Burtici fericite de septembrie-octombrie (95)
Raspunsuri - Pagina 18
Emy10 spune:
Buna dimineata!
LA MULTI ANI Andra! Multa sanatate, fericire si muuulte bucurii din partea bebitei!

Alex, Mary va asteptam cu vesti bune! Tinem pumnii!!!

Monica taaare frumoase lucrusoarele! Mi-a placut "cosmonautul"
si mi-a placut ca ai lucrusoare pana la 2 ani ![]()
Ai cumparat pana la urma ceva de pe bimbomarket???
Si mai am o intrebare, botoseii ce marime trebuie sa aiba si la cate luni ii incalta bebeii?
Aida placut lucrusoarele! Promit ca ma pun si eu pe cumparaturi caci pana acum nu am decat niste lucrusoare pt 6-12 luni cumparate de la prenatal
Claucia
30+ cu 
Iepurica
Roxxy80 spune:
Salutare!
Am vazut gramada de poze. Se pare ca intalnirea a fost super. Am vazut cateva burtici fotomodele demne de invidiat (stiu ele cine sunt), si o alta gramada de burtici f luminoase si frumoase. Fetelor cu gemeni, se pare ca Raluca va face concurenta, are ditamai burtoiul
. Sper ca saptamana viitoare veti veni iar toate la intalnire. Si cum mi-au curs balele cand am vazut pozele cu farfuriile, poate mergem tot in acelasi loc. Ce parere aveti?
Cristina, tu nu te-ai ingrasat absolut deloc sau poate vreo jumatate de kilogram (ca nu se vede). Monikus, ai o burtika tare dragalasa. Se vede ca ti-a crescut.
Monica, am vazut si pozele tale. Arati tare bine si f luminoasa, in ciuda tuturor problemelor pe care le-ai avut in ultima vreme. Si tu si Aida ati cumparat numai hainute dragalase. Eu sunt indragostita de body-urile Disney. Matei are o gramada si sunt f f bune dpdv calitativ.
katerrina, si eu sunt de aceeasi parere cu fetele. Este riscant sa pleci acum la un drum asa lung.
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 30+
raluk16 spune:
Monica multumesc mult de explicatii 

Fugi si papa, ca scade prea tare glicemia daca stai asa cu foame, si nu e bine! Eu am mancat dimineata 3 boluri de cereale cu lapte ![]()
25+ 
Lullaby_2009 spune:
Andra La multi ani!
Tot ce iti doresti sa se implineasca! Un bebe sanatos si voios!
Aida
.
Ce de hainute frumoase am vazut
. Eu sunt codasa la cumparaturi, chiar nu am luat nimic, cand merg la supermarket ma uit si atat
. Dar si cand ma apuc, nu stiu cine o sa ma mai opreasca ![]()
25+ cu 
Iulika29 spune:
Am vazut si eu poze de Monika.Tare drågålas e delfinasul ala
..Si am vazut hainutele. foarte frumoase si multe..Eu am decat un pled, un prosopel. un body 2 pijamale si niste pampers de nou nascuti..
.Deci tre så må bag la cumpåråturi fetelor nu gluma ca vad ca la voi se aduna si eu raman in urmå![]()
Aida si pozele tale le-am vazut..Nu imi vine så cred doar cu 100 euro..Eu de aici cumpåram decat poate 2 3 seturi de body 2 caciulite si poate un pled si gata..Foarte frumoase..
Iuliana, cea mai fericitå
32+cu
Bruce Nicholas
anco spune:
salutare fetelor
acum am intrat si eu pe aici si fug sa caut pozicile voastre de la intalnirea de ieri.abia astept sa va vad.
30+cu
si
????
anco
cristina_ana spune:
Andraiulia, La multi ani!!! Sa fii fericita si sa ai numai impliniri si bucurii in viata!!!
Vaai, Monica, ce delfinas frumos ai tu pe burtica!!! Si ce lucrusoare super-frumoase i-ai luat bebelului!!! Vad ca are garderoba pana la 1 an piticul!!!
Katerina, eu cred ca cel mai bine ar fi sa intrebi medicul daca poti pleca. Eu, in locul tau, nu as avea curajul sa plec la un drum atit de lung in luna a 8-a. Daca te apuca doamne fereste nasterea pe acolo trebuie sa scoti din buzunar mii de euroi, ca asigurarea nu acopera riscurile legate de nastere. Si eu stiu ca drumurile cu masina provoaca contractii.
Nu vreau sa te descurajez, dar mie personal nu mi se pare o idée buna sa pleci acum.
Vad ca ti-a raspuns si Monica foarte detaliat ce si cum. Oricum, Monica a plecat la 27 saptamani cand inca mai poti face asigurare, dar la 32, in nici un caz! Stiu sigur, ca m-a interesat problema si pe mine si am "cercetat"!
Lutoniana, mie imi curgeau sanii si noaptea, dar nu puteam dormi cu sutien. Faceam balta in pat si asta e! Oricum, dupa doua-trei saptamani, déjà productia de laptic se regelaza si e muuult mai bine. Doar la inceput ai tot felul de surprize din astea neplacute! (vad ca asa a zis si Maria, deci e regula)
Aida, si hainutele tale sunt suuuper frumoase!!!
Raluk, din lipsa de mare, te poti duce in statiunea/comuna Apa, cred ca o stii, e aproape de tine, eu am fost acum cativa ani si mi-a placut, era nisip, plaja, lac! Si la Mogosa mi-a placut raaau de tot!!! Tare frumoase locuri mai sunt pe la voi pe acolo!!!
Referitor la hainutele de bebe, intr-adevar, poti cumpara costumase din acelea intregi, sunt mult mai commode. SI pantaloni eu am avut numai cu botosei, cat e mic-mic nu ai nevoie de altceva! Dar vad ca ti-a raspuns Monica foarte detaliat!
Claucia, dupa cate tin minte, maine serbati ziua Alessiei si a lui tati, nu???!! Eu va doresc un sincer La multi ani!!! si distractie placuta !!!
Nu mai retin, tu prin ce parc te plimbi seara? Ca as veni si eu din cand in cand cu Andrei, sa ne cunoastem si noi si copiii!!! Si pe la ce ora va duceti? Intrebarea e valabila si pentru Roxxy!!!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
30+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
raluk16 spune:
Sotul meu a trebuit sa mearga in Bucuresti azi-dimineata cu avionul si numai la amiaza are treaba. Si l-am trimis in Ikea saracutul cu autobuzul, sa-mi mai ia ceva lenjerie de patut, ca n-am mai gasit asa ieftina nicaieri. Acuma mi-e asa mila, ca va trebui apoi sa se plimbe prin Bucuresti cu atata bagaj, si pe josuc pana la 2... ![]()
![]()
sotie denaturata ce sunt... Mai bine va spuneam voua cand aveti drum in ikea sa imi luati si sa-mi trimiteti prin curier ![]()
25+ 
kiki_cri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anco salutare fetelor acum am intrat si eu pe aici si fug sa caut pozicile voastre de la intalnirea de ieri.abia astept sa va vad. ![]() 30+cu si ????anco |
Salutare!!! Anco nu pui si tu niste poze cu burtica ta? Ca burtica (sau mai bine zis burtoaia) Techilei si a Mimikei le-am vazut si is curioasa
KIKI
28+
si
aidaciolac spune:
Au venit mesterii si husbantu s-a dus sa imi ia numerele la masina
... abia astept sa ma intorc sa
vrum vrum la a mea ![]()
Asa ca stau cu merterii si va citesc sa nu raman mult in urma ![]()
alex25 asteptam poze
cu hainute de prin strainatatzuri
monikus , da , dar intre 2 vizite de musafiri poti sa tragi pe stanga la
... si eu am un tatuaj si mai vreau vreo 3
serios
... gata am inlocuitor pt meseriasi ... va 
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC 
Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()