Burtici fericite de septembrie-octombrie (95)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Am vazut si eu pozicilece mamicute frumoaseeeee..mama mama, imi pare f rau ca nu am fost si eu cu voi...sper ca nu ma uitati cand incep serviciul si am delegatie in Bucuresti (la mine astea erau f dese).

Bafta fetelor care au azi intalnire cu prichindeii (la ecograf) si eu abia astept joia viitoare sa ii vad iar.

Aida, asteptam poze cu ce ai cumparat.

Lutonia, toata noaptea am visat cu tinenu stiu cum se facea ca eram la spital amandoua si aveai si tu baietel binentelessiiii...ziceai parca ca ma duci tu cu masina acasa...tot felul de chestii ciudate. Legat de camasa de noapte si eu cred ca imi voi lua in weekendul acesta...sper sa gasesc...

Monica, intru imediat sa vad si pozicile cu tine..chiar ca nu ai mai pus poze demult

KIKI 28+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Doamne, ce burtici aveti voi mai fetelor, eu nu am burtica asa de mare...

----------------------------------------------
Alexandra 28+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

da ce-i cu voi fetelor? Unde va este tastarnitza??? Acum ca scriu si eu nu mai aveti voi spor???
HAi, trezirea

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 30+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Eu sunt in dilema si ma framant de ieri.Prietenii nostri care ne sunt si nasi au rezervat un sejur in insula Corfu la nush ce hotel...Acuma domnul nas are treaba si nu-si poate insoti consoarta care la randul ei ma bate la cap de doua zile sa merg cu ea...Plecarea ar fi de duminica...Eu nu am mai fost in Grecia si as ruga fetele care au fost sa-mi spuna si mie cum e drumul pana acolo cu masina. Chiar nu stiu ce sa fac, eu ma simt bine, cred ca as "rezista" 7 zile...Sau n-ar fi indicat sa plec acum?

32+ cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Neata fetele,

Mary multumesc de raspuns...deci nu e o regula sa mai curga sanii intre alaptari...si nu am de unde sa stiu daca trebuie sa dorm "constransa" sau nu...cu sutien....
Dar discuri dinacelea din bumbac pot sa-mi cumpar, nu ?

Andra La multi ani fericiti, esti foarte draguta....in pozele de la intalneala.....(toata viata am visat sa pot purta niste blugi scurti, taiati....dar deh...mama natura nu a fost de acord cu mine )

Cea mai fericita 30 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Monica, am vazut pozicile ce burtica mare si frumoasa ai!!!!Mi se pare ca seamana f bine cu burtica mea. Hainutele m-au dat gata...sunt atata de frumoaseeee si eu ma gandeam ca pt baietei nu sunt asa haine frumoase si uite...cand ma vazut si salopetuta de blugi...si hanoracele...abia astept sa cumpar si eu pt puiutii mei

KIKI 28+ si

Mergi la inceput

Monica si tu ai burtica frumusica foc

eu m-am trezit mami dar nu are cine sa-mi faca si mie o cafeluta si e asa frig in casa.....

Cea mai fericita 30 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

monicutz vazut pozele imi plac tare mult hainutzele si de tine

dragelor gata pozele pe fuga puse ca si mine AICI , va si am iesit pe usa

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Monica, am vazut pozutze. Super frumoasa burtica cu delfinas. Cum ti l-ai facut ca mi-as face si eu asa ceva sa ma amuz putin.

Foarte multe lucrusoare dragalase. Am vazut intr-o poza un set cu multe body-uri...de unde ca banuiesc ca e mai avantajos asa? Si cel mai tare mi-a placut body-ul cu mickey mouse.

Acum nu ramane decat sa iti doresc un bebe sanatos care sa poata purta cu placere tot ce ai cumparat pt el.

Alex, nu te mai stresa cu marimea burtii. Depinde de fiecare organism in parte. Sunt sigura ca totul e in regula cu burtica ta.

Monica 24+ cu Rares Stefan POZA BEBE
BEBE

Mergi la inceput

Kiki cri incepe iar povestea.....cu baieteii si apoi ma cearta fetele ca visez prea mult si voi fi dezamagita
Si aseara am stat de vorba cu o tanti care se jura (ca nu fura ) ca e baietel ce am eu in burtica
Eu deja nu mai reactionez si stau calma.
Ieri cand am fost dupa camasa de noapte, m-am lipit de un hanorac 0-3 luni (bleu cu gri) si l-am cumparat ca nu am rezistat era la reduceri fenomenale, 1 lira

Cea mai fericita 30 + cu

Mergi la inceput