Burtici fericite de septembrie-octombrie (95)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Cristina,trebuia sa postezi sfatul referitor la pozele cu papa mai repedeeu deja aici dupa papansii aia.....dar culmea,si dupa cartofi prajitiasa-i ca nu-i prea tarziu pt o portie mica mica?

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 32+, cu -Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Pentru fetele care s-au uitat mai devreme la poze: vedeti ca le-am incarcat in ture de 5 si s-ar putea sa nu le fi vazut pe toate!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 30+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Io cred ca m-ati injurat tare de tot, ca de vreo jumatate de ora nu ma gandesc decat la mancare, evident!!! Si nu prea am mare lucru in frigider!!! Dar ma duc sa bag macar niste branza cu rosii ca nu stiu ce am, dar mor de foame!!!!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Mai e cineva? Cu-cu bau????

Nice poze si burtici, imi pare rau ca n-am putut ajunge. SPer sapt viitoare... da e naspa cu mancatu' la mine... vleau papanasi!!!

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 30+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Vaaai, Monica, nu m-am gandit ca iti fac pofta si tu chiar nu ai voie sa mananci asa ceva!!! Eu am zis ca fetele pofticioase or sa se duca sa-si cumpere sau sa-si faca, si gata! La tine nu m-am gandit!!! Sunt o nesimtita!
Imi pare tare rau ca nu ai putut veni!!!

POZE

Mergi la inceput

Ce credeti ca am mancat acum: rosii cu branza si cu ....CEAPA!!! Imi era pofta rau de tot, ce sa fac, si acum miros ingrozitor!!!
Ce mi-a placut mie la restaurantul de azi a fost ca au preturi absolut decente. Adica o portie de papanasi era 7 RON, nu ca nesimtitii ceilalti, si tot pe malul lacului am stat!!!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Initial iesisem de pe comp dar nu am putut så nu intru så verific daca nu ati pus vreo poazå...Si ..surprizå..Am vazut poze faine de tot si m-am uitat si m-am uitat si doamne cat de frumoase sunteti fetelor si fericite si...<am trecut si peste pozele ala cu ..stiti voi..>..Foarte frumos..Må bucur ca v-ati simtit bine si mai ales ca ati fost in centrul atentiei.Nici nu se putea altfel..Ce glumet ospåtarul..

Iuliana, cea mai fericitå 32+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

buhuhuuuuu , mai e cineva aici?
Am ajuns inapoi acasa cu multe cumparaturi pt bebe

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

ha? poze? ok , ma bag sa va vad , dar mai intai permiteti-mi sa merg la vecinu (wc)

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Da Eu mai sunt ca de obicei. Dar nu cred ca pt mult timp..Ce ai cumpårat? ce ai cumpårat?

Iuliana, cea mai fericitå 32+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput