Burtici fericite de septembrie-octombrie (95)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anco spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiki_cri

Citat:
citat din mesajul lui anco

salutare fetelor
acum am intrat si eu pe aici si fug sa caut pozicile voastre de la intalnirea de ieri.abia astept sa va vad.

30+cu si????

anco

Salutare!!! Anco nu pui si tu niste poze cu burtica ta? Ca burtica (sau mai bine zis burtoaia) Techilei si a Mimikei le-am vazut si is curioasa

KIKI 28+ si

da ma crezi ca n-am decat o poza? care nu e prin calc asta. am facut ceva pozici saptamana asta si dupa ce o sa le primesc le pun.sa imi vedeti si mie burtoiul tot mai mare de la o zi la alta.

anco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Roxxy, pai sa stii ca am sa vin!!! O sa ma duc in week-end cu sotul sa invat drumul, ca la mine asta e problema mare!!! Te anunt dinainte, oricum!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 30+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Gata, stau cu un castronoi de supa in fata si va urmaresc
Ardeii copti mi-au iesit atat de yamiii Vinetele sunt la scurs.
Tre sa mai imi fac curaj sa ma apuc de saramura... Mai pe seara...
Mi-a dat si Bia mesaj ca sunt bine si ei, tot in Iasi-ul prafuit ( ea a spus, nu eu) Si va pupa pe toate fara exceptie

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 30+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Roxxy, .

Aida, sper sa pot sa si . Despre tauaje, ce sa zic, imi plac dar....sunt constienta ca nu am tupeu sa-mi fac. Cu atat mai putin permanente. Drum bun.

Cristina_ana sa stii ca si in partea Moldovei sunt pirosti. Asta daca te referi la coltunasii aia/plcintelele alea cu diverse umplute si fierte.

Monica 24+ cu Rares Stefan POZA BEBE
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Raluk, vrei sa ne intalnim noi cu sotul tau sa-i tinem companie? Hai, ca suntem fete frumoase si rachitoare!!!! Nu o sa se plictiseasca, promitem!!!

...hai ca ai fost draguta

Cea mai fericita 31 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiki_cri

Am vazut si eu pozicilece mamicute frumoaseeeee..mama mama, imi pare f rau ca nu am fost si eu cu voi...sper ca nu ma uitati cand incep serviciul si am delegatie in Bucuresti (la mine astea erau f dese).

Bafta fetelor care au azi intalnire cu prichindeii (la ecograf) si eu abia astept joia viitoare sa ii vad iar.

Aida, asteptam poze cu ce ai cumparat.

Lutonia, toata noaptea am visat cu tinenu stiu cum se facea ca eram la spital amandoua si aveai si tu baietel binentelessiiii...ziceai parca ca ma duci tu cu masina acasa...tot felul de chestii ciudate. Legat de camasa de noapte si eu cred ca imi voi lua in weekendul acesta...sper sa gasesc...

Monica, intru imediat sa vad si pozicile cu tine..chiar ca nu ai mai pus poze demult

KIKI 28+ si

ce camasa vrei sa-ti iei?cumva de-aia de alaptat? daca da spune-mi si iti recomand eu un loc in alba sa mearga soacra ta sa-ti ia. e super ieftina si e set cu halat.

anco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Monikus, nuuuu! Pirostile sunt sarmale!!!
Monica, mi-ai facut iar pofta de vinete cu ardei copti, dar nu mai ies pe caldurile astea din casa nici sa ma bati! Dar tu ai voie sa mananci asa ceva?!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Fetelor mergem la capitolul 96 ?? sau ??

Iuliana, cea mai fericitå 32+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

eu merg dar nu-l gasesc

Cea mai fericita 31 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Monikus, nuuuu! Pirostile sunt sarmale!!!
Monica, mi-ai facut iar pofta de vinete cu ardei copti, dar nu mai ies pe caldurile astea din casa nici sa ma bati! Dar tu ai voie sa mananci asa ceva?!

POZE

Aham, am pricepit. Cei din Moldova folosesc termenul asta pt ce descriam eu.

Monica 24+ cu Rares Stefan POZA BEBE
BEBE

Mergi la inceput