Burtici fericite de septembrie-octombrie (95)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Techilla, daca e sa astepti cand or vrea boraceii sa se imbrace cred ca nu le mai scoti de la sigilat decat peste vreun an, doi. Dar ma bazez pe tine ca ii imbraci si daca nu iti cer ei.

Dulcici sunteti cu toatele, mi-au placut mult pozele, si m-am delectat cu ele. Noi am fost aseara la shopping ca maine e ziua sotului, si i-am cumparat o camasa de la Esprit si o sapca NU merg una cu alta, stiu. Si la casa numai, am stat 20 min dupa cele 20 min de asteptare pt ca domnisoara tot gresea suma (erau reduse si ea aplica cand la una cand la alta reducerea, nu la amandoua odata) Si ma intreba: acum sunteti multumita? Nu, tot nu face cat trebuie, si o lua de la capat. M-am distrat.

Am fost ieri si la dr, s-a uitat peste analize si ecografie, totul bine, despre proteinele din urina ca trebuie sa repet analiza pt ca toate cele asociate aparitiei proteinelor in urina nu apar pe nicaieri si nu inseamna nimic. Tensiunea o am 10/5 sau 11/5 maximum, asa ca nu e cine stie ce. Trigliceridele sunt crescute dar putin, mi-a spus ca oricum asta este reactia corpului in perioada asta, stiam si eu ca si colesterolul e marit tot in sarcina, si la Alessia a fost la fel si imediat dupa nastere totul ok. Insa bineinteles ca nu trebuie sa fie foarte foarte mare. La mine este 217 colesterolul, nu e in limitele normale dar asta e.

Am vazut niste hainute frumoase frumoase pe aici, poze frumoase cu ele, fete si mai frumoase, burtici tare dragalase, vreau sa o laud pe Monica sa ii spun ca e radioasa, e tare draguta sarcina asta, nu ca nu ar fi in general dar imi place mie cum arata ea acum. Si bucata de injiner prezenta pe fundal e binevenita.

Vreau sa o felicit pe Maria (Manga) ca e aranjata si frumoasa, imi si imaginez ca te simti bine, baga si manichiura/pedichiura si esti de-a dreptul si bella si rachitoare.

M-am mai uitat zilele astea pe webshots, tare mi-au placut pozele, am vazut fete frumoase frumoase si slabe, pe Dana, pe Delia. In pozele de ieri am vazut cu invidie pantaloni scurti de fotomodel si promit sa ma imbrac la anul sau peste 2 ani si eu cu ceva mai scurtut (nu chiar pantalonasii ei dar pe aproape) sper sa pot si sa nu sperii lumea!
Am vazut si o Cristina frumoasa si calda, o Techila haioasa cu o burtica frumoasa si o bluzita la fel de frumoasa, iti sta tare bine in culori tari (daca nu ma insel, era roz inchis parca) cu parul scurt, esti dulcica foc. Am mai vazut o Emy frumoasa, o Andraiulia la fel, ce mai, toata lumea tare frumoasa si radioasa. Scuze ca nu mentionez pe toata lumea, am uitat si nu vreau sa gresesc, dar tare dulci sunteti cu toatele cu burtici mici si mari imbracate in alb parca, in roz, in maro, portocaliu, (din ce imi amintesc) cu cascaval pane sau la capac, cu papanasi si cu salate.
Si in special o cumintenie de printesa - cand ne hotaram sa venim si cu copiii din dotare vin cu Alessiuta mea. Pentru ca vor mai fi si intalniri cu carucioare si copii mai mari sau mai mici, fara burti dar cu automobil de impins.

Revin cu raspunsuri la intrebari.

Clau 29+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Aveti capitolul96 aici dar va rog sa scrieti pana la pagina 20 si maine sper sa trebuiasca sa fac altul

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Aida costumas din asta cu dungulite am avut si eu la Alex (avea si sapcuta) ce dulce a fost si ce l-am mai purtaaat.

Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou 23+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Fetelor mersi frumos pentru sfaturi! Intr-adevar cred ca e riscant, daca era drum cu autostrazi era altceva dar asa...Pana la urma cred ca o las balta desi si eu tanjesc asa dupa mare...dar poate om gasi timp o zi sa ajungem pe la "Mamaitza"

32+ cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna dimineata!!

Eu de vreo cateva zile dorm ca ursu...La noi ploua aproape in continuu de o såpt si ploiae din aia cu spume..Si cum så nu dormi bine pe o asa vreme

Dupå cum am spus eu am vizionat pozele aseara si mi-au plåcut ff mult.Asta e eu o så fiu pe lista invidioaselor mai mereu...

AA uitai Andraiulia.Så ai o zi minunatå iti doresc..Si toate så ti se indeplineascå..

Alex si Mary Baftå la eco..!

Cum termin de postat ma bag si eu la pozele Monicåi.

Lutoniana hai la mine ca am si cafelutzå si påturica.

Iuliana, cea mai fericitå 32+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Katteryna acuma am vazut ca tu esti aproape tare de marea noastra!!! Pai se poate? Nici nu mi-as pune problema sa plimb burtica pana in Grecia.

Eu eventual ma mai puteam gandi intre cele doua variante, ca anul trecut am facut 15 ore pana in Grecia (pe la Oradea-Timisoara-Serbia-Macedonia-Grecia), si pana la marea noastra daca prind drum bun si neaglomerat fac 14 . Daca prind aglomeratie, nu se poate spune, asa, spre doua zile ...

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Claucia, la multi ani sotului pt maine si Alessutei ca parca pe 13 e ziua ei.
Eu de maine sunt in concediu si unde plec nu am net . Si pana voi veni va mai dura.
Poate in august reusim sa ne vedem cu fetele prin Bordei desi sincer noua ne place mai mult la Kisselef sau la roata in Herastrau ca mi-e mai aproape.

Laura 24+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui anamaria1979

Raluca ai o fetita super dragalasa si cuminte. Poate o aduci si la intalnirea viitoare pe Adina.

mie mi-a placut cum il pupa pe fratior....yamiiii...ce poate fi mai frumos ?
are asa o poza si Sabina

Cea mai fericita 31 + cu

Daa tare frumoase sunt pozicile astea si nu stiu parca nu poti ramane chiar indiferentå la ele...

Iuliana, cea mai fericitå 32+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

SUnteti mult prea dragutze fetelor cu aprecierile la adresa mea. Mie nu mi se pare deloc ca sunt radioasa. In plus m-am umplut de vergeturi pe burta si peste tot unde la prima sarcina n-am facut nici macar una singura

Ii eram datoare ralukai cu un raspuns dar au punctat atat de bine Maria Multe sunt atat de dulci si iti vinesa le iei doar de drag. Botoseii intr-adevar, dar eu m-am gandit ca va fi toamna/iarna si parca tre sa ii pun ceva in picioruse. Aveam imaginea in cap cum merge bebe in carutz cu picioare goale si ma lua pe mine frigul brrr. Pt octombrie intr-adevar merg mai bine cu maneca lunga body-uri si in plus daca nu cumperi acum cu maneca scurta, in sezonul rece nu vei mai gasi. Eu am provizii de body-uri pentru ca sigur se va murdari si il voi schimba mereu. SIncer i-am luat mai maricele de 3-6 luni ca am primit recomandari ca mai bine suflec putin maneca decat sa-i fie mici. Pt 0-3 luni am f putine hainute. SA stiti ca am luat si body-uri albe simple din bumbac fara niciun desen nimic, de stat in casa. Pijamalute cum le zic eu, nu trebuie sa-i culci in ele, il poti scoate si afara dar eu le zic asa ca de pijamalute imi dau senzatia Pe mine ma enerveaza ca nu prea se gasesc acum haine pt toamna. EU tot ce am cumparat va spun sincer ca am luat la reduceri ca altfel nu dadeam milioane pe niste hainute care vor fi purtate 2 saptamani Body-uri se gasesc frumoase in auchan, cora si carrefour (cora mai put6in) si sunt ieftine. Va recomand body-urile de la tex din carrefour ca au un bumbac super. Ieri cu mama (sau alaltaieri ca nu mai stiu) am facut inventar la hainutele care erau la ea, am hotarat ce o sa-mi spele si pregateasca ea atunci si cu ce o sa-l scoatem din spital (ca de la nasi n-am pretentii)
NU stiu cat de coerenta am fost

Ma intorc la vinetele mele ca mai am una de curatat si musai sa ingurgitez ceva ca lesin de foame.
Stiti ce am mancat eu azi? 2 piersici si un mar . SI cam asta e in stomacu meu
DA acusi ma apuc de saramura

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 30+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

MariaI multumesc

25+

Mergi la inceput