Burtici fericite de septembrie-octombrie (95)
Raspunsuri - Pagina 15
katteryna spune:
Monica saru'mana!N-am de ce sa dau cu rosii, eu va cer parearea si sfatul nu incurajari de a pleca.Mie cu drumul imi e frica pt ca daca sunt gropi si zdruncinaturi ca pe soselele noastre...
32+ cu floricica
RAISA MARIA
lutoniana spune:
Eu merg sa-mi fac cafeluta ca nu mai tine, am uitat sa-mi schimb semnatura......asa ceva nu mi s-a mai intamplat pana acum ![]()
![]()
![]()
Cea mai fericita
31 + cu 
raluk16 spune:
Neatza!
Andraiulia la multi ani!
Aida abia asteptam poze! ![]()
Monica lipsa unui concediu la o mare ma omoara si pe mine anul asta. Asa mi-e de dor, dureros de tare, de parca mi-ar fi sete... recunosc ca deja planific in minte un concediu la anu cu bebe cu tot si eventual cu parinti care sa stea cu el cat eu ma balacesc ![]()
Oooo, ce ma bucur ca ne-ai mai pus poze!!!
Ne era dor de tine. Si l-am vazut si pe injineru, si intr-o poza mi s-a parut ca vad perna minune de gravida, ca azi-noapte numai la ea imi era gandul, ca ma dureau toate si imi pun piciorul pe alta plapuma. Am avut si eu o pofta de gravida, pe o perna
. Ce frumoasa burtica!
Si ce frumoase hainute!!!
Recunosc ca alea de la disney m-au dat gata (made with love si superbaby
). Vai, dar ce frumoase is toate, imi vine sa le mananc. De ce nu-mi gasesc si eu tricouri asa frumoase? (pentru mine
). Uite, ala cu delfinasul se potriveste perfect cu tatuajul tau! Iuuuiii ce simpatic prosopel! Cum pot fi asa comice babeticile alea? ![]()
![]()
Si acuma vin intrebarile referitoare la hainute: eu daca nasc in octombrie, caut numai body-uri cu maneca lunga, asa-i? Scurta nu mai are rost, nu? Si la body trebuie cumparati si pantaloni. Pot sa cumpar pantaloni cu tot cu botosei, sa nu ma mai complic cu sosete? Si am vazut aici la Monica le zicea pijamale. In alea sta numai noaptea? Ca eu la o salopeta din aia intreaga (cu maneci, si cu picior) ma gandeam sa cumpar cat de multe, ca alea il acopera de tot. Pe sub aia mai pui ceva, sau una din aia e suficienta? V-am mai zis ca n-am vazut in viata mea cum se imbraca un bebe?
. Aaaa, si am mai vazut tot felul de seturi cu pantaloni si bluza de trening. Eu le-as alege care au pe dedesubt body, nu bluza simpla, nu? Sa nu i se ridice de pe sale. Sper sa am ocazia sa va vad in septembrie poze cu bebeii vostri, sa stiu si eu cum sa-l imbrac pe al meu in octombrie cand vine
. Trebuie si papucei din aia frumosi?
. Eu credeam ca numai mai tarziu ![]()
A, si ce e acela asternut pentru landou? Ca si 3 in 1 al meu are landou. Trebuie cumparat deci ceva asternut? Nici nu stiam
. Cred ca m-as fi prins cand l-as fi vazut dupa prima plimbare tot murdar ![]()
Sper sa nu stergi pozele astea, sa nu fie nevoie de spatiu pe webshots, ca ar putea fi un fel de lista de cumparaturi ![]()
Si nu ma mai intind, ca deja am exagerat
. Revin in mesajul 2.
25+ 
raluk16 spune:
Succes fetelor care merg la eco!
Lucia eu trebuie sa-mi cumpar discuri din acelea de acum, ca imi patez hainele si sutienele. Dar noaptea nu ma intereseaza ca patez bluza. Poate dupa nastere e fluxul mai mare, nu stiu. Am vazut ca sunt de la avent "spalabile", deci refolosibile. Si... ![]()
![]()
ce faina cumparatura ai facut ![]()
Katteryna eu de frica n-am mers in concediu anul asta. Nu mi-ar placea sa fiu asa departe de spitalele noastre... bizar, nu?
Alex plangi de marimea burticii? Eu chiar m-am distrat ca au fost la intalnire burtici de toate marimile! ![]()
25+ 
raluk16 spune:
Aida minunate lucruri!!!
Toate sunt de la Tesco? Sa mai trag si eu o fuga... In setul de perii de biberoane, cea mica e pentru tetina?
25+ 
anamaria1979 spune:
Neata la toata lumea!
Andraiulia la multi ani! Ce sa zic o sa fii o mamica suuper, cu pantalonasii tai m-ai dat gata aseara. Sa o tii tot asa.
Monica sunt fermecatoare hainutele. Si delfinul tau este reusit. Multa sanatate.
Multumim de poze. Cu ocazia asta am realizat si eu ce burtoi am in dotare. Merci Cristina Ana pentru poza cu "burtica".
Techila sper ca ai ajuns bine si catelusa nu te-a sforait prea tare.
Raluca ai o fetita super dragalasa si cuminte. Poate o aduci si la intalnirea viitoare pe Adina.
+ 31, 
lutoniana spune:
cam slaba miscarea azi...sau e prea dimineata ?
Monica hai mai vin-o la povesti ...ce faci si pescuiesti pesticul ?

Cea mai fericita
31 + cu 
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamaria1979 Raluca ai o fetita super dragalasa si cuminte. Poate o aduci si la intalnirea viitoare pe Adina. |
mie mi-a placut cum il pupa pe fratior....yamiiii...ce poate fi mai frumos ?
are asa o poza si Sabina

Cea mai fericita
31 + cu
monica_dicut spune:
raluk, esti simpatica foc cum ai comentat tu fiecare lucrusor. Iti raspund imediat.
Lucia, revin la povesti ca pe langa pestiuc am luat si vinete si ardei sa coc, le pun pe aragaz si vin la tastarnitza.
Ah si tre sa ma si dezbrac.
I'll be back in 10 min ![]()
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
30+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
katteryna spune:
Kiki, Monikus, Raluk 

Aida m-am indragostit de hainutele cumparate
Imi si imaginez un smekerash cu body rosu pe care scrie super baby!
Pe mine ma doboara somnul asta...ma tot lupt cu el dar cred ca ma las cucerita![]()
32+ cu floricica
RAISA MARIA