Burtici fericite de septembrie-octombrie (95)
Raspunsuri - Pagina 21
claucia spune:
Cristina, multumesc pentru urari, intr-adevar, maine este ziua sotului si luni a printesei noastre. Le serbam pe amandoua maine la o terasa, cu 3 copii de varsta Alessiei si vreo 15 oameni mari. Am comandat si tort, un tort f bun se cheama trois mousse, cu 3 feluri de cioco belgiana, de fapt sunt 2 roturi mici si inalte puse unul langa celalalt, unul cu Winnie the Pooh pe el
si unul fara ornamente din astea pt tati. Abia astept.
Noi mergem in Bordei de obicei cand vrem in parc serios, e f frumos si curat si vin multe mamici foarte frumoase...
asta am observat eu, si gravide si f slabe (nu alea gravide). Si cand stam mai aproape sau avem mai putin timp, mergem langa bloc intr-un parc din asta de sunt peste tot, dar e micut si dragut si vin mamici din zona cu copii si Alessia se cunoaste cu ei si se joaca f frumos impreuna.
As veni si eu in Tei daca acolo vreti sa va intalniti, eu vin si cu sotul ca asa iesim noi seara (bine zilele astea a fost la TImisoara dar cand e aici iesim impreuna si nu conduc eu ci ma lafai in dreapta). Noi iesim de obicei pe la 6:30-7:00 si stam pana pe la 9 - 9:30.
O sa vedeti voi fetelor la primul bb cat apreciati vremea calda si posibilitatea sa stati afara cu copiii (mai mici sau mai mari) cateva ore bune pe zi. Toamna ploioasa si iarna e totul diferit. Fetele cu copilasi stiu, e altceva pt ei sa iasa doar sa ia aer o jumatate de ora pe ploaie (chiar si acoperiti) si altceva sa stai afara serios la terase, la locuri de joaca, tobogane, copii, nisip, galetuse etc. Asa ca o sa apreciem noi vremea buna si "soaiele" cum spune Alessia. Numai ca da, cu burtica e mai greu pe caldura...
Fetele mele cu copii de aceeasi varsta cu Alessia, spuneti cand si sosim si in Tei - sunt convinsa ca Alessia va fi incantata!
Clau
29+ cu
si Alessia Maria
13 iulie 2007
varsta bb2
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana eu merg dar nu-l gasesc ![]() ![]() Cea mai fericita 31 + cu ![]() |
E o scurtatura la pagina 17 facuta de aida. Eu nu stiu cum sa o aduc aici
.Monica
24+ cu
Rares Stefan POZA BEBEBEBE
monikus spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac Aveti capitolul96 aici dar va rog sa scrieti pana la pagina 20 si maine sper sa trebuiasca sa fac altul ![]() Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC ![]() Aida ... 30+ ... cica Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Sa vedem daca s-a copiat si scurtatura la capitol
Monica
24+ cu
Rares Stefan POZA BEBEBEBE
monica_dicut spune:
Am citit pe net ca cica vinetele ar fi chiar bune pentru colesterol. Da nu zice cum sa le faci. Oricum nu prajite ![]()
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
30+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
monikus spune:
Treceti la urmatorul capitol. Se poate folosi scurtatura copiata de mine. 
Edit: Aida, vino cu batul ca pe mine nu ma asculta nimeeeeeeeeni.
Monica
24+ cu
Rares Stefan POZA BEBE
BEBE
cristina_ana spune:
Claucia, pai atunci hai sa ramana saptamana viitoare in parcul Tei. Ne intalnim si cu Roxxy, si bineinteles cu cine mai vrea sa vina, e mai mult decat bine-venit!!! Si o sa vin eu si prin parcul Bordei alta data. Habar nu am unde e, dar il gasesc eu!!!! Oricum, eu sunt tare doritoare de iesit prin parcuri cu alte mamici si pitici, ca asa ma plictisesc cand sunt singura!!!
Suna demential de bine tortul acela!!! Sa ne pui si noua pozici cu printesica mica de la petrecere!!!
In parcul Tei sunt si ceva terase? Daca da, uite cum m-am gandit, noi burticile ne-am putea intalni la o terasa si taticii cu piticii la locul de joaca!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
30+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
kiki_cri spune:
| citat din mesajul lui anco ce camasa vrei sa-ti iei?cumva de-aia de alaptat? daca da spune-mi si iti recomand eu un loc in alba sa mearga soacra ta sa-ti ia. e super ieftina si e set cu halat. ![]() anco |
Ma gandeam la o camasa simpla pt spital

KIKI
28+
si
selen80 spune:
sa nu cumva sa ma puneti absenta si azi, ca-s aici, dar nu reusesc sa va ajung din urma...mai am un capitol juma 
31+ cu
Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
Emy10 spune:
| citat din mesajul lui selen80 sa nu cumva sa ma puneti absenta si azi, ca-s aici, dar nu reusesc sa va ajung din urma...mai am un capitol juma ![]() 31+ cu Ebru PRIMA POZA!nunta 9 luni |
Selen, burticile s-au mutat demult la cap. 96!
30+ cu 
Iepurica