante de gradinita, asa ca mergem din prima impreuna.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uberbax spune:

Buna ziua!
Genutu,am scris aiurea...doarme la pranz 2 ore jumate-3!

http://picasaweb.google.ro/uberbax.maria/Maria18Luni?authkey=Gv1sRgCNCesPe8uKTELQ#
Am pus poze noi pt cine vrea sa ne vada cum mai aratam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Petro, felicitari Silviei pentru concurs! Ce-ati castigat? Un tricou pictat? Abia astept sa vad tricoul, pe Silvia bineinteles!

Felicitari si din partea noastra!

Citat:
Ma ingrozeste gandul sa ma intorc la munca, nu stiu cum o sa ma descurc cu treburile p-acasa

Pe mine ma ingrozeste gandul ca nu mai am unde ma intoarce.

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

am scris si eu un mesaj, dar l-a sters sotul cat am fact eu nani

o vazusem pe Maria la mare

A MAI FACUT CINEVA HAVRIX? SAU FACETI? este contra hepatitei a, dr a zis sa i-l fac acum, inainte de gradi...

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pussi

buna dimineata si de la noi!

ancutaD am vazut o Mariuca superba!
BB eu astept reducerile din august pt. noua garderoba de job asa cum zicea Ancuta... eu cam astept cu nerabdare sa incep!
ellis asta cred si eu, dar aseara, dupa o zi cu mine totul a decurs normal! Desi le-am explicat ca ieri si azi nu mergem la gradi, tot si-au luat ghiozdanelel si au sta cu ele la usa!
vasari eu am facut singura turul gardinitelor si pe tati l-am dus doar la 2 ... spre care m-am hotarat eu!
mihuta si Tustele dorm mult in ultimul timp... 20:30-8:30 si 14-17, chiar 18! Cu papa incepe si Ana cu figuri de luat 3 linguri si gata

in alta ordine de idei, ieri mi-am lasat fetele ocupate in hol.. si in maxim 2 minute le-am gasit la etaj asa ca gata cu joaca din hol...

o duminica frumoasa!

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

ce scumpe cred ca sunt!

MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

MIHUTA - am slabit 12 kile, dar tinuta fara abateri...rau e ca a scazut vointa o data cu kg...dar as vrea sa mai dau vreo20, in timp;

CRISTINA - tare frumoase pozele, unde sunt facute?

PETRO- felicitari pt premiu! frumos s-a distrat Silvia!

ANCA - asa papa si a mea rosie si pepene...cum vede rosu, face ochii mari si mana lunga!

MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genutu spune:

Doamne cat e dulce cum papa Maria de AncaD rosia aia!

Iasmi

Ank83 eu am hotarat sa nu-i scot formula din cauza ca ea nu pune gura pe niciun fruct, nu e fan iaurt, branza, dulceata, etc. Mananca relativ bine supele, ciorbele, oul, pestele, carnea... in general mancarea gatita. Nu-i plac legumele deloc, nu-i place spanacul, mazarea depinde...uneori o mananca, alteori nu (identic fasole verde, orez). Prefera cartoful. De aia m-am hotarat sa nu scot formula pentru ca m-am gandit ca-si ia de acolo necesarul de vitamine, Ca, etc.

Mergi la inceput

Petro pacat ca nu ati mai ajuns la preselectie ... sigur ar fi fost aleasa. Silviutei care e atat de dulce in pozele astea. Cred ca si eu ca s-a distrat asa bine la petrecerea asta, pozele sunt super.

Mergi la inceput

Uberbax, in poza asta e superba: http://picasaweb.google.ro/uberbax.maria/Maria18Luni?authkey=Gv1sRgCNCesPe8uKTELQ#5357537279842170706

Am uitat, felicitari Silviutei pt. premiu

Mergi la inceput