Burtici fericite de septembrie-octombrie (95)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Fetele din Ardeal, care stiti sa jucati "Cruce" (se joaca cu carti de joc unguresti, pentru cine nu cunoaste)? Eu sunt mare-mare fan, prietenii mei cei mai buni sunt din Zalau si m-au invatat jocul asta pe care noi il prestam de ani buni!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 30+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Raluk, vrei sa ne intalnim noi cu sotul tau sa-i tinem companie? Hai, ca suntem fete frumoase si rachitoare!!!! Nu o sa se plictiseasca, promitem!!!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

cand va citeam cu mancarea,mi-am dat seama ca eu nu am mancat nimic aziam ajuns sa uit sa mananc si mai rau e ca nu mi-am dat seama.
mi-a adormit Alex ,in sfarsit, asa ca ma duc sa ma ocup de Razvanel (si implict de mine)

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 32+, cu -Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Cristina multumesc!

La Apa mi-a interzis doctorul, ca fiind balta de balastiera de apa dulce, a zis ca se pot lua tot felul de boli si ciuperci. Mie asa mi-a spus ca mi-ar da voie doar la mare, si doar daca nu e murdara, rece, si nu sunt valuri. Oricum, dupa nastere te astept oricand in vizita in zona la o scalda

25+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Fetele din Ardeal, care stiti sa jucati "Cruce" (se joaca cu carti de joc unguresti, pentru cine nu cunoaste)? Eu sunt mare-mare fan, prietenii mei cei mai buni sunt din Zalau si m-au invatat jocul asta pe care noi il prestam de ani buni!

POZE

Inca un motiv sa vii incoace Jucam pe perechi. Ne intalnim si la Zalau daca vrei, ca eu am bunici in judetul Salaj

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:

Raluk, vrei sa ne intalnim noi cu sotul tau sa-i tinem companie? Hai, ca suntem fete frumoase si rachitoare!!!! Nu o sa se plictiseasca, promitem!!!

POZE

Ce tare!!!

Iuliana, cea mai fericitå 32+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Citat:

POZE

pai da, mai bine cu cineva cunoscut, nu? Decat sa nu stiu pe unde umbla

25+

Mergi la inceput

Fug si eu pana la mami ca ma asteapta de dimineata

Deci ma pot baza pe voi, nu? Nu se "rataceste" sotul meu prin Bucuresti, il las pe maini bune

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Cristina, noi mergem in parcul Tei, situat pe Bd Lacul Tei, la intersectie cu Teiul Doamnei. Este un parc f f frumos, f bine ingrijit (este sponsorizat de unii din statul Azerbaidjan). Tare mi-ar placea sa ne vizitezi intr-o seara. Noi iesim pe la 18.30 si stam pana pe la 20.30-21.00. Dimineata iesim pe la 11 si stam pana pe la 13.30. Eu ies doar o data pe zi (in functie de chef ).

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 30+

Mergi la inceput

Raluk, eu sigur-sigur o sa vin foarte des prin zona voastra! Sunt indragostita de Ardeal, de oamenii de acolo, de mancarurile de acolo! Ma simt asa de bine cand ma duc la prietenii mei acasa!! Ei de fapt acum locuiesc in Bucuresti, dar ne invita foarte des la Zalau, la parintii lor. Ce poate sa fie mai super decat o partida de cruce cu un pahar de palinca alaturi! Si niste prajituri, placinte, ciorba de pasula, pirosti, etc, etc., specifice de acolo!!!!

POZE

Mergi la inceput