Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (186)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Anca, bine v-ati intors! Maria e dulce foc si mi se pare ca a mai slabit sau s-a inaltat. Poza cu bibe in pat e superba!!
Ca povestiti de pacaleli, Maria nu ma pacaleste niciodata. Au fost mai demult 2 incidente, dar si acum ma intreb daca nu voia doar sa-mi arate ce a patit cand nu eram eu atenta.
Foarte dulce Raul cu schimbatul subiectului si Iasmi cu melodramele. Nici nu-mi pot inchipui cum e! :)

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

BB, eu as zice ca e ok sa-i dai lapte si dupa masa de pranz (la somn). Atata timp cat nu bea lapte in defavoarea mancarii nu vad unde ar fi problema. Multe dintre prietenele mele au tinut programul asta pana pe la 3-4 ani, cu biberon cu lapte dupa pranz.

Ellis, tu slabesti cu dieta disociata? Eu cica sunt in faza 2 South Beach, dar o mai iau si la nord cateodata...De saptamana trecuta am reinceput sa merg la sala, de data asta la Tae-Bo, dar din pacate ieri am fost la mama la Monteoru la gratar si facuse o prajitura superba...cat 3 sedinte de Tae-bo.

Anca, bine ati revenit ! Frumoase vpoze si superba Maria !

Alina, mi-au placut mult cookies-urile tale de pe blog !

Remarc ca Sophia sta cel mai bine la capitolul somn, si probabil cel mai prost la mancare. Doarme de pe la 11(admit, uneori aproape 12) pana pe la 10(chiar 11) dimineata, iar la pranz doarme minim 2-3 ore. saptamana trecuta a dormit de pe la 3 la 8. La 9.30 eram in parc (ca intai a trebuit sa-si ia pranzul ) si ma tot intreba unde sunt copiii?.

In schimb cu mancatul, si la noi ca la Adina, mai mult gustari, in plus mananca ce si cand are chef. Doar ca putin.

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

ancooo bine ai revenit!!! ma uit si eu acu la poze!!

eu am inceput sa imi pregatesc/reinoiesc vestimentatia pt servici...ca se apropie....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

lasa ma ca o sa iti prinda bine sa mergi la servici

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

ce scumpa e maria!!!!! nu stiu de ce, dar cand o vad pe mariuca ta parca o vad pe iasmi (sper sa nu te superi).

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

pai de ce sa ma supar?

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Anca, bine v-ati intors! Maria e dulce foc si mi se pare ca a mai slabit sau s-a inaltat. Poza cu bibe in pat e superba!!
Ca povestiti de pacaleli, Maria nu ma pacaleste niciodata. Au fost mai demult 2 incidente, dar si acum ma intreb daca nu voia doar sa-mi arate ce a patit cand nu eram eu atenta.
Foarte dulce Raul cu schimbatul subiectului si Iasmi cu melodramele. Nici nu-mi pot inchipui cum e! :)

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

S-a inaltat Maria in ultimul timp si daia pare asa svelta...si Maria ma pacaleste ,de ex imi spune"mami tutuie"(mami statuie) si asteapta sa ma "transform" in statuie dupa care se apuca sa faca ceva ce nu are voie

Are mama o ratusca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genutu spune:

AncaD, Mariuca ta e o dulce! Super poze! Vrem si noi la mare!

Voi mai dati copiilor lapte formula?

Doamne, ce de nasdravanii fac copiii vostri, toate astea incep in momentul in care incep sa vorbeasca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genutu spune:

Scuze, din viteza am scris gresit, rectific nazdravanii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

buna dimineata si de la noi!

ancutaD am vazut o Mariuca superba!
BB eu astept reducerile din august pt. noua garderoba de job asa cum zicea Ancuta... eu cam astept cu nerabdare sa incep!
ellis asta cred si eu, dar aseara, dupa o zi cu mine totul a decurs normal! Desi le-am explicat ca ieri si azi nu mergem la gradi, tot si-au luat ghiozdanelel si au sta cu ele la usa!
vasari eu am facut singura turul gardinitelor si pe tati l-am dus doar la 2 ... spre care m-am hotarat eu!
mihuta si Tustele dorm mult in ultimul timp... 20:30-8:30 si 14-17, chiar 18! Cu papa incepe si Ana cu figuri de luat 3 linguri si gata

in alta ordine de idei, ieri mi-am lasat fetele ocupate in hol.. si in maxim 2 minute le-am gasit la etaj asa ca gata cu joaca din hol...

o duminica frumoasa!

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Genutu

AncaD, Mariuca ta e o dulce! Super poze! Vrem si noi la mare!

Voi mai dati copiilor lapte formula?

Doamne, ce de nasdravanii fac copiii vostri, toate astea incep in momentul in care incep sa vorbeasca?

multumesc,Maria nu mai bea formula de la un an

Are mama o ratusca...

Mergi la inceput

Pussi multam

Are mama o ratusca...

Mergi la inceput