Burtici fericite de septembrie-octombrie (95)
Raspunsuri - Pagina 13
kiki_cri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac monicutz vazut pozele imi plac tare mult hainutzele si de tine ![]() dragelor gata pozele pe fuga puse ca si mine AICI , va si am iesit pe usa ![]() Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC ![]() Aida ... 30+ ... cica Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Vazut si hainitele achizitionate de tine
ffff dragute!!!Si eu vreau!!!KIKI
28+
si
THEA22 spune:
LA MULTI ANI FERICITI, ANDRAIULIA!!!!

Vazut poze cu burtici fericite intalnite aseara in Bucuresti...Mult placut, toate infloritoare si zambarete! Poate reeditati intalnirea si dupa ce vin pe lume bebeii, atunci o sa umpleti localul de carucioare![]()
Vazut si poze Monica Dicut...frumoasa si stapana pe situatie, asa imi da impresia. O femeie hotarata care sigur va avea un bebe cu personalitate...Multe hainute fermecatoare.Eu inca nu cumparat nimic, zis sotul ca se ocupa dupa nastere el de tot. Parca si eu am asa o strangere de inima daca sa ma apuc de achizitionat lucrusoare.
Azi la 4 merem la eco cu bebul...am emotii![]()
THEA22
28+ cu'
'Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"
laura78nico spune:
Buna dimineata si de la mine!
Andra La multi ani!
cu sanatate si tot ce-ti dorsti.
Fetele care azi au intalnire la eco

va asteptam cu vesti bune!
Fug sa citesc din urma si sa vad poze
Laura
24+
si
Ramona Cristiana 20.03.2007
monica_dicut spune:
katteryna, eu am fost anul trecut in Grecia fiind insarcinata in 26-27 de saptamani. PEntru mine drumul cu masina a fost cel mai oribil lucru care mi se putea intampla. EU am fost in Thassos si din cate stiu parca Corfu e chiar mai departe... sincer, la 32-33 de saptamani nu prea m-as risca. SArcina e mult prea avansata si daca Doamne fereste te apuca ceva pe acolo te costa de te rupe. DIn pacate nicio asigurare nu acopera o nastere. Singura chestie pe care am facut-o eu a fost sa imi fac asigurare mai mare (parca pentru 30000 de euro sau asa, nu mai tin minte) dar in caz de nastere tot era destul de naspa. Apoi e nasol daca iar, Doamne fereste ai vreun necaz pe la Bulgari (eu pe acolo am mers tare cu inima indoita) SUnt cel putin 12-14 ore de mers cu masina. Tu faci cum crezi dar parerea mea este ca Grecia nu pleaca de acolo, va fi si la anul iar nasica ta ar trebui sa se gandeasca in primul rand la tine si la sanatatea ta si a micutei. SA nu dai cu rosii, e doar parerea mea, tu faci cum crezi. 
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
30+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
monikus spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac monicutz vazut pozele imi plac tare mult hainutzele si de tine ![]() dragelor gata pozele pe fuga puse ca si mine AICI , va si am iesit pe usa ![]() Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC ![]() Aida ... 30+ ... cica Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Aida, super frumoase si hainutele cumparate de tine. Am si eu o nelamurire. Azi am foarte multe intrebari se pare

Monica
24+ cu
Rares Stefan POZA BEBEBEBE
alex25 spune:
Monica, supeeeer toata hainutzele si burtica de asemenea, tare mi-a placut ce am vazut!
Aida, acusi ma bag sa vad si pozicile tale.
Monikus, nu ma stresez, Doamne fereste, dar ziceam si eu asa...![]()
Cred ca mai tarziu la mama fac sedinta foto sa va pun si eu pozuci cu hainutzele aduse, ca parca prea tare mi-ati facut pofta.
----------------------------------------------
Alexandra
28+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
kiki_cri spune:
Lucia
, nu conteaza ce e..sunt sigura ca tu il vei iubi la fel de mult pe bebe indiferent daca e fetita sau baiat.
Thea, bafta azi la eco!

KIKI
28+
si 
monica_dicut spune:
monikus
delfinasul meu este un tatuaj permanent achizitionat de burtica prin 2004. EU sunt un mare fan al delfinilor iar tata un mare sustinator al anti-tatuajelor ![]()
deci...
mary, cred ca pleduletz = paturica subtire
Ma bag sa vad pozle aidei
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
30+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
kiki_cri spune:
Kateryna, dupa cum zice si Monica, nici eu nu m-as aventura...la mine e si o situatie mai speciala ca cica am sarcina cu risc...dar nu as avea curaj sa plec...faci cum crezi.
KIKI
28+
si 
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui kiki_cri Lucia , nu conteaza ce e..sunt sigura ca tu il vei iubi la fel de mult pe bebe indiferent daca e fetita sau baiat. |
...stiu...abia il astept ce-o fi...si te plimb si pe tine cu masina, asa cum ai visat, in cinstea evenimentului

Cea mai fericita
30 + cu