Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (149)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Nico, mare noroc ai cu asa o bona, daca rudele nu te ajuta. Pe undeva trebuie sa existe o compensatie . Te inteleg bine cu Andra, si eu as fi intrat in panica daca eram in locul tau, ma bucur ca este bine.
Greierash, stiu ca trebuia sa-ti dau un pupic dar nu mai stiu de ce , am citit in cateva ore o pagina intreaga, asa ca .
Vivela, tare dulce trebuie sa fie David cand il auzi cu "Gaaabiii". Ne e dor de voi, deschid eu geamul daca ma incumet sa coc vinete .
Georgi, ma bucur ca ai "profitat" de sot si v-ati plimbat.
Claucia, cum te simti? O sa pun un filmulet cu surioarele, sa vezi ca nu e greu, ba chiar frumos .

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Nma, nu stiu cum e, dar am auzit ca e greu sa gasesti pe cineva de incredere, asa ca...
CarlaV, merci, cred ca stiu pentru ce era pupicul.. ....
Claucia, ce putin mai ai...., ce trece timpul..

Va doresc un sfarsit de saptamana placut. In weekend nu deschid calculatorul, de acasa, tot timpul meu fiind dedicat doar familiei... Dar de la servici, in timpul saptamanii, oricand pot sa rup o bucatica sa -mi arunc ochii pe aici...

Va pup si sa ne vedem cu bine..

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

buna!
monica, multumesc ca intrebi de noi, dar nu facem prea bine. azi, cand speram ca o sa merg la control si-mi va spune ca s-a vindecat, ca e totul ok, de dimineata vad ca are in ureche (pavilion si conduct) murdarie; era puroi care perforase timpanul si s-a scurs.
acum eu stiu ca timpanul se reface, ca e bine ca se curata acolo, ca infectia stransa acolo putea sa-i faca mult mai rau (complicatiile otitei), dar chiar speram ca e bine, ca vom iesi pe afara, ca il voi putea duce la cresa. mi-e tare greu sa ma rog de unul si de altul sa stea cu el in fiecare zi! noroc ca azi am fost acasa (pentru ca nu aveam cu cine sa-l las pe denis) si am fugit repede cu el la spital.
sper ca andreea e bine, i-a trecut febra si nu a fost nimic rau.
am vazut-o doar asa in zbor pe frumoasa adeluta si cand voi mai avea un pic de timp o sa ma uit la toate pozele.
eu chiar sunt ingrijorata pentru Oana (ghinetz). sper ca se relaxeaza pe undeva!
va pup pe toate si va doresc multa sanatate la copilasi!

poze noi
Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

La multi ani (scuze pt intarziere): Ilinca, Ilie, David, Maria si sarbatoritilor de azi Laurentiu, Ianis si Andrei, tot binele din lume vi-l doresc

Karli ai mai adaugat si poze cu Adeluta nu doar comentariile, cool. Eu le-am admirat in ziua cand ai promis ca le urci E o domnisoara superba, sa va bucurati de ea o mie de ani de-acum inainte.

Sunflower da-i un lui Denis si din partea noastra sa treaca urechiusa. Sper sa va treaca repede si pe urma sa nu se mai ia bolile de voi ca stiu cat e de rau si pt pui si pt parinti ...

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

offf sper sa ma lase sa scriu ceva ca s-a trezit dupa o ora so jumatate de somn,e care dormea si 3-4...
la multi ani strumfarie care va serbati zilele astea!
am citit din 2 in 2 asa ca raspund reeeepede repede.
karli ti-am admirat frumoasa,ce bine-i sta cu codite si ce frumos se joaca.
floare de soare mi se rupe sufletul de voi,multa sanatate,sa va ajute DD sa scapati de necazul asta...
in rest va pup pe toate si mai ales pe oaana noastra acre sper ca-i bine
greierash am vazut ca te mirai de bona nicoletei,iti scriu si eu ceva,eu nu as renunta pt nimic in lume la bona mea,si daca ar veni mama in tara...e o femeie fantastica,isi ia fff in serios "meseria asta de bona",sta cu ochii pe ea ca pe butelie afara,prevede parca tot ce se intampla,ca si mine,ma suna si se consulta cu mine in tot,o las la ea acasa cand avem treaba dupa-amiaza,vine la noi cand plecam toata ziua,cand am fost in spital a venit si la 5,30 dimineata cand a sunat-o sotul ca trebuie sa vina urgent la mine ca am picat...elisa plange cateodata cand pleaca ea acasa,ne vrea pe amandoua..si da e ca un membru al familiei si ea,si fetita ei de care ne-am atasat si noi fff mult.
gata am fugit ca vine !!

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

a si uitam are si eli o poza cu ratusca(printre singurele cu o rata)dar va las sa descoperiti care.....

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Nma multumim de vot .
Temperatura peste 40 . Te cred si eu ca ai intrat in panica.

Karli Adeluta ta se deschide pe zi ce trece plus ca are o culoare deosebita la ochisori.
Mi-ai dat si ceva idei de cadou pentru Dariuca. Cred ca o sa-i iau si eu leganusul ala cu capsunica. Imi place mult cum zice utza, utza 'cuca, cuuuca'.

Sunflower imi e asa mila de Denis cand ne povestesti. Mi-l si inchipui mititelul jucandu-se in casa singurel.

Nu mai stiu ce vroiam sa zic ca ma doboara muntele de rufele de calcat. 8 masini

Ma duc acum sa vad daca o descoper pe Elisa.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

concurs de ratustewww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=5" target="_blank"> dd1 si dd2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

multumesc Claucia, Timi, Alina, Cristina, Dana ..

Claucia imi place ca esti "egoista" si le vrei pe ambele fete cu tine; cred ca si eu daca as avea 2 copii, n-as da niciunul! ... ti-am citit primul post de dupa nastere, caci zilele trecute pe 13 mai exact, m-au cuprins amintirile si am vrut sa vad ce reactie am avut dupa ce am nascut, ce mai faceam, cum mai traiam si am dat si de postul tau.... doamne ce euforie era; iar tie ti se parea totul asa de frumos; si usor! ca acum! adevarul e ca asa si e. Poze cu burtica cand ne mai pui? eu una as dori un link caci n-am mai vazut de mult si n-am salvat nici un link din pacate... ce mai face Andreea cu Raducu si printesa?; mai stii ceva despre ei?

Timi, multumesc multumesc; am observat ca ma laudasesi imediat, ma si gandeam, cum de ai dat de ele, dar nici nu e greu daca le adaugi la favorite pozele le gasesti mereu tot acolo! Asa ca pusesem si eu tot albumul, dar nu-l facusem public pe tot, asa incat acum ca am terminat oarecum de comentat si de aranjat cat de cat am lasat asa si am dat drumul la poze in public. Oricum am atins cota maxima in picasaweb, trebuie mereu sa tot sterg din urma asa incat cred ca am sa fac o schimbare cat de curand. Fetele tale ce mai fac? Voi cum stati cu caldura? cu gripa porcina? cu iesirile, vacantele? veniti in toamna in Romania?

Alina imi imaginez ce satisfactie aveti acum cu asa o bona. Foarte bine ca ati gasit-o. Tineti-o bine nu-i dati drumul pana nu creste Elisa mare! Si credeai ca n-am gasit-o pe Elisa? am gasit-o... dar se pare ca doar eu, ca sunt singura care am votat-o! Pupici multi la amandoua!

OF OF CRISTINA!!!!!! imi pare rau ca aud vesti proaste; cred ca te sun acusica sau cel tarziu diseara sa mai vorbim putin....

Dana ti-am votat si eu PAPUSICA! tu zici de ochii Adelutei? eu zic de ochii Dariucai. E o scumpete Dariuca! si da, ideea de cadou cu capsunica a fost geniala.... Adeluta adora jucaria asta! contine si piese mici mici, asa ca atentie daca nu sunteti inca sigure ca nu le baga si in gura.... iar eu ce sa mai zic? e clar ca ma bag la toata colectia de-acum! mai sunt in seria asta si papusica BANANA, si papusica MELONE, si papusica PEPENE ROSU... multe, asa ca avem de unde alege.. in plus, chestioarele miros a fructul respectiv! (nu-i o idee buna daca copilul tinde sa le bage in gura daca ii place mirosul si stie ca e ca de papa)...

Madame J.... sunt aici, in scadere cred! tu? nu ne mai tii de vorba?

Luna bafta in vacanta sa nu dezvoltati nimic altceva acolo decat poate vreun bb3! nici sa n-auzim de gripa! ok?

pupici la toata lumea; am facut nani cu Adeluta 3 ore! rusine sa-mi fie! dar de-acu' ma duc la treburi ca maine iar e ziua Adelutei!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

papuselele care se dau "hutza" le gasiti la Diverta! pentru cine doreste sa stie, ma gandeam ca anticipez vreo intrebare...

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Alina acum ca ai spus am aruncat un ochi in album si am voata buburuza. Pozele cu Dariuta le stiam cand a aparut albumul.
Cristina imi pare tare rau ca se chinuie asa Denis. Multa sanatate !
Am reusit sa gasesc tort asa cum imi doream. O sa fie cu pirati .

Mergi la inceput