Burtici fericite de septembrie-octombrie (95)
Raspunsuri - Pagina 11
mary_07 spune:
Buna dimineata
Poftiti la cafeaeu mi-am baut deja portia ca mi-a dat trezirea prichindelul dis de dimineata
Andra,la multi ani!!!
Lucia,eu purtam zilnic sutein si tampoane pt sani pt ca imi curgeau,mai ales noaptea,cand le schimbam la storceam asa pline erau
Aida abia asteptam pozele
Si eu am scos hainele din saci,le-am pus la spalat sa fie acolo pregatite,in caz de ceva neprevazut
Azi am intalnire cu Razvanel
Adela,si pe sotul meu il cheama Calin,iti dai seama ca ador numele asta
My family
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 32+, cu -Razvan
monica_dicut spune:
Neatza si de la noi. EU nu mai am somn. Am adormit pe la 2-3 si la 7 era in picioare... huh
Au inceput sa ma doara rau oasele bazinului si nu mai pot sa dorm
Aida, sa-ti fie de bine cumparaturile si sa le poarte bebe sanatos Cand pleci la Constanta? SA faci si pentru mine o baitza . Cel mai mult sufar ca nu am vazut marea anul asta, e dezastru pentru sufletul meu....
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 30+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
monica_dicut spune:
Cred ca ma duc sa bag si eu niste poze ca n-am mai pus de 100 de ani. Sa vedem...
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 30+ cu
O noua viata
moni_iulia spune:
Buna dimineata!
Ce rau imi pare ca n-am ajuns la intalneala!
Vazut burtici frumoase si fericite , dar si mancaruri apetisante.
Si sa scoatem si agitatele:
mary 07
Bafta la eco!
Azi e ultima zi de munca asa ca n-o sa fiu prea activa(nu ca as fi fost de obicei, dar macar va citeam). Acasa n-am net de 2 sapt de cand m-am mutat la ai mei si momentan suntem in zugraveli. Sper sa terminam we asta si poate luni reusesc o logare(ma sunasera ieri de la firma de net sa vina, dar nici n-as fi gasit pc-ul printre atatia saci).
Abia astept sa treaca ziua asta!
Iulia 26+ cu "Tudorita Mihaita"
kiki_cri spune:
Buna dimineata!!!
La multi ani ANDRAIULIA si tot ce iti doresti in viata sa ti se indeplineasca!
KIKI 28+ si
monica_dicut spune:
Am puse POZE NOI pe webshots, sa va plictisiti si sa ma injurati
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Monica 30+ cu
O noua viata
aidaciolac spune:
buna dimineata doamnelor
Andra multa sanatate si tot ce iti doresti
Dana15 pai sunt 89 km pana la Cenad si apoi 18km pana la Mako si de la Mako la Szeged 32 km ... drumul de asa si asa , cam ingust si nu poti sa te bagi ca nesimtitu in depasire , dar sunt foarte putine TIR-uri mari ,doar cele care merg in zona ca peste granita nu au voie pe Cenad ...
mary_07 intalnire placuta la eco
monica_dicut sper sa ajung si eu la Constanta ... aseara mi-am dat seama ca am oprogramare in 14 la somaj si sa vad daca o rezolv azi + ca sa vad cum e cu prenatalul ... daca nu rezolv azi atunci nici nu merg
Asteptam poze
moni_iulia si spor la treaba sa va aranjati si sa ai conectare puternica
Pai cu intoarcerea mea aseara nici eu nu am stiut , dar husbantu a zis sa merg acasa sa dorm sa nu ma chinuiesc acolo ... oricum el e deja in tara intr-o ora jumate ajunge si el acasa ... sper sa imi termin eu treaba pana atunci.
Poze la hainute ... hm , hai ca ma apuc acum ca daca vine chiar ca nu mai am loc ...
va si sa aveti o zi minunata asa ca voi
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC
Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
alex25 spune:
Buna dimineata si de noi si multi!!!
Buuuun, in primul rand ma alatur si eu grupului de super invidioase in legatura cu intalnirea de aseara, pozele vorbesc de la sine, nu ma mai pot dezlipi de la ele, poate ajung si eu saptamana viitoare.
Si noi avem astazi intalnire cu bbelusa mult iubita, si ca de fiecare data, am niste emotii de nu mai pot!
Aida, abia astept sa vad pozele cu ce ai cumparat!
Si eu sunt super fericita, au venit ai mei din concediu in tari straine si au venit cu 3 pungi de hainutze de bb, sunt atat de frumoase si de finutze ca imi venea sa mor de drag azi noapte, sper sa pun si eu cateva poze astazi.
Eu sunt tot acasa ca nu imi ridica nimeni statuie, asa ca nu pot sa va doresc decat o zi cat mai scurta.
----------------------------------------------
Alexandra 28+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
monikus spune:
Neata burtici,
Azi am un chef nebun de somn. Somn si atat. Pacat ca deja sunt la munca. Dar gandesc pozitiv: vine weekendul.
La multi ani Andra, un bebe sanatos si multa fericire alaturi de cei dragi tie.
Alex, Mary bafta azi la eco. Ce frumos ca va vedeti comorile azi din nou. Nici eu nu mai am rabdare pana pe 20 dar....va trebuie sa ma stapanesc.
Aida, ce rapida ai fost. De-abia astept sa vad poze cu lucrusoarele cumparate. Eu m-am decis sa astept babyexpo din septembrie pt ce mai trebuie luat. Uite un avantaj sa nasti la sfarsitul lui oct.
Cristina_Ana, Mimika, Emy, multumim ca nu ati uitat aparatele acasa ca mine ieri si multi pt pozutze.
Mie mi-a placut si la intalnirea cealalta si la asta. E bine ca am cunoscut fete noi si ne-am simtit excelent la restaurantul cu pricina. A fost mult mai bine acum in privinta restaurantului. Iar chelnerul a fost intr-adevar super amuzant. Sa vezi ce bataie i-as fi dat eu daca nu imi aducea cascavalul ala.
O zi usoara tuturor ca doar ne pregatim de weekend. Din nefericire eu o sa am musafiri tot weekendul si iar o sa fiu terminata saptamana viitoare. Dar asta e. Riscurile meseriei. V-am .
Monica 24+ cu Rares Stefan POZA BEBE
BEBE
katteryna spune:
AndraIuliaLA MULTI ANI!!
Buna dimineata!Fetelor sa va fie de bine cu tot ce ati papat aseara!
Monica pupam delfinutulCe de hainute frumoaseSa le poarte sanatos!
32+ cu floricica RAISA MARIA