Burtici fericite de septembrie-octombrie (95)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

pai sa stii ca am cumparat , sotu saracu nu ii venea sa creada cum car ca de obicei sunt mai indecisa si stramb din nas ca nu imi place orice ... heheheeee , dar eu stiam pt ce merg acolo , din cauza asta nici nu am cumparat din tara ... am cheltuit pana la ultimul forint , maine pe la pranz poate apuc sa pun pozele ...

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Super..Atunci ma bag si eu la nanicå..Noapte buna

Iuliana, cea mai fericitå 32+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

somn usor si vise placute eu mai stau sa vad ce ati mai scris si mai ales pozicile

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

seara buna !!!! fete frumoase si zambarete

Cea mai fericita 30 + cu

Mergi la inceput

adela2006 foarte fain Calin cat despre magazin YR ala e acolo de prin 2000 de cand m-am mutat in TM , dar comandand prin posta primesti multe chestii bonus pe care astia in magazin nu le dau ... la fel e faza daca iti cumperi un parfum bun de la noi iti da pe langa 'ciuciu' , iar daca cumperi din Ungaria primesti 2-3 testere de cativa ml ca sa mergi si sa mai cumperi si alt parfum
... si lasa Zuma si treci la butonat
monica_dicut draga , stiu ce e frica si te inteleg perfect cum am putea explica ...

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

eu am fost la cosmetica si m-am epilat si mi-am facut sprancenele. maine fac un tratament iar sp viitoare manichiura si pedichiura. sa ma duc inapoi bella si rachitoare.
si eu am citit de 3x la rachitoare
Lullaby_2009 pai vezi , ti-am zis eu ca merita sa mergi
diana_n nah eu as lipsi la vizionari dinastea , mie imi plac casele in general si mie tare imi place sa vad si sa comentez desigur cum isi amenajeaza fiecare ... si sa fur idei de amenajare
iulika pai vezi ca poti sa te bagi in seama pe la zodii ... daca tot vrei sa te bagi in seama si prin alte parti ceea ce nu e rau deloc

Vazut pozele , sunteti niste frumoase si zambarete si asta e cel mai important sa ne simtim bine. Ma bucur nespus ca ati avut o intalneala super reusita

va si pe toate

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi

Mergi la inceput

Fetelor hai sa va amuz un pic dar sper sa ma si lamuriti.....
Azi iar am fost sa-mi cumpar camasa de noapte, am gasit ceva fain din bumbac, asa ca un tricou cu maneca scurta ...pana la genunchi si cu 3 nasturasi sus. Nu am luat-o inca dar cred ca e buna.
DAR...cascand gura pe acolo am gasit sutiene dinacelea de alaptat...care se deschid.....
Intrebare : lapticul mai curge asa cate putin si cand nu papa bebe ? trebuie sa stau cu sutienul pe mine si cu discuri dinacelea de bumbacel puse in sutien, in dreptul sfarcurilor ca sa nu ma ud ? Sau cum e ? Noaptea la fel ?
Ca eu am niste bustiere acum in care ma simt foarte bine ...dar parca nu cred ca as putea dormi cu ele.
Multumesc de evetualele raspunsuri....
Va pup si eu si noapte buna, pe maine ca acum sunt rupta de oboseala si de durere de spate.

Cea mai fericita 30 + cu

Mergi la inceput

Aida, nu ai somn ?
cred ca ai ramas prea excitata de la shopping

Cea mai fericita 30 + cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Aida, nu ai somn ?
cred ca ai ramas prea excitata de la shopping

Cea mai fericita 30 + cu

daaaa imediat ma bag si eu la somn ca maine de dimi o iau la pas ... sper

Cursul sanilor depinde de fiecare , mie spre exemplu nu imi curgeau , fina mea umplea discurile , alta prietena inainte sa se faca ora incepeau sanii sa curga ... depinde de persoana.

Si sa imi lasati si mie dimineata ceva pliiiiiiiz
la gasca

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Neata fetelor! avem cafea

Am vazut pozele de la intalnire..sa va fie de bine dragelor! aratati minunat toate!

Aida tu te-ai intors deja?1! eu am ramas cu impresia ca revii numai maine..oricum, ma bucur; asteptam cu nerabdare poeze cu hainute (chiar ma gandeam, cred ca voi mergeti la Szeget, cum ne ducem noi la Cora..cam cati km sunt?)

Dana 27s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Andra la multi ani!!!

Dana 27s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput