Burtici fericite de septembrie-octombrie (95)
Raspunsuri - Pagina 14
monica_dicut spune:

Suuuuper hainutze frumoase aida. Cum se vede ca nu sunt de aici
Si am impresia ca pleduletul moale e din acela anti sufocare, asa-i?
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
30+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
alex25 spune:
Monica, ce e ala asternut pentru landou?
----------------------------------------------
Alexandra
28+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alex25 Monica, supeeeer toata hainutzele si burtica de asemenea, tare mi-a placut ce am vazut! ![]() Aida, acusi ma bag sa vad si pozicile tale. ![]() Monikus, nu ma stresez, Doamne fereste, dar ziceam si eu asa... Cred ca mai tarziu la mama fac sedinta foto sa va pun si eu pozuci cu hainutzele aduse, ca parca prea tare mi-ati facut pofta. ![]() ---------------------------------------------- Alexandra 28+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra Bbelusa cea iubita Da Doamne sa ne nastem sanatoase |
De-abia astept sa iti vad burtica "mica". Daca ai vazut poze de la intalnire, nici burtica mea, nici a lui Lullaby si nici a Andrei nu erau foarte mari. E drept ca eu am doar 25 de sapt si mie mi se pare destul de mare pt saptamanile pe care le am

Theea, tinem si tie pumnii sa vii cu vesti bune dupa ce iti vezi comoara din burtica.

Monica
24+ cu
Rares Stefan POZA BEBEBEBE
kiki_cri spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
...stiu...abia il astept ce-o fi...si te plimb si pe tine cu masina, asa cum ai visat, in cinstea evenimentului ![]() Cea mai fericita 30 + cu ![]() |

Vezi ca nu e exclus...in octombrie am fost in delegatie in Belfast...e la o aruncatura de bat de tineKIKI
28+
si
monica_dicut spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alex25 Monica, ce e ala asternut pentru landou? ![]() |
Este ca un asternut de pat doar ca este pe dimensiunile unui landou. Este din bumbacel si l-am luat pt ca landoul are materialul din "plastic" si nu vreau sa se incinga bebe. STiu ca suna a fitza dar l-am luat atunci cand s-a inchis Prenatalul si am dat doar 30 de ron pe el. Mai putina bataie de cap decat sa iau material si sa fac un cearceaf ceva pt landou
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
30+ cu

O noua viata
monikus spune:
Monica, daca e permanent, nu cred ca e momentul sa ma bag la asa ceva
.
Mersi pt explicatia cu pleduletzul, ca tot eu eram cu intrebarea
.
Katteryna, la 32 de sapt nici eu nu m-as baga la un drum atat de obositor. Eu am fost in Halkidiki cu autocarul cand nu eram insarcinata si mi s-a parut groaznic. Acum nu as avea curaj sa plec la asa un drum. Daca te decizi sa mergi, multa bafta. Odata ajunsa acolo vei rezista 7 zile.
Monica
24+ cu
Rares Stefan POZA BEBE
BEBE
Dana15 spune:
Ce de hainute dragute!
sa se bucure puiutii de ele!
Delfinasul monicai mi-a placut la nebunie ![]()
Vizionare placuta
fetelor care merg la eco astazi! si sa veniti numai cu vesti bune!
Eu mi-am luat de lucru acasa si trebuie sa termin pana la 12..dar mai intru sa vad ce faceti
Dana 27s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
lutoniana spune:
Kiki cri ar fi minunat, o chemam si pe Manga si bem o ciocolata calda...sa le facem si noi in ciuda fetelor de acasa ![]()
Cea mai fericita
30 + cu 
alex25 spune:
Merci de lamuriri, m-am prins, intrebam asta pentru ca si eu am landou si probabil mi-ar trebui si mie ceva similar.![]()
Aida, super de tot hainutzele, intradevar se vede ca nu sunt de la noi, o sa vedeti diferenta si la cele pe care o sa le pun eu....si mor de ciuda.
----------------------------------------------
Alexandra
28+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
monica_dicut spune:
MA duc sa cumpar ceva de papa ca cica vine injineru diseara acasa ![]()

Niste peste si legume, nimic interesant 

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Monica
30+ cu
O noua viata