Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (186)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

si un filmulet http://good-times.webshots.com/video/3057148300101626593ygRHIx

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neatttaaaa

am intrat si eu un pic inainte sa merg sa imi iau cupilu'

deci:
pussi, anca.....eu nu vreau sa merg la lucru.... e asa bine acasa.....sa ai timp de toate!!!!

pussi, vezi ca au inceput reducerile....mariiiiii....aseara am fost la mall la shopping!! sunt si 60-70% reduceri!!

mihuta, iti multumesc frumos de raspuns!! m-ai linistit mult! nu afecteaza laptele de la amiaza cu nimic programul de mancare, si, ai dreptate ii voi da. eu incercam de multe ori sa nu ii dau ca sa nu fie prea mult lapte (ea uneori seara cere si 2 bibe)....[alcool. si iasmi are un program superrrrr de somn, de la 22-22.30 pana pe la 9-9.30 eu zic ca e bine . si la amiaza tot vreo 2-3 ore doarme.

genutu, iasmi nu mai bea formula dinainte de 1 an.

ancad,

cred ca suntem si noi pe drumul cel bun cu olita, imi spune ori de cate ori o intreb si nu ma pacaleste...cgiar face!!!!

aaaa

plec si eu dupa nazdravana mea.....ca ma vb cu ea la tel si deja mi-a zis : " mami acaca" ca vrea acasa.... si sa-i aduc "bamboane...ca e minte" adik e cuminte...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

pussi, vezi ca au inceput reducerile....mariiiiii....aseara am fost la mall la shopping!! sunt si 60-70% reduceri!!

adica acum au preturile reale la haine

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Genutu .. nici Raul nu mai bea formula de ceva timp.. dar si acum ii pun o cupa de formula in laptele de vaca. Asa ii place mai mult
Dar daca vrei sa ii dai in continuare formula nu vad nici o problema pt ca e posibil ca atunci cand intri cu laptele de vaca sa iti ceara cantitati duble pentru ca nu e asa hranitor

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Neata!
Petro, vad ca ati fost la mare. Ati fost si la preselctie? Cum a fost?
Lala, ati ajuns?

Cat despre caroserie, a mea nu s-a deteriorat foarte tare, e drept ca cele cateva kile in plus sunt puse cam naspa, daca ma mobilizez un pic scap de ele. Nu o sa scap in schimb de vergeturile de pe picioare, pe burta n-am deloc

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Cred ca a revenit ANCAUTZA, prea ati scris mult!

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Iata-ma-s!!! Ciaooooo!!!

In primul rand, nu are Silvia varicela. Cica e tot de la forma aia virala ... sunt virusi care se manifesta si cu puntulete rosii pe corp. Buuuunn .. febra nu a mai avut si mucii sunt pe trecute.

Am fost ieri la o zi de nastere ... la un agriturism. Cu piscina, ferma, restaurant, loc de joaca pt. copii ... tot tacamul. Ne-am simtit super, iar Silvia s-a distrat de minune!! Am vazut animalute (aveau ferma didactica) si muzeul orezului ... toate fazele de prelucrare a lui, de la adunat la ambalat. Silviei i-a placut un magarus . A mancat bine si de toate, iar din apa nu o mai puteam scoate. Nu a dormit deloc dupa-amiaza ca avea treaba de facut , dar a fost cuminte si ne-am inteles cu ea. Dar cand am ajuns acasa ... a fost terminata.

adra - a fost preselectie ... noi nu am mai fost ... din motive financiare. Era o cheltuiala extra, neprevazuta ... asta e! La anu'!

ancaD - frumos a fost la mare!! Si Mariuca e o bombonica!!!

genutu - nici noi nu mai bem formula ... ci lapte normal. Un timp, cumparat din mag., acum direct de la dozator, de la o ferma.

Aaa ... sa ma mai laud un pic ... am castigaaatttt!!! Silvia de fapt, la concursul de pe activitaticopii. E primul nostru premiu ... si sunt asa de incantata!!!

Gata, ma duc sa pregatesc programul de azi ... cred ca vom trage o tura de shopping ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Salutare!

Genutu, Matei al meu bea formula si va mai bea pana pe la 2 ani si jumatate. Doua pediatre au insistat sa nu-l trec pe laptic de vaca.

Cred ca noi suntem campioni la somnic : Matei adoarme pe la 22.00-22.30 si trebuie sa-l trezim noi pe la 10.00 dimineata ca el ar mai dormi. Se mai culca pe la 14.30-15.00 inca vreo 2 ore. Programul asta al lui de somnic m-a ajutat enorm in perioada asta de cand sunt gravi. Chiar simt ca ma odihnesc cum trebuie.

De ceva vreme stam prost cu mancarica, desi si acolo era printre campioni . I-au iesit 3 canini in ultimele 2 luni si sta sa iasa si al patrulea. Sper sa ne revenim cu mancarica curand.

Anca, Maria e o frumoasa. Ma gandeam ca peste un anisor o sa pun si eu poze de la mare cu printesa si cu printul meu.

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

BB ...uite eu am un mincinos mic in casa.
Azi l-am lasat iar in cucu gol si a facut pisi pe parchet...Eu l-am luat si l-am dus la fata locului ulterior si l-am intrebat asa mai serios... cine a facut fapta???...la care el se uita derutat in jur si se intoarce zambind cu fata la mine si zice "ucu" ...adica cutu

Amira ar fi raspuns senin: "Ebi!" Adica,Robert!

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

http://family.webshots.com/album/573454343afJvvu

Ce bronzati sunteti!
Mai avem 3 zile si plecam si noi! Abia astept!

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput