Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (149)
Raspunsuri - Pagina 17
mychydutza spune:
hellou, hellou...............
sunflower, imi pare tare rau de problemele voastre. sper sa va insanatositzi cat mai curand
alina.atu ce mai faci?
dana, voi pe unde ati umblat de s-au strans 8 masini de calcat?????
karli, tare faine pozele......si tortu arata tare bine. tu l-ai facut din cate am inteles, nu???????? adelutza e tare frumusica . vad ca o tineti tot intr-o petrecere.da' soacra ce-ti mai face?.despre contu de picassa, eu cand am depasit limita maxima, am creat un nou cont de gmail cu "1" la sfarsit ..dupa aia cu 2....cu aceiasi parola ca sa nu le uit
despre pampers, ce sa zic.....l-am tot lasat in fundu gol, a facut pe el, ba in chiloti, ba pe covor........dar de cerut la oala nu se cere. si asta se intampla de ceva vreme.adica nu observ ca l-ar deranja cumva faptul ca face pe el..........asa ca eu cred ca fiimiu o sa renunte la pampers cand va vrea el , nu cand consider eu ca e timpul. si nici nu-l pot lasa sa pishe toate covoarele bunicii, ca nu se cade. afara nu-l pot lasa mult ca e soare puternic si foarte cald, chiar si la munte! asa ca nu ma mai stresez. asa cum a vorbit cand a vrut el, cred ca tot asa o sa renunte si la pampers...........sau nu!
ghinetz???????????
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
ddanagh spune:
Mai Michi esti haioasa rau. Mi- ai dat peste cap planurile. Zici ca l- ai lasat sa faca pe el si nimic. Si eu care ma gandeam ca asta o sa tina, vroiam sa strang toate covoarele din casa sa pot sa o las in fundul gol. Astept insa sa treaca ziua ei, acum ea vrea sa stea pe reductor doar asa de plictiseala sa ma mai dea pe mine cu ruj pe fata, ca de facut ceva, ioc. E drept ca nici nu m- am stresat pana acum. Chiar citeam in revista mami la rubrica aceea in care dau mesaje de pe forum si m- am mirat ca, legat de subiectul olita, in toate postarile publicate ( vreo 10 ) mamicile spuneau ca si- au pus bebeii de pe la 6-10 luni. Macar nu mai publici daca vezi ca e bla bla pe acolo.
Revenind la noi, ce sa zic? Noi am fost pe la mare, la munte un pic, la tara la mama si uite asa a trecut timpul. Intentionez sa plec iarasi la mama ca tare bine e.
Eu tot organizez aici pentru ziua Dariei. Pentru adulti am luat pastrama si carnati de plescoi, printre altele, (ca doar mama sta la 2 km de sursa principala) iar special pt Dariuca am chemat luni dimineata, de ziua ei, 6 mamici cu copiii de varsta Dariei - 5 fetite si un baietel. O sa fie bataie pe el.
Ma gandeam acum ca mi- ar fi placut sa chem doi actori de la teatrul de papusi care fac mini spectacole la diferite ocazii, insa cred ca e cam tarziu pt asta. Sa vad daca dau de ei maine.
Eu m- am tot uitat de Elisa in albumul cu ratuste dar nu am identificat- o. Ma mai uit si maine. Ai pus- o bebe mic mic, smechero?
Hai va pup. Noapte buna mamici si strumfi mici.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
concurs de ratustewww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=5" target="_blank"> dd1 si dd2
Antoanela23 spune:
Neata dragelor,
Va invit la , e calda.
Citat: |
citat din mesajul lui Luna1 Anto a voi cum e? Stii ceva de Franta? Noi pe 21 plecam in Franta undeva la tara mai ferit pentru 10 zile. Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007) |
Luna, pe aici cu noua gripa e asa, a la belge, adica oamenii o iau f usor.
Acuma cica nici Tamiflu nu se mai da, decat la cei cu grad ridicat de risc, batrani, copii, bolnavi cronici.
In rest, stai matele frumusel acasa si trateaz-o ca pe orice alta gripa.
Nu sunt f multe cazuri in Belgia inca, sub 100, ma refer la confirmate.
La noi la serviciu sunt zvonuri ca ar fi colegi bolnavi, dar oficial nu ne-a zis nimeni nimic. In schimb au pus peste tot gel dezinfectant si vin si curata zilnic birourile si tot echipamentul de birou.
Nu stiu nimic de Franta, m-am uitat pe net si e surprinzator cat de putine informatii gasesti.
Dar e bine ca va duceti la tara, e ideal. Stati acolo cat puteti de mult.
Pupici, revin,
Poze 2009
Poze 2008
mychydutza spune:
uau dana, vad ca v-ati plimbat nu gluma........cat despre planurile de ramas fara pampers.....ce sa zic...e posibil ca daria, ca o fetitza sensibila si delicata, care este, sa aiba alta reactie decat fiimiu, care niciodata n-a "reclamat" pampersu plin de kk si pishu.succes la pregatirile pt ziua de nastere......... cat despre carnatzii de plescoi...... eu de ziua lui andrei o sa fiu inca la dorna asa ca o sarbatorum in cerc restrans......oricum nu intelege el mare lucru...........
anto, merci de cafea.........mai trebuia o leaca de zahar, da' merge si asa.
ghinetz??????
brazuca, tu nu ne mai iubesti deloc??????????
valen????????
duamna jadi,??????????????
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
Antoanela23 spune:
La Multi Ani, Eva - anamiha!
La Multi Ani, Bogdan Andrei - danis!
La Multi Ani, Teodor - mereutac!
La Multi Ani, Luca Matei - mamiCamelia!
La Multi Ani, Ilinca - panda77!
La Multi Ani, Ilie Theodor Andrei - lid!
La Multi Ani, David Eric - loredana_76!
La Multi Ani, Maria Raluca - safira1!
La Multi Ani, Laurentiu Ovidiu - otim!
La Multi Ani, Ianis - oanabbb!
La Multi Ani, Andrei - Nonna76!
La Multi Ani, David Vlad - redai!
La Multi Ani, Adina Nicoleta - pepi!
Sa fiti sanatosi, iubiti si voiosi! Felicitari parinitilor si multa fericire impreuna.
Poze 2009
Poze 2008
oanamada spune:
La multi ani sarbatoritilor de astazi si un mare pupic de la Catinca pentru David al Loredanei!
Voi fi foarte scurta...n-am mai scris din 3 motive:
1. alerg intre wc-ut si orice camera din casa pentru ca fi-mea a descoperit placerea "pisului" la wc-ut si cere si cand nu-i vine!
2. Am stat mai mult pe afara (cu sau fara pampers)!
3. Cel mai important!!! A venit tati (sa se coaca in caldurile Bucurestiului!) acasa si profitam de cele cateva zile libere pe care le are...
Acum tre' sa fugim intr-o vizita, Catinca inca nu s-a trezit (de' a avut treaba multa in parc dimineata!)si suntem in intarziere...dar uite niste poze (scuzati carnatul...n-am timp sa prescurtez!)- http://oanamada.wordpress.com/2009/07/18/tatiiiii/
Va pup si revin!
PS: pupic special pentru Alina.a, NMA, Anto, Dana,Mychy, Georgi si Vio
Oana siCati mica (1 an si 9 luni)
CATI POZE NOI
Povestea iepurasului Bocanila
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
ghinetz spune:
Saluty!
Of, ma simt aiurea ca strigati dupa mine si nu va raspund. Na, ce sa zic, sunt si magulita.
Cristina. Si sanatate muuulta lui Denis. Of, nici nu pot sa-mi imaginezi prin ce treci, asa, din una in alta. Daca vreti sa veniti la Iasi da un semn, ma interesez si eu de doctor bun, desi stiu ca si oana ti-a zis. Dar sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si sa rezolvati fara deplasari. Ma rog pentru voi.
Mychysoaro, activa si acolo la munte, cum altfel... Multam de strigare. Pupam Andreiul vorbaret. Si cu personalitate. Si pupam si mama care il intelege si il lasa in ritmul lui.
Am votat Dariuta. Frumoasa foc!!! Caut si eu ratusca Alinei (alina, te imbratisez si pe tine cu drag, nu stiu daca m-ai simtit alturi cand ti-a fost greu, dar...aici eram)
Nu stiu de ce nu am mai intrat, am mai citit asa, cand am avut timp. Sunt singura cu copiii si...e cam greu...Admir din adancul sufletului meu mamicile singure. Nu stiu cum se descurca fara nici un ajutot...Eu nu-s asa puternica. Acum vreo doua saptamani mi-au fost amandoi bolnavi (bine, maximul de boala l-au avut pe rand, adica cand Victor s-a mai pus pe picioare am luat-o de la capat cu Stefan). Am stat cu bagajul de spital la cap si ma gandeam din ora in ora sa chem taxiul si sa fug. Si apoi am scos pijamalutele si lucrusoarele lui Victor si le-am pus pe ale lui Stefan...si tot asa. Cam asa ne-am distrat noi cat tati studia prin "nemtzia". Acum a plecat spre Barcelona, al o conferinta, noi tot singuri, sper fara evenimente de astea de peste 39 sa trecem si astea doua sapt. Iar apoi...apoi sper sa incep serviciul. Asa ca adio concediu si vise marine (sau montane). "Lasa, la anul" - imi citez sotul.
ghinetz spune:
Intrebari intrebatoare:
1. Scoateti copilasii si afara in chilotei? Cer mereu? Si unde ii puneti sa faca daca sunteti in parc? Eu afara il scot in pmpers si ma gandeam serios la ce a zis Luna: oare nu-l derutez? Cand are, cand n-are voie sa faca pe el. Bine, se mai intampla la noi sa ceara si cand are pampers, de exemplu imediat ce s-a trezit, dar de cele mai multe ori cu pampers face pe el.
2. Lui Victor i-au aparut pe scalp cojite asa cum aveau bebelusii 9el bebe nu avea) Ma gandesc la doua cauze: ori ca am schimbat samponul cu unul special pt copii , or o fi vrun efect de la remediile homeopate. (mediul meu asa mi-a zis, sa urmaresc efecte pe piele, descuamare, ceva de genul asta) Faza e ca e tuns ghilug (cam urat, recunosc, eu sunt adepta pletelor) si se vad cojitele astea urat. Cu ce sa dau? Imi amintesc parca ca spuneati pe aici ca ati folosit ulei de masline. Eu asa am facut azi dimineata la dus: l-am dat cu ulei, am lasat sa se inmoaie si apoi am spalat. Inca nu se vad efecte, dar...ami incerc daca nu aflu de la voi alta solutie.
musso17 spune:
helou
lamulti ani sarbatoritilor,sa cresteti mari si sanatosi!!
oanamada,relaxare placuta,mi-a placut catinca..si cum papa,si cum e imbracata..mai ales cum poarta palaria..bravo.
ghinetz,am zambit la "lasa,la anu"..apoi m-am desumflat..e tare nasol sa vrei sa iesi din rutina si sa stii ca trebuie sa mai induri un an..
ma duc la citit,baietii mi-s plecati si mai am un pic de liniste.
musso17 spune:
ghinetz,din perigrinarile mele pe forumuri cand fii-miu avea dermatita am citit si de asta,intr-adevar il dar cu ulei,dar apoi trebuie periat,pentru a se aduna cojitele..am vauzt ca si fii-miu a facut ceva..dar nu ma stresez,eu il spal cu klorane..si inca nu e grav,are cateva in frunte,cum ar veni.