Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (186)
Raspunsuri - Pagina 14
Ank83 spune:
A si apropo ...am vazut ca ii place foarte mult sa devieze subiectul cand i se face morala... Asta am observat cand ii facea tasu morala... si ma amuzam copios... dar dupa, am derulat cateva episoade in urma si mi-am dat seama ca el de mult folosea "tehnica" asta si cu mine 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman PAI CUM ALTFEL?...daca mai stai pe aici iti arat si poze anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca Are mama o ratusca... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2 |
hai baga... ca uite toata casa doarme... si am timp berechet
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
ancadragoman spune:
http://family.webshots.com/album/573454343afJvvu
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
ancadragoman spune:
ma bag la somn
anca
de
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
Ank83 spune:
Am vazut pozele...toate... Nu pot sa spun primul lucru decat ca Maria este un model desavarsit cu tot cu burtica din dotare
... si apoi sunt foarte invidioasa ca ati fost in concediu
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
ancadragoman spune:
era balonata draga ca in rest se tine bine....![]()
anca
de
Are mama o ratusca...
bb_yasmi spune:
heelooo
am aparut si eu in peisaj.....
mai e cineva???
acum am ajuns de la film, ice age 3 D, a fost superrrrr!!!
ank, mie iasmi imi povesteste adevarate "melodrame" inventate....

genutu, la noi sigur nu merge cu bibe de apa/ceai. iasmi e disperata dupa lapte, ar bea si pe post de apa. si stie sigur: "vau laple" si cand e gol, ma anunta si imi spune "laple...goll..pin mami" sa ii mai pun.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
bb_yasmi spune:
ancooo bine ai revenit!!! ma uit si eu acu la poze!!
eu am inceput sa imi pregatesc/reinoiesc vestimentatia pt servici...ca se apropie....
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
bb_yasmi spune:
ce scumpa e maria!!!!! 
nu stiu de ce, dar cand o vad pe mariuca ta parca o vad pe iasmi (sper sa nu te superi).
_
happy mom Lavi &
bb_yasmi spune:
upsss iarasi m-am intins.....

ma retrag si eu!!
pupici
_
happy mom Lavi &