Burtici fericite de septembrie-octombrie (95)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

M-am intors!
Vizionat poze intalnire superbe sunteti fetelor!

Vazut poze cu Monica si lucrusoare pt bebe! Sa le poarte sanatos! Am o intrebare de unde ai luat babbetele care se inchid cu arici? Stiu din practica ca sunt mai bune! Si pt ca tot vb mai devreme cu o fata eu plec maine la mare la Constanta. Vrei sa fac o baita si pt tine?

Aida sa porte bb sanatos tot ce i-ai cumparat. Sunt de acord cu fetele hainutele din afara sunt mult mai frumoase!

Laura 24+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

DEci sunt plina de nervi Am cumparat ardei sa coc si nu gasesc sub nicio forma plita. Parca a inghitit-o pamantul . Vai ce nervi am....

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 30+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Monica, cauta plita incet si cu calm. Doar nu vrei sa te enervezi si sa iti faci rau.

Monica 24+ cu Rares Stefan POZA BEBE
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Sau incearca tehnica auzita zilele trecute cu paharul intors

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

CE pahar intors ca este exact unde banuiam, adica la mama . Anul trecut in toamna am cumparat ardei si vinete si am copt la ea si ca sa mearga mai repede am facut la 3 plite... si acolo a ramas. Asta este. Am bagat intr-o tigaie

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 30+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

salutare,
eu m-am trezit acu' o juma' de ora, am dormit ca o vacutza dupa intalnirea de ieri...cred ca m-a obosit un pic (ca eu shed numai in casa). asta inseamna ca daca facem mai multe intalniri, o sa dorm si eu mai des....deci, cand ne vedem????

am vazut si eu hainutzele fetelor, foarte foarte frumoase. si eu am luat niste hainutze superbe, dar nu pot sa vi le arat ca sunt deja spala te, calcate si sigilate, puse bine pentru cand or sa vrea boraceii sa le imbrace.

monica, te invit la mine cu vinete cu tot, am gratar

ANDRA, LA MUUUULTI MUULTI ANI!!!!

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (30+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Si acuma vin intrebarile referitoare la hainute: eu daca nasc in octombrie, caut numai body-uri cu maneca lunga, asa-i? Scurta nu mai are rost, nu? Si la body trebuie cumparati si pantaloni. Pot sa cumpar pantaloni cu tot cu botosei, sa nu ma mai complic cu sosete? Si am vazut aici la Monica le zicea pijamale. In alea sta numai noaptea? Ca eu la o salopeta din aia intreaga (cu maneci, si cu picior) ma gandeam sa cumpar cat de multe, ca alea il acopera de tot. Pe sub aia mai pui ceva, sau una din aia e suficienta? V-am mai zis ca n-am vazut in viata mea cum se imbraca un bebe? . Aaaa, si am mai vazut tot felul de seturi cu pantaloni si bluza de trening. Eu le-as alege care au pe dedesubt body, nu bluza simpla, nu? Sa nu i se ridice de pe sale. Sper sa am ocazia sa va vad in septembrie poze cu bebeii vostri, sa stiu si eu cum sa-l imbrac pe al meu in octombrie cand vine . Trebuie si papucei din aia frumosi? . Eu credeam ca numai mai tarziu
25+

asa m-ai inseninat n-ai idee
eu caut numa body-uri cu maneca lunga, desi cred ca si alea cu maneca scurta merg pe sub salopetica din aia cu totul ... da' am zis ca daca simt nevoia trimit pe cineva sa cumpere.
Am luat vreo 6 salopetele din alea cu totul si mai vreau sa iau pampersi si body-uri cu maneca lunga.
Iar la bebei mie toate hainele cu care sta in casa mi se par pijamalute :) da' is tare dulci.
De sosetele vroiam sa zic ca daca nu vrei sa te chinui ii iei pantalonasi cu tot cu piciorus, ca sosetele asa cum i le pui asa si le scoate. Sunt perseverenti la faza asta. Iar de papucei vroiam sa zic ca nu trebuie dar sunt ATAT DE DULCI ca nu te poti abtine. (eu am unii de la Alex i-am pus de cateva ori in picioare si nici nu zici ca au fost purtati vreodata, ii tin de atunci prin dulap pe la mine si ma topesc de cate ori ii vad)

Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou 23+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Lutoniana: curge, curge sau la mine curgea. Cand se apropie ora mesei, cand plange bebele, cand sunt sanii prea plini, cand mananca bb dintr-un san curge si din celalalt, sa fie sa ajunga. Dar s-a reglat in cateva saptamani. (2-3) Eu zic sa nu-ti iei si daca vezi ca curge pui un prosopel sau o batista sau niste vata in tampon steril si trimiti repejor sotul sa cumpere.

Katteryna: cam mare sarcina sa o iei la drum asa lung cu masina. Eu eram pe la 22 de saptamani si am fost doar pana in Halkidiki si tot a fost un cosmar drumul (cu toate pernele care le aveam dupa mine si cu scaunul dat la maxim pe spate) si la dus si la intors. Cu No-Spa cu tot, tot am avut contractii.

Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou 23+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

La multi ani, andra, sa fiti sanatosi si tu si BB!

Am vazut si eu poze cu hainute. Mi-e imi e cam rusine ca nu am cumparat nici asa multe, nici asa frumoase. Dar am zis ca probabil o sa mai primesc si vad apoi ce mai cumparam. Eu nu am pijamalute de alea cu totul ca nu am gasim marimi mici pe unde am umblat eu (adica Auchan si Carrefoure), dar poate am sanse sa gasesc altadata. Si eu nu am haine de strada pentru baieti . Dar ma gandesc sa le iau cand oi vedea cat sunt de mari, sa nu iau tzeapa. Si eu am fost tare obosita dupa intalnirea de ieri, dar tot as mai veni la o intalnire

31+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

dragelor rezolvat treaba ... asa ca o sa plec azi candva la Constanta
Acum merg sa fac bagaj si sa pun la loc ce mai e de pus ...
Mesteru se lasa asteptat ca parca eu am toata ziua la dispozitie ...
Am uitat sa va zic si pretul total la tot ce am cumparat ieri. Dar intai sa va asezati - aproape 100 euro - in ro nici jumatate nu cumparam cu banii astia
O sa va citesc de la mama maine , acum sunt in priza
pupice pe burtice si vesti bune de la eco

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput