Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (186)
Raspunsuri - Pagina 13
Genutu spune:
Ank 83 super faza cu cele 2 olite.
Fetelor, multumesc de raspunsuri, deja ma simt mai bine.
BBIasmi eu ii dau Mariei biberon cu apa ca sa adoarma la pranz si n-am treaba. Afara ii dau cana cu pai, dar prefera biberonul mai mult. In legatura cu mintitul nu te pot ajuta pentru ca iubita mea nu vorbeste prea mult, mai mult chineza.
Ellis crezi ca daca mai mananci din cand in cand cate-o inghetata o sa dauneze atat de mult regimului?
ellis spune:
la regimul disociat pe care-l tin, cica o gustare interzisa, ar stopa 7 zie din evolutia regimului...ceea ce e fooaaaarte mult! iar daca nu tin serios, nu mai tin deloc, ca azi gust una, maine alta...iar eu mai am 20 de kile de dat jos
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
Genutu spune:
inseamna ca este foarte drastic regimul tau, iti trebuie multa vointa pentru asta; eu iti urez mult succes.
ancadragoman spune:

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
Ank83 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman![]() ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca Are mama o ratusca... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2 |
helou .... aparusi in scena???
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
ancadragoman spune:
UN PIC ,DAR DE LUNI NU MAI SCAPATI DE MINE![]()
anca
de
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
Ank83 spune:
BB ...uite eu am un mincinos mic in casa.
Azi l-am lasat iar in cucu gol
si a facut pisi pe parchet...Eu l-am luat si l-am dus la fata locului ulterior si l-am intrebat asa mai serios...
cine a facut fapta???...la care el se uita derutat in jur si se intoarce zambind cu fata la mine si zice "ucu" ...adica cutu 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman UN PIC ,DAR DE LUNI NU MAI SCAPATI DE MINE anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca Are mama o ratusca... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2 |
offf ... iar??????
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
ancadragoman spune:
PAI CUM ALTFEL?...daca mai stai pe aici iti arat si poze![]()
anca
de
Are mama o ratusca...